|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam po energijo...
15.7.2005 20:41:26   
Anonimen
bi pa nisva dobrodošli :zmeden:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   kam po energijo...
15.7.2005 20:45:44   
Anonimen
:zmeden:po resnici povedano,ko sem še hodila delat sem si tam pomirila živce in se spočila čeprav sem bila na normi in delala tudi ponoči.zdaj pa ko sem cele dneve doma sem se pač mogla navadit,da sem celi dan z :duda: čeprav mi marsikdo pravi da na mojem mestu nebi tega zdržal ali pustil službe,ker baje to popizdiš.in kako zdržim me vprašajo.no od začetka je res bilo hudo živci trpijo potem pa se navadiš nato.jez sem zdaj vajena in si ne rabim mirit živcev nikjer.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   kam po energijo...
15.7.2005 21:04:58   
Pupica
baguska predvidevam.
Jaz sem bila namreč mali osliček. Ko sem se odločla da bo po moje me nisi nikamor več premeknil. In v življenju sem ritala skozi vse. Ko so že vsi odnehali sem jaz vztrajala in dosegla vse kar sem si zapičla v glavo.
In zdej me je strah da bo pasivna:(
Ampak pomoje se nimam kaj za bat.Smo bili prejle v trgovini in se je gospodična odločila da se mlade dame ne vozijo več v vozku, temveč hodijo peš. No in sem mogla pol trgovine prehoditi z eno roko Tio peljati, ki še zelo vintala, z drugo pa grabsti z police, potem do voza,...
Še dober da ima moj tako trpežne živce...:zmeden2:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   kam po energijo...
15.7.2005 21:07:47   
dory
kje pise,da nista dobrodosli?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   kam po energijo...
15.7.2005 21:14:35   
dory
uf Mateja* ce je na mojem obrazu nasmesek ga jemlje kot zajebancijo...ce sitnarim in zavpijem nanj mi pokaze jezik in nadaljuje...jst ne vem kaksno metodo bi clovk uporabu...ignoriranje pride v postev le,ko se mece po tleh...ce mu kaj ne pustim zacne s takim nenormalnim glasom kricat,ker ve,da bomo prej al slej popustili,saj ga noben ne more poslusat...matr znajo pa tkole mejhni...:grrr:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   kam po energijo...
15.7.2005 21:27:25   
Anonimen
mogoče bi probala s kako metodo iz knjige z otrokom lahko sodelujemo...sposod si v knjižnici pa tut kle na rrju jo prodajajo

glede dobrodošlosti pa ne bom javno komentirala :)

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   kam po energijo...
15.7.2005 21:35:15   
dory
ja sej sem ze kupla eno knjigo enkrat k mi mulc ni hotu nc spat ponoc...sam krical je...knjiga brez joka v sanje...jst ne vem al nism dober brala al pa je moj mulc res tko specificen :zmeden2:...zdej pa a mislis da mam tok cajt da bi brala kako knjigo? pridem iz sihta domov,me caka tamal in hoce zase do takrat ko je treba spat...in jaz seveda padem z njim dol...:grrr:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   kam po energijo...
15.7.2005 21:43:52   
Anonimen
hmmm ja tista knjiga tut men ni bla ok pa je tisa zelo pridn otrok. ta je pa mal drugačna pa mi je ok. kok se obnese v praksi na vsakmu posamezniku pa je treba sprobat.

ja če nimaš cajta brat recimo 10 min na dan ko maj zaspi se boš pa pač borila s tamalim po svojem (ne)znanju, ki si že ugotovila da ni učinkovit. kukr sama veš js ti nam pameti solila, k nimam maja doma ampak mam tiso :)

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   kam po energijo...
15.7.2005 21:50:40   
dory
bod vesela da mas tazga otroka...

point pa ni v tem,da ne bi mela cajt, ampak sem tok unicena da cist me cist spontano zmanka zraven...aja kako da ne,ce se morm zvecer ulezt zraven njega in morva mal po knjigicah brskat...pol je pa to to...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 59
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......