Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški dodatek in vrtec 12.5.2010 22:11:10
|
|
|
|
sazi
|
Dobiš precej več subvencioniran vrtec (več kot je tistih 20% OD).
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek in vrtec 12.5.2010 22:56:12
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Res, da je vrtec subvencioniran, ampak vseeno pa te otrok, ki je vključen v vrtec več stane, kot če ga imaš doma. Meni ta njihova matematika tudi ni logična, ampak tako pač je.
|
|
RE: Otroški dodatek in vrtec 13.5.2010 11:20:29
|
|
|
|
tinkamarinka
|
Mislim, da je trenutno veliko otrok v privat varstvu zato ker se vrtca ne dobi. In tistih 20 % otroškega dodatka ni glih primerljivo s subvencijo v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek in vrtec 13.5.2010 12:03:08
|
|
|
|
liliana
|
Baje je to zaradi tega, da naj bi vsakemu otroku "pripadalo" neko financiranje s strani države.......in če je otrok v vrtcu, mu država plača vsaj 20 % bivanja v vrtcu.....če je pa otrok doma, pa se to financiranje s strani države opravi preko otroških dodatkov.....in zato za tistega otroka, ki ni v vrtcu dobimo 20% večje otroške dodatke.....vsaj tako je bilo meni razloženo na CSD......
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.