Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj so naredile mravlje!? 22.5.2010 8:51:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
v dnevni sobi sem pred dnevi opazila, da skozi okno (najbrž je nekje kakšna špranja) počasi "kapljajo" mravljice na okensko polico. Ne veliko. Sem in tja kakšna, nič več. Včeraj se mi je zazdelo, da je vsak dan kakšna več in sem jih s prsti pomečkala, da so ostale imele delo z odnašanjem trupel. Potem jih ni bilo več. Na to okensko polico odlagam laptop na polnjenje. Zdejle, zjutraj, primem comp....FUJ! Pod compom mrgolelo mravelj, ma to sploh ni najhuje, spodaj pod laptopom celo gnezdo belih jajčec!!!! ....itak je sledil mesarski pokol....ampak...FUJ! Svinje male! Kar je pa interesantno je pa to, da imam vse spucano, nikjer nobenega cukra ali vsaj sledi po hrani, nič, nič. Računalnik tut ni zasvinjan... ....kakšen cimet, limone...kar Raid, Biokil, Pips! Golazen mala!!
|
|
RE: Kaj so naredile mravlje!? 22.5.2010 10:00:40
|
|
|
|
Jessy
|
Tudi jaz jih vsak dan mečkam na kuhinjskem pultu in sploh ne morem ugotoviti, od kod prihajajo, kajti, če bi to ugotovila, bi jih že zdavnaj z biokilom pošpricala. Do zdaj mi je uspevalo, ker sem videla njihovo pot, zdaj je pa nikjer ne zasledim. Me spravljajo ob živce!
|
|
RE: Kaj so naredile mravlje!? 22.5.2010 14:04:35
|
|
|
|
muco
|
Tudi pri nas so se pojavile na hodniku ! Ko sem nastavil hiško Raid jih ni več ??? Sedaj bi rad ,da pridejo , da jih uniči
|
|
|
|
RE: Kaj so naredile mravlje!? 22.5.2010 14:10:52
|
|
|
|
spela_
|
Tudi nam lezejo po sedežni ampak pomečkane pospravljam za sabo-mečem jih v akvarij da jih želve pojejo...nej bo kej koristi od njih če so že tak nadležne. Se pa čudim da niso napadle mojega laptopa ker je v tipkovnici pod tipkami polno drobtin in ostalih drobnih delov hrane:) sploh ne vem kak nej to vn spravim...tipkovnice pa ne znam razstavit...no razstavit bi jo mogoče znala sam ne vem kak bi jo nazaj sestavila.
|
|
|
|
RE: Kaj so naredile mravlje!? 22.5.2010 15:50:37
|
|
|
|
Rubin.
|
Jaz tudi opažam, da so letos zelo nadležne. Ne vem, al je tako leto? Pa biokill pomaga glih za par dni, evo ti nova runda.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 22.5.2010 15:51:25 >
|
|
|
|
RE: Kaj so naredile mravlje!? 22.5.2010 16:07:56
|
|
|
|
mika
|
okrog okna, pri stikih, našpricaj z lakom za lase in ne bodo mogle več not. Pri nas so tud prihajale skozi balkonska vrata, med lajsno in parketom. najprej sem špricala z biokilom, pa nekim strupom, ki ga kao mravlje nesejo v mravljišče in celo mravljišče pomori....vež da. Pol mi je pa babica rekla, naj našpricam z lakom za lase okrog okna in jih ni bilo več. Lak je lepljiv in jim je tisto tini mini špranjo zadelal.
|
|
|
|
RE: Kaj so naredile mravlje!? 22.5.2010 19:39:21
|
|
|
|
rožica2
|
pri nas so se pa naselile v avto!smo našpricali pa jih ne gane dosti.a mate kakšno idejo s čim bi se jih še dalo odstranit?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?