|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabosti
16.7.2005 11:45:22   
marty5
Dajte mi prosim povedat, kdaj naj bi začele slabosti? Jaz sem namreč brez - razen 2eh izjem. Tudi nobena hrana mi ne smrdi, kavo lahko pijem,....skratka nič od tako značilnih znakov nimam. Je bila katera popolnoma brez slabosti? Ali je še prezgodaj - sem ravno dopolnila 8. teden.

Saj me ne skrbi, ker sem na pregledu videla, da zaenkrat poteka vse ok, le malček čudno je.

Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slabosti
16.7.2005 11:50:57   
tinkatonka
Živjo marty5!

To je čist odvisno. Nekaterim je skoz slabo, drugim pa nič. Tako da to ni nič narobe. Meni je bilo do zdaj 2× tok slabo, da sem ves dan bruhala. Vmes pa nič. Pri vsaki je drugače. Bodi srečna da nimaš slabosti!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slabosti
16.7.2005 11:51:10   
ZARA
Joj matry5,bodi vesela,da je tako kot je...men je blo do konca 3 meseca tako slabo,da se ne smem spomnit...od jutra do večera...
Hrana mi je tako smrdela,da sem jedla samo sadje,pa še to ne vsega...
Ti prvoščim - UŽIVAJ!!!!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slabosti
16.7.2005 11:53:48   
marty5
No, saj se ne pritožujem ;)

Če bi šlo verjeti raznim vražam, bi naj najbrž nosila fantka - pri punčkah ti je baje neznosno slabo...

Bolj za hec kot zares.:)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
16.7.2005 12:00:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slabosti
16.7.2005 12:06:16   
tinkatonka
Joj te vraže..jaz sem pa ravno nasprotno slišala. Da če ti je ful slabo potem je zihr fantek. Sicer pa jz tem stvarem nic ne verjamem. Ko bo prisel dan in bo želel :duda: pogledati na svet, bom pa videla kaj bo, al bo fuzbaler al baletka :) Prej pa sploh vprašala ne bom!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slabosti
16.7.2005 12:15:23   
marty5
Saj jaz jih tudi jemljem bolj za hec kot za res - sploh pa je zabavno, kako si včasih gredo čisto kontra :)-

Jaz pa bom vprašala, kaj bo. Ker je 1. otrok mi je načeloma res vseeno kaj bo - da bo le zdrav.
Priznam pa, da si za odtenek malček več želim punčko. Od vedno si tudi svojega prvega otroka predstavljam kot punčko. Bomo že videli - zaenkrat me bolj skrbi, da bi bilo vse ok z :duda:. Drugo res ni pomembno.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slabosti
16.7.2005 12:53:16   
smrka
Ce ti ni slabo se pa Bogu zahvali.. salbost pride v prvih 3 mesecih. jest sem kozlala ko zmesana pa slabo mi je blo.. grozno. Si pa srecka ce ti ni slabo.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Slabosti
16.7.2005 13:52:31   
mateja78
Hojla:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Tudi jaz se ubadam z istimi vprašanji. Imam takšen občutek kot da sploh ne bi bila noseča. Od znakov se pojavljajo samo boleče prsi , občasna vrtoglavica in lakota.
Slabost občutim samo če imam prazen želodec ali med dolgo vožnjo v avtu. Bruhala pa še nisem.

Upam da bo šlo še tako naprej. Ljudje smo si pač različni in imamo tudi različne znake.

LP Mateja:nosecka:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Slabosti
16.7.2005 16:50:56   
petra.horzi
mateja jz se ti pridružujem ker mam tud sam te znake k si jih ti naštela (morm potrkat da mi ni nč slabo)
sam enkrat sm bruhala do zdej, pa še to k sm ful kašlala, pa sm mal pred tem jedla in se mi je pol želodc obrnu:)
hvalabogu da je tko

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?