|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rezultati sistematskega pregleda
25.5.2010 14:40:21   
BAMBINA_
Pozdravljene!
Danes smo imeli sistematski pregled pri treh letih, pa me zanima, ali ste obveščene o rezultatih sistematskega pregleda, če je vse ok (kri, voda, vid, ocena psihologa in zobozdravnika...) ali se naročite pri otrokovem osebnem zdravniku, da izveste rezultate/izvide ali kako? Sicer so sproti povedali, da je vse ok (z izjemo krvi in vode, za katere še ni bilo izvidov) ampak me vseeno zanima bolj podrobno.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rezultati sistematskega pregleda
25.5.2010 14:50:09   
kristinaj
jaz sem za kri, vodo in bris rite poklicali naslednji dan in je bilo vse ok, za ostalo, če je pa najbrž kaj narobe bi pa sproti povedali... se nisem posebej zanimala...

k zobozdravniku tudi že hodimo tako, da je bil sistematski bolj tako, ker moraš iti...

če je kaj narobe ti najbrž takoj povedo in tudi sama na otroku bi že videla, da mu nekaj ne štima...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2010 14:54:33   
livia
Nismo bili nič obveščeni, ker obvestijo samo, če je kaj narobe.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2010 14:59:20   
RAKICA2007
lahko nekaj vprašam, ker si odprla temo:

- naša je bila pri psihologinji 05.05.2010
- 14.06.2010 pa imava sistematski pregled pri P (ampak o kakršnih koli odvezmu krvi, urina in blata ni bilo  
  govora)... sem govorila z med. sestro (mi je rekla, da pregled traja cca. 10 minut in to je to user posted image )

Bi pa res rada vedela, kaj vse je potrebo - oz. kaj pregledajo 3-letnici, da vem kaj vprašati oz. kaj reči...
Prosim, če mi lahko katera pomaga.

Njalepša hvala in lep dan še naprej...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?