|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pr****** svi*** -avto so mi odpeljali iz plač...
15.7.2005 15:53:21   
Moyca_
sem se ravno hvalila kak sem končno lahko oblekla hlače št. 36, ker sem šla lahko danes sama na razprodaje- pa so mi svinje avto odpeljali,
Mb-plava cona pri občini. Plačana seveda- sploh ne morem prit k sebi.
Pa me moj kliče da ga je klical kolega da so nama avto odpeljali, pa ga jaz potolažim da to pa ni mogoče, ker imam avto na plavi coni-plačan. Aha, sem vidla hudiča ko sem hotela domov.

Torej, pokličem tam eno redarko, pa pravi nemogoče, da so mi ga te vkradli, pokliče enega smrduha, pa parvi jaz sem klical, ker nisem moral s kolesom normalno skozi:zmeden::grrr::grrr::grrr:
Halo- mi pravi, da mora biti po zakonu od stene avto vsaj 1,5 metra-pa mu pravim, da sigurno ni nikogar oviralo, saj sem sama preverila-ker to vedno naredim in tudi mama z vozičkom za dvojčke je šla lahko komot mimo. On pa meni, bla, bla, bla. Midva imava dolg avto- Vectro karavana, in če bi bila 1,5 metra od stene, bi rit avta gledala na cesto
Torej on s kolesom ni moral skozi- naj se vozi po cesti saj ni tam kolesarske steze pujs grdi:pujs::pujs::pujs:

Full sem jezna. Sem plačala 14,500, pa še kazen sem dobila za 20 000 (če plačam v 8 dneh 10 000-kak so p :grrr:rijazni)

Svinjarija-očitno je šlo z a čisto zajebancijo, kar mi je tudi rekel oni ko sem šla avto dvignit tja in naj grem zmerit box in avto in se pritožim. Pa še rekel mi je da je danes petek in imajo redarji normo, koliko morajo na teden narediti.
kazen je po členu 52, odst.2 (možno da piše 3, ali pa 4), točka 2 in zveza 6

Mi lahko katera pomaga pri pritožbi, ker se nameravam definitivno pritožit. Moj avto bi naj bil od stene 1 m.

:pujs::pujs::pujs::pujs:
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.7.2005 15:57:30   
smrka
o ****.. ej da se grejo take špilat.. REs se pritoži, naj ti kaka pravnica sestavi dobro pritožbo!!!! SAj nemorem verjet.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2005 16:18:16   
Annny
O hudooo!! Pritoži se- nujno!!:grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2005 16:36:00   
digi
Ej to pa je za MB značilno. Meni so lani januarja odpeljali avto tam z one ulice, ki je enosmerna- za občino- proti železniški.... Ni sicer plava cona, vendar se tam lahko parkira.... in meni so tud avto odpeljal, ker menda ni bilo dovolj placa, čeprav sta šla dva starčka vštric mimo, ko sem parkirala.... V glavnem, ko sem prišla tja... še 100 sit na telefonu, nič na bankomatu.... kličem policijo, če ave tam lahko odvažajo ali se je katero tele spomnilo in mi vkradlo staro petko.... no... on mi da tel od nigrada in kličem tja- seveda p... so mi avto odvlekle. Sedaj pa sem morala kolegici zatežit, da mi je posodla denar in da sva šle s taksijem do nigrada.... Pridem tja- tko razp.... pa mi reče naj se grem na mestno redarstvo pritožit.... pridem tja- z :grrr: obrazom in grem k onim tipom.... zahtevam sliko.... vedet morate, da je bila slikana moja petka s čist čudnega kota, dvignjeni brisaci.... halo, vprašam zakaj so brisalci dvignjeni... Pravi: ja nekoga je avto motil in vam je brisalce dvignil.... Mislim ženske, kaj ve naredite, če vam je kateri avto napoti? Mu dvignete brisalce? Halo? Jaz bi mu k večjemu, če že v gumo brcnila.... Morda pa sem tudi jaz čudna.... V glavnem- zanimivo je to, da je bil za mano parkiran BMW- pred vhodom, čist na pločniku, a odpeljali so mojo bogo petko, ki je bila parkirana zraven kesona za smeti- pa saj veste, da petka ni kaj dost daljša od kesona za smet.... V glavnem kruta izkušnja.... po osmih dneh me je jeza minila.... ni se mi dalo pisati pritožbe, ker bi verjetno še nekoga potem spretepla- ha ha ha....
V glavnem so full nesramni ti redarji.... Pa da vam povem, če pustiš avto sred ceste, vse štiri in trikotnik, pa ti ga ne smejo odpeljat- zanimivo a ne?!

Pa pa

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2005 17:35:49   
kofetek2010
Moyca - malo z iskalnikom poišči tukaj na NV, sem ne tako dolgo tega eni napisala kako približno bi naj zgledala pritožba, a se mi sedaj ne da iskat (žal, res ne) ;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2005 17:38:18   
afrika
Tudi meni so ga pred leti odpeljali iz plačane modre cone - parkiranega sem imela pri gimnaziji/parku. Zraven mojega avta, ki je bil znotraj črt (ena guma na črti) je bil prehod za pešce. Vsekakor nisem bila na prehodu - sem še preverila... in ravno na to so se sklicevali - lažnivci!!!

Dobro zrihtaj, držim pesti:)!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2005 17:40:36   
Moyca_
kje naj najdem te zakone? A če ni box dovolj velik da gre notri karavan in ostane 1,5 m od stene- kam se pa naj jaz sklicujem na kateri člen????????

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2005 18:03:12   
neja
Pol pa se sklicuj na to, da ni nikjer označeno, koliko dolgi avti lahko tukaj parkirajo, saj je logično, da so boksi narejeni za vse velikosti osebnih avtomobilov, če pa imajo tam kakšne posebne kriterije, pa naj postavijo tablo.

LP

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2005 18:07:08   
kofetek2010
tukaj imaš zakon http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200483&stevilka=3690

čaki, da še prečekiram ta tvoj jeb*** člen ;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.7.2005 18:12:02   
kofetek2010
ja, bo kr držalo, to bo ta zakon, ker spremembe, ki so bile kasneje objavljene se ne nanašajo na ta člen http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200535&stevilka=1163

jaz bi se definitivno pritožila 8) pajek itak slika kako je bil avto parkiran, da so ga odpeljali, torej, če si prepričana, da imaš prav, se kar pritoži ;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.7.2005 19:27:21   
Moyca_
aha, kje pa bi lahko našla koliko morajo biti veliki boxi za parkiranje na plavi coni- a je to sploh določeno:zmeden2:. dvomim da je ta box sploh oddaljen 1,5 m od stene:zmeden2:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2005 19:42:17   
Anonimen
Je določeno v pravilniku, sam ga nimam poskusi na netu kaj zbrskat.

Ta pravilnik je natisnjen kot knjižica ena taka siva, sam ne bi vedla kje in kako jo dobit. Vem pa da je naš občinski prometnik imel to za sveto pismo.
Standardna dolžina boksa parkiranju je 5,00x2,50m neglede na obliko ali je pravokotno ali pod kotom. razlika je samo v širini poti med dvema parkiriščema.
Z novim pravilnikom, pa se je spremenila samo širina poti med parkirišči. Dimenzije PM ostajajo (zaenkrat) iste.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.7.2005 19:50:12   
kalimero
Ej, kaj me to vrže. Saj v Lj. je isto. Cel kup avtov na pločnikih, pa kolesarskih, pa na prehodih. Oni nič. Če na plavi coni prekoračiš uro za pet minute, evo ti kazen.
V tej državi nekaj fejst ne štima.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.7.2005 20:43:52   
Moyca_
pikec če najdeš kje piše koliko mora bit velik box mi pa prosim sporoči:sloncek:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.7.2005 21:53:54   
Anonimen
Mojca, ne boš verjela, ampak jaz sem gledala, kako ti nalagajo avto iz plave cone na pajka in si mislila: ali ta ni plačal ali pa je parkiral preblizu stene. Niti pomislila nisem, da bi to lahko bila ti!!!

Upam, da boš uspela s pritožbo. Moraš pa vedet, da so tvoj avto slikali, kako je stal pred steno - vem, ker sem videla, da je tip iz pajka vzel fotoaparat in slikal!

Pa še tako jezna sem bila, ker so ti butli od butlov zaprli pol ulice in ovirali promet, ko so nalagali tvoj avto!

O redarjih pa tak ne bi...

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.7.2005 21:58:12   
Moyca_
:)-:)-:)-:)-:)-Skutica bi jih lahko ustavila. ja seveda vem da so slikali- tak se vedno zavarujejo, ampak sem res prepričana, da je box premali in da ni moj avto motil nobenega pešca. Grem merit jutri pa javim:)-:)-:)-

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.7.2005 22:01:01   
kofetek2010
v tujini imajo parkirplace za Smarte in parkirplace za vozila z otroci (širša, takšna kot za invalide) ;)

kdaj bo pri nas kaj takega :zmeden2:

nikoli ;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.7.2005 22:14:13   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-:)-:)- Mojca, a veš, da če bi vedla, da gre zate, bi med vožnjo zategnila ročno, avto parkirala počez čez ulico, odprla vrata, stopila ven, nastavila roke na streho avta v obliki pištole in se zadrla: "V imenu Moyce STOJTE!!! Kršite njene pravice do uporabe lastnega prevoznega sredstva!!!" :)-:)-:)-:)-:)-

Eh, malo se hecam. Vem, da si jezna, upam, da sem te vsaj malo uspela nasmejat!

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.7.2005 22:35:48   
Moyca_
:)-:)-:)-:)-:)-ja pa si me res nasmejala:)-:)-

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?