Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Če pa jaz nimam sreče:( 15.7.2005 12:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Maxica, to je Murphy :)- Nimaš kaj, lahko te samo potolažim, da ne boš na morju edina s :hudicek: Probaj vseeno uživat-če drugače ne, pa v pesmicah :bravo:
|
|
|
|
Če pa jaz nimam sreče:( 15.7.2005 12:54:58
|
|
|
|
ninocka
|
Ne sekiri se prevec, ce ni premocna, si dej tampon, normalno se kopi, plavi...sam ko prides iz vode ga pejt zamenjat. Jst sem bla zdej 3 poletja na morju v casu M, pa me ni nc motil. Prvi dan, ko je bla najmocnejsa, sem bla itak na tabletih in sem sam lepo v sencki pocivala, ostale dni pa kot da je ne bi blo. Kaj naj recem - hvalabogu za tamppone ;) LP, :rozica:
|
|
|
|
Če pa jaz nimam sreče:( 15.7.2005 13:03:40
|
|
|
|
SABILA
|
ja to ti pa verjamem da se je za :((:(( ampak sej bo bolš. sej s tamponim se da tud čist ok kopat, kot je rekla hvalabogu za tampone. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Če pa jaz nimam sreče:( 15.7.2005 13:09:45
|
|
|
|
Pupica
|
Dammm:hudicek:praviš ti.Kaj bi jaz rekla 5.tednov po porodu:grrr::hudicek: Lej vseeno vsaj greš na morje, kaj pa mi ko ne gremo:((
|
|
|
|
Če pa jaz nimam sreče:( 15.7.2005 13:11:15
|
|
|
|
Anonimen
|
AH MAXICA NI PANIKE. SEJ OBSTAJAJO TAMPONI :) MAL VEČ LETANA NA WC AMPAK VSEENO SE DA PREŽVET :) ah se opravičujem za črke :) lp ,lara
|
|
|
|
Če pa jaz nimam sreče:( 15.7.2005 13:13:27
|
|
|
|
urbancek
|
Jaz sem trenutno tega rešena, ampak hči je grozno nesrečna, ker jo dobi 1., ko gremo na morje in ji traja tudi 14 dni (še nima čisto urejenega ciklusa), no kaj boš pa na to rekla, saj sam še potrpiš, za otroke je pa res hudo
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?