Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Eno kratko vprašanje glede službe! 15.7.2005 9:28:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne samo v javni upravi povsod. Dopust se prenese od starega na novega delodajalca. Stari obvesti novega koliko je še ostalo. Se pravi, če ti je od prej ostalo pet dni je nekako tako 28-23=5 imaš pet dni več. 5 ostanka + pet novega (ki ga je več) imaš še 10 dni letošnjega dopusta. S tem, da ko zamenjaš službo prvega pol leta ne smeš koristit dopusta razen 1 dan na mesec. Upam, da nisem učila krive vere...
|
|
|
|
Eno kratko vprašanje glede službe! 15.7.2005 10:18:20
|
|
|
|
ma-ja
|
Hvala za informacijo. Se mi je zdelo, da je tako, samo sem raje še vprašala. Edino za en dan na mesec velja, če začneš na novo oz. če prekineš delovno dobo. Drugače lahko dopust normalno koristiš. Seveda se pa lahko še marsikaj zmeniš. Sem pa kar pogledala, da bom imela toliko več dopusta, pa plačo tudi malo višjo. Prav vesela sem :sloncek::sloncek: in kar ne morem verjeti, da mi je končno ratalo nekaj pametnega dobiti!
|
|
|
|
Eno kratko vprašanje glede službe! 15.7.2005 10:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, ampak se mi zdi, da so meni pri prehodu mal zatežili s tem 1 dan na mesec.
|
|
|
|
Eno kratko vprašanje glede službe! 15.7.2005 10:54:28
|
|
|
|
sazi
|
Kolikor jaz vem, ti je nova služba dolžna dati sorazmerni del dopusta (torej za 4. mesece naj bi to bila 1/3 od 28, kar znese 9 dni). Za tisti dopust, ki pa ti je ostal pri starem delodajalcu je pa samo dobra volja novega delodajalca, da ti ga doda zraven. Zakj bi ti bil novi D dolžan plačevati cel dopust, če boš pri njem le 1/3 tega leta. Se pa sploh v javni upravi to dogaja (država je pač radodarnejša od zasebnih podjetij, ki živijo od svojega denarja). Sem pa vesela zate, da ti je uspel tak pozitiven preskok. Tudi moji kolegici je: boljša plača, manj stresna služba, več dopusta...
|
|
|
|
Eno kratko vprašanje glede službe! 15.7.2005 11:48:58
|
|
|
|
Mitalata
|
Ne bi ti smeli zatežiti, če nisi vmes prekinili delovnega razmerja. ma-ja ima prav.
|
|
|
|
Eno kratko vprašanje glede službe! 15.7.2005 12:59:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ups, če se ne motim, boš Odločbo o višini dopusta od novega delodajalca dobila šele v letu 2006, torej naj bi za tekoče leto veljalo, da od sedanjega delodajalca prineseš potrdilo o neizkoriščenem dopustu za leto 2005 in le-ta ostanek naj bi lahko koristila v tem letu. Mislim, da je tako, morda pa so res kje bolj liberalni, če so potem :bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?