Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Iščem medvedka od Debbi Concepts 20.5.2010 12:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao jao, naša punca se je tolk navezala na na tegale medvedka (2. vrstica, 2. kvadratek, bel z roza šalom na katerega so pritrjene tudi roza rokavičke): http://debbi.station192.com/products.html in je čisto fertik, če ga takrat, ko je čas za spanje ni zraven ... no in danes je bila ena taka scena, ko sem dala zjutraj medvedka prat, ker je bil že umazan, potem sem ga pa pozabil takoj sušit dat in do 12ih, ko gre spat še ni bil čisto suh ... no pa sem jo probala z enim drugim premamit pa ni potegnilo in se je drla, kot da bi ji najmanj ena roka falila ... v končni fazi sem ji potem še malo vležnega medvedka v rposteljo dala in je zaspala v minutki ... tako da če katera ve kje jih prodajajo ali ga ima in ji poležava v kaki škatli, bi se zelo lepo priporočila ... pliiiis, ker res ne vem kaj bomo, če tega recimo zgubimo slučajno
|
|
|
|
RE: Iščem medvedka od Debbi Concepts 20.5.2010 13:28:35
|
|
|
|
mini86
|
kje ste ga pa zdj dubl.. joj js vem da je tamala dubla enga ježka za prvi roj.dan-js sm ji ga kupla in ga je povsod vlačila sabo in biu je 10000x pršit, sešit..
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?