|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 8:03:22   
LONA13
No drage Julije,
danes sem pa jest prva in to samo zato, ker odhajam.
Se grem pokazat v porodnišnico - danes je moj rok.
Če ostanem notri, bo brat spororčil tekom dneva, če ne se vam pa javim ko pridem.

Lep pozdrav! Lona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 8:16:15   
Emanuelle
Dobro jutro!
Lona držim pesti, da te obdržijo in boš danes spoznele svojega otročka!!
Punce mene pa res skrbi - včeraj sem spet malega zelo slabo čutila (razen zjutraj na CTG-ju), res ne vem če je bilo 10 gibov vse skupaj. Pa še otrdevanje na 7-10min, pa skoraj boleče... Če dane s ne bo boljše šibam zvečer oz. jutri zjutraj v porodnišnico.
Mogoče je pa res kar je sestra rekla, da oni tudi počivajo in nabirajo moči!
Spala kar v redu razen 2x ponoči, ko sem morala na WC - kot da bi cel teden pila na na prazniku Piva in cvetja!:(
Danes grem pa jaz malo na razprodaje, če je še kaj ostalo...

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 9:17:48   
Anhelo2

Jutro!!!

Lona drži se, upam, da te ne pošljejo domov (čeprav po včerajšnjem pregledu me več nič ne preseneti ) in da boš lahko končno spoznala svojega :duda:.

Ej, pupe če bi se jaz celo nosečnost tako mega dobro počutila kot se zadnje cca 4 dni. Sploh več nimam občutka, da sem :nosecka:. Spim kot 9nebesa, nič me ne boli, ne peče me več kislina, ne zatekam kaj preveč, razen, da me zvečer križ boli, ampak to me je tudi pred nosečnostjo ko sem prišla domov in imela cel dan obute visoke pete. No bom saj imela lepe spomine na zadnje dni moje :nosecka:.

Talči, Nejči in Malika pol se pa kar vse skupaj zmenimo in določimo en datum, pa akcija - jaz predlagam 18.7!!! :)-:)-

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 10:07:13   
CIPRESA
Tudi Cipresa zaenkrat še v enem kosu, sem ravno prišibala iz trgovine sedaj pa malo noge gor na ležalnik.

O Buu jaz pa sem ravno celo nosečnost uživala pa me ni skor nič bolel, sedaj tele zadnje dneve pa skos neki špika pa boli pa nevemkajševse, sam da se sekiram a bo danes a bo jutri a sploh nebo a kva bo???

Lona tebi pa želim da sedaj pa res rodiš in da tvoj brat tam nekje popoldne ali proti večeru sporoči veselo novico.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 10:24:52   
Anhelo2

Cipresa saj jaz sem se še 10 dni na en d... počutla sedaj tik pred PDP in sedaj že po PDP pa fenomenalno!!!

Mogoče bo pri tebi tudi minilo, še bolj pa ti želim da bi prej spoznala :duda: in, da ne bi rabla tako dolgo čakati!!!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 10:26:37   
Anhelo2

Pa saj ne morem verjeti kaj jaz včasih skup spravim ojojoj: 10 dni nazaj za en d.... počutla . Ja tako bi moralo nekako biti.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 10:58:11   
Pia73
Jaz sem še tudi z vami!

Jaz sem se delo nosečnost v redu počutila in se sedaj tudi. Nimam nobenih problemov, razen nočno vstajanje s postelje mi ni preveč všeč. Sicer pa me, če preveč hodim bolijo medenične kosti mi hoče kar zaštekat noga. To mi je znano že iz prve nosečnosti in nič ne pomeni, le veliko ne smem okoli vandrat,.... Pa ni hudega.

Držte se! :rozica:

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 39t 1/7, prvi PDP pa je bil 18.07.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 11:12:59   
Talči
Buu, jaz sem absolutno ZA, da se dogovorimo za 18.7. To je v ponedeljek. Kaj pa bomo naredile, da bo res tako?:zmeden:

To noč sem spala čisto zanič. Moj :love: je prišel domov šele bo pol štirih zjutraj, niti očesa nisem zatisnila. Pa slabo mi je bilo, pa :duda: se je kar naprej pretegoval, da me je kar bolelo. Zdaj pa je mir.

Ta izcedek me muči kot :hudicek:. Canesten vaginalete niso prijele. Še kar naprej teče in srbi kot strela. Kaj naj naredim? :((:((:(( Glede na to, da lahko v bistvu vsak dan rodim, se bojim, da če ne bom pozdravljena, se lahko :duda: okuži... Kaj predlagate?

Talči

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 12:54:03   
smrka
jes se zmeraj v enem kosu. A katera ve ali je sabina 73 sla rodit? Vceraj je imela cel dan popadke..

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 12:57:45   
CIPRESA
Smrka sabine se pa sploh ne spomnim a je bla tudi tukaj na prvič noseča?????

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 13:11:45   
smrka
aha,.. mogoce pa ni sm zahajala na forumu Nas vsakdan je bla....

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 13:23:03   
malika
mene je pa ponoči nekaj žgečkalo v sp. delu trebuha, pa sem se kar razveselila, ampak kaj ko je vse skupaj tako hitro minilo.

18.7, OK zmenjeno :bravo:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 14:05:05   
LONA13
No Lona gre v ponedeljek zjutraj na ponovitev vaje!
Sem še vedno samo en prst odprta - tko kot en teden nazaj, neki je sicer blo popadkov ampak nič posebnega. Dr. mi je reku, ja gospa vas ne morem sprejet, vam nimam kej narest, pa me je dam poslov in mam kontrolo v pon. ob 08:00 zjutraj. Itak da mi je reku, ja sej vi mate pa dons rok ne en teden nazaj. Moja g. mi je pa rekla, da mi bodo 100% sprožl porod ker sem kao 8 dni čez rok (po njenem). Ma en k..... jih gleda!:grrr::grrr:
Kar se osebja tiče so bli pa ful prijazni!
No potem sva šla z :love: vsa poklapana na rezprodaje, pa še tm nism nič dobila, tko da sem šla iz vse tuge na en veliiikkkkk banana split!!!!!!

Se še kej javim!!!
Lp, Lona

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 15:28:33   
smrka
ihihihih malika, na isti dan mave, pa obe sva zgleda nestrpne.. no lahko tekmujeve, kera bo prej :)

18.7. :kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 17:44:32   
malika
Joj punce mene pa nekaj zvija. Sicer ful malo, ampak toliko da samo čakam in gledam na uro. V eni uri recimo da imam dva zelo zelo šibka popadka; upam, da bo šlo dalje in da bo kaj iz tega., ne pa da se bo vse skupaj ustavilo. Sicer pa izcedka nobenega, edino lulat hodim ful pogosto :zmeden2: .

Bomo videli.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 17:47:03   
malika
ja pa še ena pametna; še vedno nimamo imena :ups::ups::ups:

To je pa že toooo much. Tisto kaj je meni všeč, mojemu ni in obratno. Meni je všeč Tjaž, njemu niti slučajno. On sanjari o imenu Pavlo ali Niko. Ampak pri Niku bo potem skupaj s priimkom eno veliiiiko kokodakanje.Pavlo pa kaj jaz vem no, ne sede mi no :(

JOOOOOJ kaj naj :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 21:02:30   
Anhelo2

Malika lepo čiči in čakaj na 18.7 , ne prehitevaj sedaj :)-:)-:)-:)-

Se ne, uoam, da je to to !!!

Tjaž je meni lepše kot druga dva imena, Nikotov je ful, Pavlo pa kaj vem mi tudi ne sede. Kaj pa Paolo ali pa podobno tvoji izbiri Staž!!

Pupe jaz sem celi dan letala okrog, pa se nič ne dogaja, tako, da res velja samo čiči in čakaj!!!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   DOBRO JUTRO JULIJE
16.7.2005 21:26:00   
CIPRESA
Ojla punce sem ravno iz izleta, sva šla z :love: malo na bled, pa na pozno kosilo me je peljal, pol pa malo po bledu po štacunah pa pol lepo domov.

Malika držim pesti da je to tisto ta pravo, sam mene na vsake toliko časa šraufa, pa pol se vedno vse umiri, pa hodim po stopnicah pa na sprehode, pa še sama nevem kaj še vse delam, pa NIČ. Mislim da ima buu prav samo čiči in čakaj.

Lona ti se mi pa že prav smiliš a boš že prišla na vrsto a ne???? Ko vsaj jaz nebi imela te polomije, sem že sedaj neučakana, če me bodo pa še čez rok takole domov pošiljali pol pa nevem če ne bom kar znorela.

Zdaj grem pa malo po dolgem na kauč, pa saj bom jutri spet pomoje prva ki bo na RR-u
Nočko CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?