naja78
|
ojla. imam šele zdaj čas. no zadeva je taka.najprej smo bili v nedeljo na metelkovi-dežurni-ker je bilo tega po celem telesu,razen nogicah. so rekli od potenja.ampak kako: doma nič ne kurimo,oblečen ni preveč: benkica,tenek bodi,sploh ne žabic,sp.del hlač so nepodloženi,štumfke,copatke.ko ga uzadi tipam,ni prevroč,prej mrzel. moj prvi se je potil ogromno,še zdaj se.tako da na to sem pomislila,ampak mi je čudno. že prej nisem pila- jedla no benih ,l.izdelkov.sedaj sem na strogi dieti,čisto nič mleka(tudi ne v sledovih,v prahu,kjerkoli v hrani,.....)in na dieti brez jajc,lecitina,.... in zadeva je za 100% boljša. zdaj pa ne vem??ali je res od mleka,ali pač je res krivo kako pralno sredstvo??? imamo sensitivpersil,nič mehčalca.in nikoli ne dam preveč praška. edino po obrazu je še bogi.pa pravijo da naj bi se koža okoli 2 meseca že sčistila,kolikor se pač mora.mleko se baje čisti 4 dni-moje,njegov organizem pa do 3 tedne,ko ni nič mleka od prehrane notri. uglavnem pojma nimam.vseeno upam da ni alergija,če ne pa bomo morali s tem živet,saj baje mine do 3 leta. kako ste pa kaj same izvajale provokacijo mleka pr dojenčkih???otrocih?? ker rada bi si bila na jasnem,da ne stradam nepotrebn(ok kile letijo dol ),ampak baje da pr tok malih niso sigurni testi???
|