|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dedovanje čevljev
19.5.2010 14:33:00   
vaney
Kaj ste naredile s čevlji starejšega otroka? Ste jih vrgle stran, podarile ali jih je nosil še mlajši otrok? Delam čistko v sinovi  omari (2,4 leta) in odrabljenih ima okrog 15 parov čevljev (največ tenisk, prehodni čevlji, poletni sandali, copati, škornji...), pa sem v dilemi, kaj z njimiuser posted image Mož pravi, da naj jih spravim za hčerko (stara 3 mesece), jaz pa nisem najbolj navdušena nad to idejo, da bo njena nogica v ponošenem čevlju, ki se je oblikoval po drugi nogici. Kakšno stališče imate glede tega ve?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 14:35:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dedovanje čevljev
19.5.2010 14:39:18   
kristinaj
jaz izhajam iz tega.... kaj so pa naši starši nosili ko čevljev ni bilo v izobilju... in noben nima deformirane noge ....

taki mali čevlji so noter ohranjeni, zunaj se pa zgulijo... jaz bi kakšne prišparala za rezervo

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2010 14:51:16   
Anonimen
jaz pa nisem najbolj navdušena nad to idejo, da bo njena nogica v ponošenem čevlju, ki se je oblikoval po drugi nogici. Kakšno stališče imate glede tega ve?

jaz sem enakega mnenja kot ti in sem hčerine čevlje odnesla na karitas in bom za naslednjega otroka kupovala nove (tako kot sem zanjo)

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2010 14:56:07   
emibu
Glede na to da se pri otročku izoblikuje nogica tut jst nebi spravljala čevljev,potem ko bo pa malo večji ko je nogica izoblikovana pa kamot...čeprou po drugi strani sama sm nosla ponošene čevlje pa mam čist OK nogo,pa tut vrjetno nisem edini tak primer..Kr taka zoprna zadevca hm...spravi jih še vedno jih lahko podariš/vržeš da ti nebo potem žal ko bi se ti pa fino zdelo če bi imela punca kake šlapice in ti nebi bilo treba usega kupt..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2010 15:00:43   
*miska.mcc*
moj mali je ponosil cevlje od starejsega. itak sem spravljala samo tiste zelo ohranjene, kar jih je bilo pa zelo malo. zdaj to ne gre vec, ker starejsi unici (dobesedno) 3-4 pare na sezono. in so samo za v kontejner.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2010 15:28:27   
ajsek
Koliko se pa pri plastičnih šlapah ali mehkih copatih podplat dejsnko oblikuje po nogici? Meni se zdi to bolj bistveno pri športnih copatih ipd., če bo pa drugi otrok nosi natikače za prvim, mu pa to pomoje ne bo škodilo.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2010 16:12:36   
Nina00
Dobro ohranjene spravim, da bodo za rezervne pri mljašem, če bo svoje npr zmočil pa še ne bodo suhe ipd.

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2010 16:47:38   
K_a_t_i
Zaenkrat vse spravim. Kake gumijaste škornje je recimo obul samo po 3krat, definitivno nimajo podplata po katerem bi se oblikovalo stopalce. Potem crocsi, sandali,.. imajo tudi tak podplat, da se ni čisto nič spremenil. Geoxke za 70€ smo tudi prihranili,... Drugo vprašanje je pa, če bojo juniorju čevlji od bratca sezonsko sploh prav. Čist komot se zgodi, da bo mel tamal pozimi nogo 22, brat je pa mel 24. Te nogice od začetka tko hitro rastejo, da je joj (prvo poletje, ko je hodil, je našem zrastla od začetka do konca za 3 cifre! - od tistih čevljev sigurno niso nobene ponošene user posted image ).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2010 21:26:03   
Najaa
Odvisno, kako zelo ponošeni so. Zelo ponošene vržem stran ali dam naprej, sam večinoma so kar ohranjeni in jih lahko tud tamala že nosi. Za ponosit so, ne pa da bi samo te nosila. Za večino časa ima svoje kupljene.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2010 22:28:37   
ČebelicaMaja
Jaz sem prve tri cifre za mlajšo morala kupit nove- ker sta sezonsko ravno nasprotno rojeni- sedaj pa nosi prve čevlje po sestrici čist brez problema, itak sem tiste, ki so bile zelo obrabljene in zanič vrgla stran- kvalitetni čevlji se pa niti kaj dosti ne pošvedrajo... zdaj vidim, ko sem ta starejši parkrat kupila kake cenejše- v 2 mesecih  jih je dobesedno zradirala- med tem ko Superfitke, Geox, Elephanten in Ecco zdržijo...pa nekaj imamo tudi Chiccota - in vsi ti čevlji so še super za ponosit...jaz bi bila previdna pri res prvih čeveljcih -mi smo začeli z 19- zdaj ima 22 in že dobro hodi, pa res ne vidim problema, da ponosi še dobre ćeveljce.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2010 6:25:07   
CUKRČEK
Zgulene čevlje imajo mlajši za doma(peskovnik, trava, blato...). ČE so še čist lepi, jih imajo tudi za v javnost. PA kake nove tudi

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.5.2010 8:23:26   
Hope2
Prvi čevlji- obvezno novi. Potem pa že tudi dedovani. Če so ti praktično novi, nimajo kaj škodit in jih veselo nosi, pošvedranih mu ne obuvam, ker itak moram še jaz za svojo dušo kupit kak čevelj in potem jih ima več kot preveč.

Jaz sem vse cunje in obutev nosila za sestro, pa imam čeist lepe-normalne nogeuser posted image . Pa če gledam kvaliteto čevljev takrat in zdaj, ni primerjave. Nosili smo tudi prevelike, premale, ohlapne, stisnjene... pa ni bilo hudega. Zdaj pa vsak čevelj obezvno novuser posted image .

Vidim, da pošvedrane dajete drugim, ker za vašega otroka niso dovolj dobri- vas ni sram dat drugim, a za druge otroke pa so dobriuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 9:37:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.5.2010 9:46:19   
Anonimen
Od prvih korakov naprej ima vse nove, sem pa tja ima kakšne dedovane, sam zelo malo je tega.  Sicer pa čevlje od moje punce bo naslednja punčka lahko zelo vesela, ker naša je ziheraš, nima nič pošvedranih čevljev. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.5.2010 10:00:47   
kasso
Mi imamo skoraj vse čevlje dedovane - so dobro ohranjeni, zelo redko kaj kupim (kakšne superge, copati za vrtec, šolo itd...) poleg tega še en za drugim nosijo. Če so slabo ohranjeni, so dobri za skakanje po vrtu, pesku itd. Jaz na to gledam bolj iz finančne plati, ker je s tem pri družinskem proračunu veliko prišparanega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.5.2010 10:04:07   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Kaj ste naredile s čevlji starejšega otroka? Ste jih vrgle stran, podarile ali jih je nosil še mlajši otrok? Delam čistko v sinovi  omari (2,4 leta) in odrabljenih ima okrog 15 parov čevljev (največ tenisk, prehodni čevlji, poletni sandali, copati, škornji...), pa sem v dilemi, kaj z njimiuser posted image Mož pravi, da naj jih spravim za hčerko (stara 3 mesece), jaz pa nisem najbolj navdušena nad to idejo, da bo njena nogica v ponošenem čevlju, ki se je oblikoval po drugi nogici. Kakšno stališče imate glede tega ve?

Če ne želiš, da jih nosi hčerka, jin prodaj, podari ali nesi na Karitas.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.5.2010 10:15:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Mi imamo skoraj vse čevlje dedovane - so dobro ohranjeni, zelo redko kaj kupim (kakšne superge, copati za vrtec, šolo itd...) poleg tega še en za drugim nosijo. Če so slabo ohranjeni, so dobri za skakanje po vrtu, pesku itd. Jaz na to gledam bolj iz finančne plati, ker je s tem pri družinskem proračunu veliko prišparanega.

Tudi pri nas je podobno, veliko čevljev prve hčere ponosi druga. Samo druga pa vse (podedovane in na novo kupljene) totalka uniči, tako da za tretjega ne bo nič ostalo user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.5.2010 10:55:55   
vaney
Jah, nekaj čevljev bom pustila za malo doma ponosit, ker so večinoma res zelo dobro ohranjeni, naš sine čevljev ne uničuje preveč...da bi na rabljenih čevljih služila, mi ni...na Karitas jih pa tudi ne bi nesla, ker imam slabe izkušnje z njimi, rajši dam kakšni kolegici.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.5.2010 11:48:51   
SaaS
Jaz mu večinoma kupujem nove, ker so kar dobro zdelani od prvega. Če so kakšni res ko novi, potem nosi te, drugače pa nove. Jih pa vseeno spravim, ker za rezervo so pa vseeno dobri. Mali je še večji dirkač in nemalokrat se zgodi, da zmoči čevlje v kaki luži, (zadnjič na dopustu je čofnil v vodnjak) in takrat za kakšen dan še kako prav pridejo kakšni takšni rezervni čevlji, da se njegovi spet posušijo...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?