|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Merim temperaturo!
15.7.2005 15:24:10   
digi
Hojla punce, merim temperaturo, tako kot mi je oni grrrr G naročil. Sedaj pa me zanima kakšna je povprečna temperatura, ko ni ovulacije in koliko je višja, ko je ovulacija. Ali pride pred ali po ovulaciji do zvišanja temperature, oz. točno med? Dajte mal opisat tiste, ki imate izkušnje s tem!!! Please...

Pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Merim temperaturo!
15.7.2005 15:33:46   
LANA37
Od M do O je temp. povprečno od 36.3 do 36.5. En dan po O se dvigne za 0.3 do 0.5 stopinje. Tko da je po O približno 36.8 do 37.2. Tako povišana ostane približno 14 dni. Na dan naslednje M pa spet pade na 36.5. Če pride do nosečnosti temp. ne pade in ostane povišana, tudi ko bi že morala priti M.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Merim temperaturo!
15.7.2005 15:40:54   
digi
Hmmmm.... Hvala Lana37, zelo nazorno. No, jaz sicer temperaturo merim sedaj 14 dni, vendar vseeno.... po M sem imela temp. 37,1- en dan.... sedaj pa imam ali 37,7 ali 37,8.... Saj to ni nič ali? Verjetno je to različno, ne?! Sicer tko sem cela :grrr:, ker si murm to merit, vendar dobro.... tak že 1 leto :sloncek::sloncek::sloncek:, da bi imeli :duda:, pol še ti trije meseci gor ali dol....
Če se še kaj kera spomni.... tudi nasveti so dobrodošli....

Pa pa

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Merim temperaturo!
15.7.2005 15:43:21   
LANA37
Mislim, da je vredu, saj si imela prvih 14 dni temp. nižjo kot jo imaš sedaj. Dvig temp. ob O je viden. To je pa tudi važno. Pač spadaš med tiste ljudi, ki imajo vedno malo povišano temp., mislim več kot 36.6.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Merim temperaturo!
15.7.2005 16:52:36   
digi
KRASNO.... ko bom merla dlje časa, ti bom posredovala svoje temperature- he he, da mi malo to zadevo obrazložiš, ker sem tko blond pri tej O, da to ne murš verjet... He he

Pa pa

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Merim temperaturo!
15.7.2005 17:56:38   
vampirka
Digi, za tebe (da ne boš več tko "blond" :)- )...

http://www.neplodnost.info/forum/viewtopic.php?t=364

Pa čimprej na :modri::roza:!!!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?