|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MMS
15.7.2005 22:47:09   
Anonimen
Pa kdo je toti voditelj v super truper :)- srajci?

Net TV - melodije morja in sonca. Jao jao.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   MMS
15.7.2005 22:55:25   
benika
Fiši, mislim, da je tole Andrej Mernik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MMS
15.7.2005 22:56:44   
Anonimen
Pa kaj je to za en? Men mal najeda (no, velik):zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   MMS
15.7.2005 23:01:14   
benika
Ti, mislim, da je tole voditelj na Net TV...ene parkrat sem ga vidla, ko je vodil eno otroško oddajo. A praviš, da ti gre mal na živce? Ati sploh veš kako gre men šele Domen Kumer na živce:zmeden:

Pa če misliš, da je tale voditelj hud, ti predlagam, da jutr finala ne gledaš, ker to bo pa katastrofa od voditelja:(:(:(:( En star fotr, ki misli, da je duhovit; no ja pol se pa pejd.

Kako kaj tvoja Luna?Imaš kakšne njene slikice? Obožujem namreč kužije, doma imam dva in si jih lahko pogledaš v albumu.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MMS
15.7.2005 23:02:12   
benika
Evo fiši, najdla sem slikce, pa to je en tko cukrast kuži:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MMS
15.7.2005 23:03:14   
Anonimen
No no, Dome Kumer je pa posebna sorta :)- Pa Damjan Murko pa taki :)-

Ne bom gledala finala k itak skor ne gledam tv k je dolgočasna :)

Ja, mam album s slikcami od Lune tuki gor, lahko prečekiraš ;) Aja, zdej pa spet spi na kavču .. razvajenka mala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   MMS
15.7.2005 23:05:54   
benika
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Čak mal fiška, še naveličala se je boš, ko ti bo cele dneve skakala naokrog in boš vesela ko bo mal zaspala. Pri nas mamo maltežanko, ki dobesedno počiva 22 ur na dan. Potem pa imej kaj od tako lenega psa. No ja, sej tud labradorka ni nč bolš. Ampak sta obe naši srčiki in bi dala življenje zanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MMS
15.7.2005 23:16:43   
Lauri mauri
A ni dober ta komad od Toše Proeski :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   MMS
15.7.2005 23:20:09   
piščanc
jst bi pa gledala mms, pa ne moreme, nimamo net tv :grrr::(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   MMS
15.7.2005 23:21:05   
iva01
ja ta Toše je pa res pravi pržigalc nimaš kaj, dans sem v evroparku vidla jurija bradača ta je tud .....,kr oba bi mela:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   MMS
15.7.2005 23:24:52   
kofetek2010
bradač je bil moj sošolec v osnovni šoli, pa še v vrtec sva skupaj hodila 8) meni pa ni všeč ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   MMS
15.7.2005 23:31:09   
iva01
sem bla še z enim kolegom in prijateljico na razprodajah in brez:duda: tak da smo z prijateljico po dolgem času norije pasle, no v glavnem ko ga zagledava obe tako pšaniko narediva pa nasproti nas je hodu ta kolega kimje bil z nama je pa še večjo štalo naredu ker se je začnu dret na naju da naj buva mal bol diskretne valda da si je jurij skapiral in se nam začel režat....no in za kazen sva ostale brez pijače in smo mogle it žejne domov ker nam ta najin šofer ni hotel vstavit pred gostilno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   MMS
15.7.2005 23:31:44   
iva01
ej Jana kolk pa je ta juri sploh star

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   MMS
15.7.2005 23:38:26   
kofetek2010
moj letnik, 1973, zdaj si pa zračunaj :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   MMS
15.7.2005 23:43:00   
iva01
A tulk nebi mislila se pa še vredi drži, no sej itak mu je življenski moto da ostane lep in sexi,in ma verjetn cajt da cele dneve pred špegli in v telovadnci visi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   MMS
15.7.2005 23:45:14   
kofetek2010
mi smo dober letnik, to je to ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   MMS
15.7.2005 23:45:26   
Lauri mauri
A zdej boš pa rekla, da je starost 32 velik? Jana, ne si k srcu jemat. Jaz mislim, da so to najlepša leta, oz. začetek najlepših let :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   MMS
15.7.2005 23:47:40   
kofetek2010
če si star 22, se ti 32 zdi velik, konec koncev je to 10 let razlike ;)

ampak jaz tud ne zgledam 32, prej enih 26,27 obnašat se pa znam kot da jih še 20 nimam, tako da :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   MMS
15.7.2005 23:48:57   
Lauri mauri
saj za otročke to še prav pride ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   MMS
15.7.2005 23:53:42   
kofetek2010
mi je pred časom ena kelnarca rekla, če je danes bratec z mano, ker sva drugače z mojim tja hodila na jutranjo :kava: :ups: ker sem vzela sina s seboj ;) in ko sem ji povedala, da je moj sin je pa mislila, da sem ga še mladoletna imela :ups: če bi mi take kak moški kvasil bi mislila, da še kaj hoče :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   MMS
15.7.2005 23:55:10   
Lauri mauri
:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   MMS
16.7.2005 9:05:44   
k1
tale včeraj ni bil andrej mernik, en drugi. tale mernik je vodo predvčerajšnjim. ampak sta si kar nekje podobna... jaz ne ločim, keri je keri.

kumer - kao lover boy - to si sam sebi verjetno misli, meni pa gre total na živce

skuter - total mimo - se vidi da so peli v živo, za kar nimajo niti malo posluha

xenia - vokalno daleč ful točna (ea od redkih), ampak je pač pesem premirna. škoda..

men so bli zakon popndekl - :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   MMS
16.7.2005 10:15:06   
TaRe*
Tale včeraj se je pisal Roškar..ali nekaj podobnega pa tud ime mu je nekaj na R...pa se ne spomnem več.Sem gledala samo napovednik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   MMS
16.7.2005 10:15:39   
Anonimen
Robert Roškar!:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   MMS
16.7.2005 10:48:17   
k1
blacky :bravo::bravo::bravo::bravo: jaz se nisem mogla spomnit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?