pupika
|
MladaMamica tudi moj ni spal nič podnevi, spati je nekje redno začel pri enem letu z vstopom v vrtec, zaspal je npr, ko se je dojil, zraven dremal in jedel in tu se je spočil, ker se je dojil po celo uro in to tudi na pol ure. Tudi jaz nisem imela nič časa, sploh prve tri mesece, hvala bogu, mi je takrat kuhala tašča, jaz sem imela v prvih 4 mesecih samo malega in nič gospodinjstva čez, no razen pranja in likanja za malega in za naju dva z možem. Ko pa smo se preselili pri 4 mesecih, pa je bilo malo težje, ker sem moral atudi kuhati in pospravljati, jaz sem si ga dala v ležalnik in zraven mene v kuhinjo, pa sem se z njim pogovarjala, skratka kar naprej je bil v pozornosti in kmalu je imel tudi tega dosti in sem ga dvignila, je velikokrat bil kar na rokah, se spomnim, kako sem se matrala, da je kaj zaspal, na meni je vedno zspal, ko pa sem ga hotla položit, pa je bil zopet buden.Ponoči je spal, ampak se je tudi karnaprej zbujal in še pri 8 mesecih mije ponoči jedel na 1 uro in to celo uro.Vem kako je, je zelo težko, tudi jaz sme bila takrat kot zombi nenaspana in sitna, , toda tudi to smo dali skozi, sedaj je star 3,5 let in kake pol leta mi prespi celo noč, do decembra se je še zbujal in pil ponoči, pa seveda sem ga morala tudi previjati. Danes lahko rečem, da sem na tiste dneve pozabila, ko je bil dojenček. Čez dva meseca pa pričakujemo drugega, pa upam, da bo drugi otrok bolj priden za spat in da se ne bo tako pogosto dojil, ker tega me je kar malo strah, sploh sedaj ko bo imeli potem dva. Upam, da ti bo katera dala kaki dober preglod, kako uspavati otroka čez dan, jaz sem našemu dostikrat pela in ga nosila, pa ga je kar nekajkrat zmanjkalo.
|