Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bravanje las v nosečnosti 15.7.2005 10:54:39
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz se tudi barvam na blond! V nosečnosti sem se vsaj 3x, če ne večkrat! Mi še na pamet ne pade, da bi bilo kaj narobe zaradi tega. Je pa res, da so lasje v nosečnosti bolj občutljivi, kot sicer, ampak, če imaš pravo frizerko, ki uporablja kvalitetne barve (moja frizerka vse barve meša brez rokavic, saj so tako dobre, da ji rok nič ne poškodujejo), potem sploh ni panike.
|
|
|
|
bravanje las v nosečnosti 15.7.2005 10:57:44
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Joooooj, a veš kolk daleč je od glave pa do trebuha?!? Ve se kar štrihajte, da boste lepe...ni blema, ne škoduje.
|
|
|
|
bravanje las v nosečnosti 15.7.2005 10:58:22
|
|
|
|
bebika
|
Men je frizerka tud zagarantirala, da ne mora bit nič narobe. Sam je pa res, da se raje pozanimaj kakšne barve uporablja tvoja frizerka. lp
|
|
|
|
bravanje las v nosečnosti 15.7.2005 11:02:43
|
|
|
|
Urska61
|
Hvala punce! Se bom malo pozanimala pri mojem frizerju, kakšne barve uporablja, ampak barvala se vseeno bom. Uživajte v nosečnosti! Urška 61
|
|
|
|
bravanje las v nosečnosti 15.7.2005 11:19:29
|
|
|
|
bobika
|
Moja sestra je frizerka in tudi sama se barvam (trenutno tudi na blond). Vse skupaj o tem, da se ne bi smeli barvat in belit je v glavah "starih" frizerjev. Ker v nosečnosti se lasje drugače obnašajo kot drugače. Frizerji so se sami sebe zaščitili, da če je kaj narobe (barva ne prime, namesto blont ti potegne na zeleno, ali pa frizura ne stoji) je kriva nosečnost in raje ne delajo frizur nosečkam. Je pa res, da peroksid in podobne sestavine lahko škodijo tako zdravim kot nosečim ljudem - različne alergije in težave z dihanjem. Če se beliš poskušaj delati v čimmajn zaprtem prostoru, da se zrači in ni vonj tako vpadljiv. Pa čimlepšo frizurco ti naj frizerka naredi :)
|
|
|
|
bravanje las v nosečnosti 15.7.2005 11:22:46
|
|
|
|
urši*
|
js sem se celo nosečnost barvala in mam zdaj najbolj zdravega fantička , ki bo kmalu dopolnil 7 mesecev:bravo::bravo: tako , da veselo na delo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
bravanje las v nosečnosti 15.7.2005 11:47:50
|
|
|
|
dory
|
zej ne vem kje se mislis barvat ;)...tud jest sem bionda po zaslugi peroksida, tud med nosecnostjo sem mogla nadaljevat pa je moje dete zdravo ko ribica :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?