Poka
|
Ko ste pri stroških gradnje in kreditu - midva sva imela v začetku 0 EUR in nisva imela parcele, pa sva top postavila s 40 000 EUR kredita plus kar sva sproti našparala in mi tako ni jasno kako... V glavnem, notri so že ometi, zdaj bodo okna čez kak mesec. Vse skupaj ocenjeno na kakih 70 000 EUR. V letu in pol. Ni mi jasno - vmes sem bila brez službe, sicer ne dolgo. Ampak imava še stanovanje. Da se čisto vse, nama so večinoma delali najeti delavci, firme. Me je kdaj prijelo, ko imaš poln kufer, pa ne toliko zaradi tega, ker si ne moreš kupit vsak mesec novih cot, to si jih tako nikoli nisem. Sem si pa res privoščila ene par nakupov cunj, čeprav ženske bomo vedno trdile, da nimamo dovolj za oblejčt... Mene v bistvu bolj kot to, da ne morem zapravljat v nedogled, moti to, da je stalno nekjaj za delat - moj najde... Pravijo, da je najbolj spucana bajta od vseh. Greva tudi na morje, res pa nisva šla smučat. Je pa hiša tako - ni za vsakega, precej stresna stvar. Odvisno kako prenašaš, midva kar dobro, se mi zdi. Pa nisva bogataša. Ampak niamva še otrok. Poznam pa kar prefcej ljudi, ki so se selili preden so imeli vrata v bajti Jaz raje delam sproti in do sedaj sva bolje skozi prišla kot drugi. Tudi materiali so vsi bolj kot ne v višjem cenovnem rangu. Lahko bi pa imela kredita kolikor bi si namislila, moj je na vodilnem položaju, imamo še firmo, jaz imam zdaj tudi dobro službo - ampak sva ziheraša, moj bolj kot jaz - ampak situacije pri ljudeh, ki so se ušteli, so me prepičale, da ima prav. Tako, da že mogoče, da boš brez vrat še 2 leti, ampak boš imela mirno vest, ker ti banka ne bo vzela hiše.
|