|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec ivančna gorica
14.5.2010 14:24:40   
boni25
Ojla
Mene zanima če ste ze dobile kaksen odgovor za letos?Se mi zdi da so nekaj pozni letos,lansko leto  je bil ze okoli 6.maja odgovor,če se prav spomnim.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec ivančna gorica
14.5.2010 14:34:48   
kakadoo
Še niiiič nismo dobil. Me pa prav zanima če bomo letos dobil.
Žalostno, da naredijo nov vrtec, pa še vedno ful otrok ostane zunaj.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2010 14:45:46   
boni25
Ja se čist strinjam.A vi ste bli tud zavrnjeni lansko leto?Upam da bomo imeli letos več sreče.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2010 14:47:26   
zaspančka
Včeraj sem vprašala in bodo odločbe poslali do konca drugega tedna.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2010 15:20:57   
kakadoo
Ja mi smo bili že zavrnjeni enkrat. Tamala pa je letnik 2008.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2010 8:20:06   
jernejc
MISLIM, DA JE VELIKO OTROK ODKLONJENIH ČEPRAV SE GOVORI KAKO VELIK JE VRTCE SAJ JE VELIK PA VENDAR NI DOVOLJ PROSTORA ZA VSE UPAJMO DA BO KDAJ KAJ DRUGAČEuser posted image

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2010 8:35:15   
jernejc
Aha pa še nekaj  jaz sicer imam otroka v vrtcu pa me zelo moti, da se nanehoma menjavajo vzgojiteljice in njihove pomočnice, saj ne veš katera bo naslednjejutor .Mislim pa tudi , da se tudi vzgojiteljie nekako navadijo otrok in ni prijazno, da se tako menjujejo.  Želela sem, da bi vsaj ti otroci ki so hodili pol leta v novi vrtec imeli vasj še eno leto isto vzg. in pomočnico. Tako je moje mnenje.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?