Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Izkoriščanje opcije "anonimen" 27.5.2010 11:05:07
|
|
|
|
RAKICA2007
|
in se kmalu vpisala pod drugim nick-om
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje opcije "anonimen" 27.5.2010 23:09:27
|
|
|
|
naša beba
|
Živijo punce, imam samo preprost nasvet za vse tiste, ki želiko bit anonimne na forumu: treba je prebrat stare objave. Pa saj se problemi med nosečnostjo v zadnji na primer treh letih niso kaj dosti spremenili. Odgovorov je en kup, pa še ni ti treba čakat, da ti bo kdo odgovoril. :) Sama tud brskam že kak mesec okol po straneh in forumih, pa mimogrede ko iščem in berem eno temo naletim, še na sto ostalih zanimivih pa se spet naučim kaj novega. Da se bom pa sam zato, ker mi par dni zamuja in se mi zdi da bi lahko bla noseča vpisala in pisala na forum mi pa res ni prišlo na pamet (banalno, ampak so res take teme...) Je pa res, da če bodo admini izključili eno anonimno, se najbržlahko takoj vpiše pod drugim nickom, najbrž spet anonimnim. Žal. Js bom rajš še naprej uživala ob branju tistega kar me zanima in čakala, da me pikica pod mojim srčkom začne brcat pod rebrca in da bomo jeseni končno družina. Če pa bom naletela na tako temo jo bom preskočila. Mislim, da bi bilo to najbolje, če bi znali bedarije ignorirat. Malo sem se razpisala, ampak... Lepo spite, sončki!!
|
|
RE: Izkoriščanje opcije "anonimen" 29.5.2010 22:22:28
|
|
|
|
Jerneja_
|
Pozdravljene, na temi je sodelovalo kar precej različnih anonimnih uporabnikov. Pri nekaterih anonimnih odgovorih je na IP številki prijavljenih več uporabniških imen. Dve uporabnici pa sta želeli v zadnjem tednu izpis.
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje opcije "anonimen" 29.5.2010 22:27:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Pozdravljene, na temi je sodelovalo kar precej različnih anonimnih uporabnikov. Pri nekaterih anonimnih odgovorih je na IP številki prijavljenih več uporabniških imen. Dve uporabnici pa sta želeli v zadnjem tednu izpis. Zanimivo. In pričakovano. Hvala za trud
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje opcije "anonimen" 30.5.2010 0:49:21
|
|
|
|
benika
|
Ne moreš da belivaš.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?