Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Menjam tel za voziček 14.5.2010 21:13:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Nobenega fensi šmensi vozeka PP Venezio ki je že ohoho ni več v ponudbi, pa enega babyweltovega terenca. Ej, če pomislim.... ne bi se mogla ločit od teh vozičkov za en telefon Vrednost ni pomembna.
|
|
RE: Menjam tel za voziček 14.5.2010 22:34:27
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA sej ti ga lahko prodam Saj bi ga kupla, samo ne vem če me ne bo moj nekam poslal, saj vsak prišparan euro vložim v svoje telefone. Tako pogosto kot jaz menjam telefone, ne vem če jih katera. Sploh ne morem več kupit nobenega znižanega, moram vse vzet v splošni akciji, ti pa niso poceni. Res sem obsedena s temi mobilci, ko pridem na Mobitel poravnat račun me že vsi poznajo, pa mi takoj ponudijo kaj novega. Jaz reva pa pol spat ne morem, ko je tolk dobrih telefonov.
|
|
|
|
RE: Menjam tel za voziček 14.5.2010 22:47:46
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA ja ja a rabš kega jst eno marelo....stara mas kaj? sam mora bit pink!
|
|
|
|
RE: Menjam tel za voziček 16.5.2010 17:20:25
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
še vedno na razpolago
|
|
|
|
RE: Menjam tel za voziček 16.5.2010 19:33:20
|
|
|
|
ELMA
|
Ti jaz dam trikolesnika , za tvoj mobi , sam sprednje kolo ni vrtljivo , ima tudi dežno prevleko , mi smo ga 2x uporabili , in nismo imeli več časa , ker smo večinoma v avtu ...
|
Privatni vrtec!ttamariskaaČe vaš otrok ne bi bil sprejet v vrtec, bi ga raje vpisali v privatno varstvo ( več otrok različne starosti ) ki je ponavadi dražje, ali v privatni vrtec ( otroci v skupini s sovrtniki ), ki pa bi bil 30% dražji od vrtca?otrok bi ostal doma ( babice, dedki ) (
53%)
privat vartstvo (
21%)
privatni vrtec (
27%)
Število vseh glasov: 868Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!