|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Če pa jaz nimam sreče:(
15.7.2005 12:49:03   
Maxica
No, končno se nam je uspelo dogovorit, da gremo jutri za en dan na :morje: (:love: sicer službeno na MMS, ampak vseeno:zmeden: ), pa dobim jaz srečko prvo menstruacijo po porodu. Po skoraj dveh letih, ko sem zanosila in ko :duda: še vedno malo dojim, me :hudicek: obišče ravno, ko grem na morje.:((:((:((:((:((:((:(( Ma, če se mi ni za zjokat...
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.7.2005 12:50:38   
Anonimen
Maxica, to je Murphy :)-
Nimaš kaj, lahko te samo potolažim, da ne boš na morju edina s :hudicek:
Probaj vseeno uživat-če drugače ne, pa v pesmicah :bravo:

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2005 12:54:58   
ninocka
Ne sekiri se prevec, ce ni premocna, si dej tampon, normalno se kopi, plavi...sam ko prides iz vode ga pejt zamenjat.

Jst sem bla zdej 3 poletja na morju v casu M, pa me ni nc motil. Prvi dan, ko je bla najmocnejsa, sem bla itak na tabletih in sem sam lepo v sencki pocivala, ostale dni pa kot da je ne bi blo.

Kaj naj recem - hvalabogu za tamppone ;)

LP, :rozica:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2005 13:03:40   
SABILA
ja to ti pa verjamem da se je za :((:(( ampak sej bo bolš. sej s tamponim se da tud čist ok kopat, kot je rekla hvalabogu za tampone. :)-:)-:)-

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2005 13:09:45   
Pupica
Dammm:hudicek:praviš ti.Kaj bi jaz rekla 5.tednov po porodu:grrr::hudicek:

Lej vseeno vsaj greš na morje, kaj pa mi ko ne gremo:((

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2005 13:11:15   
Anonimen
AH MAXICA NI PANIKE. SEJ OBSTAJAJO TAMPONI :) MAL VEČ LETANA NA WC AMPAK VSEENO SE DA PREŽVET :)

ah se opravičujem za črke :)

lp ,lara

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2005 13:13:27   
urbancek
Jaz sem trenutno tega rešena, ampak hči je grozno nesrečna, ker jo dobi 1., ko gremo na morje in ji traja tudi 14 dni (še nima čisto urejenega ciklusa), no kaj boš pa na to rekla, saj sam še potrpiš, za otroke je pa res hudo

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2005 13:17:22   
Mitalata
Po mojem je nekaj v zraku...
Dolgo že spremljam ta in druge forume, ampak ta teden jih je ogromno dobilo prvo menstruacijo po porodu.
Vključno z mano. :((

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?