|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avgustovke
15.7.2005 10:20:21   
tina104
Kaj danes še tudi vse spite???
Včeraj sem videla, da ste postale aktivne komaj popoldne:). Meni se včeraj zjutraj ni dalo kaj pisat, potem pa sem mami pomagala fižol nabirat in čistit, potem pa sem bila tako utrujena, da sem od kakih štirih naprej večinama samo še ležala. Pa trebuh sem imela takooooo težek. Kaj šele bo... Spala sem do pol treh, potem pa ne več, sem bla lačna, sem se najedla, malo knjigo brala, šla ob pol šestih nazaj spat in spala do devetih.
Napišite še druge kaj.....
Joj, jaž že komaj čakam, da vidim našo ali našega :duda:. Malo me je strah, kako mi bo delo mamice šlo od rok, ampak ne preveč. Kake občutke pa imate ostale ob tem? Kaj pa poroda vas je kaj strah???
jaz sem zadnje čase slišala toliko pozitivnih izkušenj, ki mislim, da kar pomagajo k pozitivnemu razmišljanju. Me pa kolegice, s katerimi se pogovarjam non stop sprašujejo, če me je kaj strah. Ma, bo že nekak. Samo da bodo v porodnišnici prijazni, pa da bo moj :love: zraven. Pač upamo na najboljše.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   avgustovke
15.7.2005 10:34:20   
Jessy
Zdravo, Tina!

Meni se zdi, da vse avgustovke dolgo spimo! Vsaj, če po meni gledam, saj sem šele pred pol ure vstala. Je pa tudi res, da pred 1. uro sploh ne grem spat.
Sem pa tudi danes spala fenomenalno, da nisem niti :love: ure slišala, ko mu je zvonila.

Drugače pa tudi meni hodijo razne skrbi po glavi, kako bomo zmogli skrbeti za to štruco, pa kako bo s spanjem, pa če bomo sploh znali tako kot je treba...Itak, da se brez veze s tem obremenjujemo, ker to bomo zagotovo delale po svojih najboljših močeh. Še vsaka je dobro poskrbela za svojega otročička, le zakaj ne bi tudi me, ko jih pa že tako dolgo in s takim navdušenjem pričakujemo?!?!

Se že veselim jutrijšnjega pregleda v porodnišnici. Ko bi me le hoteli kar obdržati, vendar vem, da me ne bodo, ker baje ob sobotah le nujne primere vzamejo. Sva oba že čisto nestrpna, kaj imamo za enega dojenčka....da o ostalih ne govorimo!!!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   avgustovke
15.7.2005 11:11:40   
hugolina
Pozdravček tudi od mene!
No, pa sem si spet privoščila par dni morja, ampak tokrat samo v Kopru. Tam imata sestra in njen fant vikend, pa sva skočili za dva dni in moram reč,da je bilo prav fino. Moj :love: itak dela, tko da sploh ni opazil, da me ni.
Samo ena stvar je pa zagotova: avta pa res ne bom več vozila. No, saj mi ga sedaj tudi nebi blo treba, ampak sem sama vztrajala. Pa je nekje sredi poti začel :duda: tolk razgrajat, da me je kar dvigovalo :)-. Se bom raje pustila razvajat 8)
Nakupe sva tudi opravili (še dobro da je bla sestra za, ker veste kako je z moškimi hoditi po trgovini:zmeden:) in sem kupila posteljnino, pa tisto obrobo, povijalno podlogo, stekleničke (paket od Aventa), dudike (iz silikona) a so druge kaj boljše??? Mislim, jih je cela poplava (lateks, guma, ....) Kupila sem si tudi modrček za dojenje, pa 9nebesa pajacka za našo :duda:, za iz bolnice. No, sej na koncu me je bolela glava, ko sem vidla račun, ampak za :duda: vse.
Spanje mi še kar dela težave, ponoči me je ful leva stran bolela-okrog reber spredaj in zadaj, pa dol do ledvic. Sem že mislila, da bo treba kam it, no pa mi je proti jutru uspelo zaspat :bravo:. Pa tudi utrujenost od vožnje in vsega pompa v teh dneh ni pomagala :zmeden:.
Madonca, sem se razpisala, zdej grem pa mal po stanovanju pospravit, ker :love: očitno ni počel drugega, kot hodil v službo in spat 8) No, pa naj mu bo, še telih par petkov. Pol bomo pa drugače piskal...:)

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   avgustovke
15.7.2005 11:32:03   
moščanka
Pravilno razmišljaš. Tudi mene ni bilo nič strah,ker sem v glavi pospravila, da bo bebika prišla na svet ko bo čas za to, če me je ali pa če me ni strah. Torej kar pogumno ker je dejansko potem lažje roditi, če nisi ves v krču in prestrašen. Tam so zato, da ti pomagajo in spravijo tvojo bebiko na svet ter poskrbijo za oba. Pa kar pogumno sreči naproti.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   avgustovke
15.7.2005 11:36:26   
violinski
Tokrat sem tudi jaz malo dlje pospala, kot sem včeraj napovedala, sem se nehala it Taxislužbo in jo bom opravljala samo še če bom rabila avto. Ampak stvari lahko opravim tudi popoldne, sej moj :love: je z malo :roza: vsak dan ob 16h doma.

Mene je bilo tudi strah, kako bom opravljala delo mame, sem pa ena 'razvajenka', saj mi ni treba skrbeti za vse 100%, ker je :love: glih ena taka mama kot jaz, pa če vidi, da kje meni zmanjka, hitro pobere niti v roke. No, sej ni brez napak, včasih me kar iz tira vrže, ko kar ne zna in ne zna kake stvari narediti tako kot je treba :zmeden2: ;)

Vsak dan bolj me skrbi, kako bomo izvedli 'preselitev' prvorojenke h sestri, ko se bo začelo, kako bo sprejela brata, kako bo sprejela mene in :love:, ki se bova ukvarjala tudi z :duda:.... Ves čas imam občutek, da prestaja strašne strahove pred ločitvijo, ki so za to starost zdaj značilni - navajeni smo, da smo vedno vsi trije skupaj, no včasih gresta na tobogane z očijem sama, ampak tobogan odtehta mamico :) vsakokrat, ko grem iz avta (npr. plačat bencin na črpalki) ves čas sprašuje, kje sem, če se z :love: potem zamenjava (včeraj naprimer sva morala vsak posebej na pošto dvignit dohodnino :( ), že spet sprašuje, kje je tati.... Kako bo, ko me najmanj tri dni ne bo doma? Bo užaljena, bo potem hotela spet vse minute v dnevu biti z mano in da jo držim za roko, dokler ne zaspi?

No, to so moje trenutne skrbi, vse ostalo mi je mala malca.

tina104, naj te ne bo strah poroda. Strah te mora biti vsaj naslednjih 20 let ;) to povej tudi kolegicam.

Zadnje dni berem izkušnje julijk, ki rojevajo in vse imajo isto misel, kot jo tudi jaz povem vsem prvorodnicam: ženske, ko stopite v porodno sobo je babica vaša najboljša prijateljica. Vse ji zaupajte, v vsem ji sledite tako kot ona pravi. Vaš :love: je tam zato, da je z vami, več kot toliko ne more pomagati, včasih pripomore že samo to, da vam pove, da je babica tukaj, ki bo poskrbela za vse.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
15.7.2005 12:17:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   avgustovke
15.7.2005 12:27:43   
Jessy
Ej, bubabaya, pošlji to tvojo mamico še malo k meni!!! Pri meni ni zaenkrat še nobenih prostovoljcev, ki bi kaj počistili!!!

Kdaj si pa ti oddala papirje za CSD, da danes že pričakuješ denar za paket??? Jaz pravkar odpiram KLIK, da vidim, če so kaj nakazali....ma, močno dvomim, ker sem šele 1.7. oddala papirje....:zmeden:

Da vidimo....Ne, pri meni ni nič nakazanega! :(

A pol iz CSD-ja vedno nakazujejo 15. v mesecu??? Jaz sem pa tako navajena, da je 5. v mesecu bila plača.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   avgustovke
15.7.2005 12:35:28   
hugolina
Samo tolko, da vam na brzino povem, da odhajam....

To štokanje ne preneha in sem klicala G, pa je rekel, da po opisu sodeč zna it za popadke (lahko tudi lažne)in naj se pridem pokazat. Šibam:sloncek::sloncek:

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   avgustovke
15.7.2005 12:37:54   
Jessy
Ooooo, hugolina!!!! Pa ne, da boš prva mamica!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:
Joj, da bi le šlo vse, kot mora iti, mi bomo pa pesti držale!!! :miska::miska::miska: Pa naj nam nekdo sporoči, kako je s tabo, če slučajno notri ostaneš!

Drži se!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   avgustovke
15.7.2005 12:39:04   
Teya
u, hugolina......to si me presenetila!!! obveščaj nas in SREČNO!!!!!!!!!!!!! :pujs:

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   avgustovke
15.7.2005 12:39:05   
tejap
Najprej en lep pozdrav še od mene:)Naj ti povem, da naj te ne bo nič strah.Boš vidla kakšen lep občutek je to, ko dobiš po devetih mesecih dolgega čakanja v roke malo:duda:Boš vidla, da ni nič lepšega kot to:sloncek::sloncek:jE PA RES DA SE VELIKO SPREMENI-AMPAK NA LEPŠE!9nebesa Seveda ti žeilm, da takrat ko bo šlo zares, čim mnaj težav in seveda kasneje tebi, tvojemu doječnku in seveda :love: veliko lepih veselih dni!:)-
ko pa bo pa povej da ti :bravo::bravo::bravo:

lep pozdrav!:rozica:

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   avgustovke
15.7.2005 12:39:52   
violinski
Ne se hecat, hugolina! No, upam, da bo vse potekalo tako kot je treba. Držim pesti.

Jaz dnarja od paketa danes nisem videla na računu, pa sem vlogo oddala 20.6., odločbo pa dobila 30.6. al takrat enkrat....

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
15.7.2005 12:43:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   avgustovke
15.7.2005 12:47:54   
Jessy
Bodi srečna, bubabaya!!! Jaz bi tudi rada eno mamo, da bi vse to delala namesto mene! Jaz kar odlašam in odlašam, ker me niti ne moti, če ni vse po pikcah!!!

A drgač še kje delajo take mame??? :)-:)-:)-

Sicer pa si zdaj mislim, da bi mi bilo fajn, ko bi mi mama prišla kaj počistit, po ta drugi strani bi se pa najbrž nelagodno počutila ob tem....:zmeden2:

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
15.7.2005 12:53:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   avgustovke
15.7.2005 12:57:34   
Jessy
Jah, saj....bolj ko razmišljam, bolj vidim, da to res ni prijetno, da ti nekdo pride in čisti... hmmmmm....

Kakorkoli že...preživeli bomo tako ali pa tako!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   avgustovke
15.7.2005 13:36:02   
miševi
Oj, hugolina, ne mi pobegnit:)-... sem mislila, da če tebe malo prej zvije, pa mene malo kasneje, da bova cimri. No, če ti je pa slučajno dano, da boš mamica prej, ti pa želim veliiiiiiko sreče in veselja ob tem:rozica::rozica::rozica:!

Jest se moram tud pohvalit, da imam zlato mamico:rozica:. Vsak dan skuha kosilo zame in za Niko. Pa zlikat mi pride. Bi še kaj drugega naredila, pa ji ne pustim, ker ni več pri najboljšem zdravju. Mi že to zelo veliko pomeni. Pa še Niko pomerkata z dedijem - hvala jima:rozica:. drugače pa jaz komaj še kaj sama postorim, ne da bi me potem vsaj pol ure vse sorte špikalo. Zato imam drug teden po pregledu zmenjeno z mojim :love: in mojo sestro, da bomo skupaj naredili generalko. Ker se je veliko adaptiralo, se mora res "ornk" pospravt in sama ne zmorem več po vseh špranjah zlezt:)-. Ne morem drugač, sem prevelika picajzla, da ne bi imela posparvljeno:hudicek:.

Danes sem spala kot ubita, pa že tako dobro spim. Zjutraj sem tako lagodno vstala, kot da ne bi imela (veliiiikega) trebuha. Sem se prov za trebuh prijela, če je še tam;). Se mi je pa ponoči od epiduralne sanjalo:zmeden2:... Ja, violinski ključ, mene skrbijo iste stvari. Kako bo naša Nika sprejela :duda:. Že sedaj je ratala pravi klopek in ves čas tišči za mano. Pa npr., če me zgrabi ponoči, kako bomo zrihtali varstvo, pa kako bo doumela, da bom z :duda: nekaj časa v bolnici... Drugače :duda: kar dobro sprejema (sedaj), daje ljubčke trebuščku, vsem pove, kje ga imam in da ga bom šla v porodnišnico iskat. Kaj pa bo, bomo pa videli.

Včeraj ste pisale o kolcanju - Nika ni skoraj nič kolcala in je kot piščanček. Torej vaša trditev drži. Tudi novo dete ni preveč aktivno na tem področju in bomo verjetno na istem:zmeden2:.

Ma, sem se razpisala. Včeraj nisem, pa danes toliko več. Bom potem še kaj dodala, pa še da vidim, kaj je s hugolino. Tii pa tud že dolgo časa montirajo steno:zmeden2:. Da ni tudi ona že z malim :angel: kje v porodnišnici.

LP:rozica:

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   avgustovke
15.7.2005 16:52:14   
nanka
Živijo,
Bubabaya, jaz sem danes dobila denar nakazan namesto paketa, papirje sem oddala konec junija.
Hugolina javi se, kaj si izvedela? A so te obdržali?
Danes je peklensko vroče, mi imami pa piknik.
Ali je katera šla na razprodaje? Jaz grem v sredo, ko imam ponovno pregled, če bo še kaj ostalo.

Imejte se lepo in lep vikend.
Čao

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   avgustovke
15.7.2005 19:05:17   
Jessy
Kje je zdaj naša hugolina???? Nekam sumljivo dolgo se ne javi!!! Mende ja ni šla res rodit???

Upam, da je vse ok, ker ji še kar nekaj manjka do PDP-ja!!!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   avgustovke
15.7.2005 22:25:07   
Žani
Spet sem zadnja...:(( No, važno da se javim. Kaj je naša Hugolina res šla rodit? Do zdaj bi se pa verjetno že javila, če ne bi bilo nič, kajne? No, držim pestke in mislim nanjo.:miska::miska::miska:
Pri nas nič novega, danes sem bila v lekarni in nakupila še nekaj stvari zase in za :duda:. Jutri greva z :love: na piknik, v nedeljo pa "čistilna akcija" (pranje zaves, čiščenje oken...) in postavljanje koška.9nebesa Komaj čakam! Ja, pa torbo moram še pripravit. Včeraj mi je :love: pobarval lase, v ponedeljek grem še k frizerju na striženje, no, pol pa lahko gremo že rodit.;)
Jessy, srečno jutri na pregledu.:miska: Upam, da dobiš datum za CR! Pa javi, ko bo kaj novega.
Lepo pančajte, pa se jutri tipkamo.:sloncek:
Žani

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?