soncnica 3
|
Še ena mama, ki bo imela dojenčka konec junija, pa moram povedati, da sem tudi sama malce zmedena, kljub temu da imam doma 6-letnika. Sin je bil namreč rojen v začetku septembra, tako da smo mu dali dolg body, žabice, majčko s kratkimi rokavi in štumfke. Zdaj pa razmišljam, da bi šel drugi iz porodnišnice domov v bodiju z dolgimi rokavi in žabicami (bombažnimi - jaz jim pravim, da so "gatke", s stopali), ker so mi ful luškane, pa če bo malo hladneje samo še prek celovne kratke hlače in štumfke in bombažno kapico. To bom pripravila v lupinico, pa eno čisto tanko bombažno dekico, itak ga v naši porodnišnici obleče otroška sestra, če pa pri vas ne, pa malo vprašaj. Nekaj oblačil mi je ostalo od prvega, ampak ker mi je ginekolog napovedal drugega malo večjega otroka, tudi jaz ne upam kupovat preveč oblačilc št. 56. Glej, nekaj boš še dobila, bosta pa rajši malemu še potem kaj dokupila, ko bosta videla, kako velik je. Malo si zabeleži ali tako kot je ena izmed predhodnic zapisala, pofotkaj, kje imajo kaj v trgovini, potem pa samo moža pošlji z listkom: Body št. 62, moder, na preklop, 1 kom - Baby center, žabice, št. ****, rumene - Pikapolonica... Saj je mal smešno moškega poslat s takšnim listkom, ampak kar naj gre, pa mal vidi, koliko stvari stanejo... Čez kakšna 2 tedna ju boš pa lahko za pol urice, urico pustila doma in šla sama kupit, pa še malo si boš oddahnila od enolične rutine.
< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 14.5.2010 17:28:21 >
|