**M**
|
No naj še jaz dodam najino izkušnjo. Ko se je od mojega sestra pripravljala na poroko je prosila mojega, da bi bil priča. Seveda je reku, da ni problema in kaj se od njega pričakuje. No takoj so začel, da priča plača slikanje (imela sta fotografa za 750 €), da bova cel teden prej oba na dopustu, da se hiša spravi v red in, da bi jaz nevem kaj vse spekla, šampanjec (70 € ampak sta si z drugo pričo delila), pijača, če se med civilno in cerkveno poroko kje ustavimo (bilo je 70 ljudi), kar se potem seveda nismo, ko sva vse skupaj zavrnila. No in midva sva rekla, da priča bo, ampak, da nevem kakšnega denarja od naju naj ne pričakujejo, ker ga nimava. Ampak oni so seveda drugačnega mnenja, ker imava oba službo in sva polna dnarja. No naj povem, da to niti slučajo ne drži, greva pa na dopust, to je pa tut vse, ostalo gre za bajto. No mal so čudno pogledal, noben ni reku nič. na koncu sva dala denar, plačala šampanjec in moj je zrihtal 3 avte, mislim, da je dovolj plus najina obleka, ampak to nima veze. Je pa od poroke 2 leti in nisva dobila niti ene same slike, pri nama na obisku sta bla nazadnje (prvič in zadnjič), ko sta prinesla vabilo. Pokličeta nikoli, razen, ko zbirajo denar za kakšno darilo, če bova kaj prispevala, vidimo se samo, če se srečamo pri njegovih doma... Tko, da mislim, da naloga priče ni "sofinanciranje. Meni so veliko bolj pomembni odnosi prej in potem kot pa nekih 1000 € in pa kakršnakoli pomoč okrog same organizacije.
|