Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: melisin sirup - dela katera 21.5.2010 12:59:07
|
|
|
|
Volga
|
jast ne.
|
|
|
|
RE: melisin sirup - dela katera 21.5.2010 13:19:14
|
|
|
|
StrawberrY
|
Jaz delam po tem receptu! 3,5 l vode 3 citronke (tiste male rumene plastične ) 5-7 limon (jazjih dam 7) 3 kg sladkorja 5 pesti melisinih listov (lahko tudi več, pride bolj izrazit okus) Vse skupaj zmešaj , ter pusti stati 24 ur. Medtem občasno premešaj. Steklenice hrani na hladnem in temnem, ko jo odpreš jo hrani v hladilniku.
|
|
|
|
RE: melisin sirup - dela katera 21.5.2010 13:39:33
|
|
|
|
muška
|
o super hvala. Kje pa dobite meliso? Se jo kupi že narezano? Al to vzameš ono iz teglca. saj vem, da bi jo lahko kje v naravi nabrala, samo res ne vem kak zgleda natur
|
|
|
|
RE: melisin sirup - dela katera 21.5.2010 13:41:28
|
|
|
|
mate0ja
|
Mi imamo doma na vrtu posjen grmiček. Sicer pa ne vem kako prideš do nje.
|
|
RE: melisin sirup - dela katera 21.5.2010 13:54:08
|
|
|
|
somic
|
če imaš možnost jo posadi. lahko tudi v lonec, ali na balkon. zdaj je še čas. pejdi v kak vrtni center, povej kaj bi rada, boš dobila sadiko, v kaliji stanejo te sadike okoli 1.5 eur, posadi, sredi poletja pa boš lahko že imela prvi domači pridelek. jaz imam tega doma ogromno. na novo sem posadila ameriški slamnik in limonsko travo- ta bo tudi za sirup
|
|
RE: melisin sirup - dela katera 22.5.2010 21:55:44
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic na novo sem posadila ameriški slamnik in limonsko travo- ta bo tudi za sirup Iz ameriškega slamnika boš delala sirup? Kako pa - iz listov?
|
|
|
|
RE: melisin sirup - dela katera 22.5.2010 21:56:07
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška o super hvala. Kje pa dobite meliso? Se jo kupi že narezano? Al to vzameš ono iz teglca. saj vem, da bi jo lahko kje v naravi nabrala, samo res ne vem kak zgleda natur POseješ jo ali posadiš...ker tiste v teglu je premalo za sirup delat. Jaz meliso (ali meto - ta mi je še skoraj boljša za sirup) namočim za 24-48 ur v vodo, ampak fejst veliko melise, natlačim v bistvu v posodo, precedim, dodam cukr in citronko - čisto po okusu- in prevrem ter dam v kozarce.
|
|
|
|
RE: melisin sirup - dela katera 26.5.2010 21:00:14
|
|
|
|
Pija76
|
delam in je odličen. Greš v vrnarijo, posadiš in počakaš da zraste
|
|
|
|
RE: melisin sirup - dela katera 1.6.2010 12:32:36
|
|
|
|
muška
|
a sta melisa in meta trajnici?
|
|
|
|
RE: melisin sirup - dela katera 1.6.2010 12:33:19
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška a sta melisa in meta trajnici? pri nas skoz rasteta na istem mestu, tko da pomoje ja, razen če se vsako leto znova zasejeta.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?