|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hotel Laguna Molindrio
12.5.2010 21:36:08   
kenka
Pozdravljene ... še vedno nisem odločena kam na dopust in zato me zanima, če je bila katera že tam (bivši hotel Galeb, prenovljen 2008, sedaj 4*).

plaža, a so igrala (imamo 3 letnico). po slikah sodeč je marina oz. privezi precej blizu. kako je v resnici? za v pomoč ... nasproti so apartmaji Galjot.

hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hotel Laguna Molindrio
13.5.2010 18:08:22   
luka jan
A to je v Zeleni laguni?

Če misliva istega, potem ti ga ne priporočam. Kajti pod hotelom je žičnica za vodno smučanje, tako da se ne da kopat tam. Je treba it enih 5-10 minut peš, pa še tam ni ne vem kaka plaža.
Sam hotel izgleda lepo, noter pa še nisem bila.

(odgovor članu kenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2010 20:13:25   
kenka

ja, piše da je žicnica v bližini, ampak nisem mislia da se ne da kopat user posted image ... saj omenjajo plažo ... prodnata,kamnita betonska. so prebrisani. user posted image

hvala ... potem raje ne gremo tja. raje iščem naprej.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2010 20:52:46   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: kenka

ja, piše da je žicnica v bližini, ampak nisem mislia da se ne da kopat user posted image ... saj omenjajo plažo ... prodnata,kamnita betonska. so prebrisani. user posted image

hvala ... potem raje ne gremo tja. raje iščem naprej.

Absolutno išči naprej. Mi smo včasih redno hodili v Zeleno laguno, pa mi je bil ta hotel čisto mimo. V bistvu so ga postavili na koncu enega zaliva, ki pa je itak namenjen smučarjem na vodi. Pa tako je umaknjen iz centra dogajanja, saj ne da je problem it 10 minut da prideš na plažo, samo zakaj bi, ko pa imaš boljših hotelov na morju cel kup.
Upam, da ti uspe najti nekaj dobrega.user posted image

(odgovor članu kenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2010 21:00:51   
kenka
ja, moj predragi je malce razvajen glede apartmajev in hotelov na morju ... navadno gremo za prvi maj v istrske vile in nam je tam precej všeč ... (itak se ne kopamo takrat ... morje vje v umagu katastrofa poleti). tako, da bi rada najdla nekaj lušnega (sedaj sem se začela ozirat na apartmaje), dobra lokacija, igrala, fajn plaža ... fajn za otroke, tud senca, ne preveč drago in ne prevč daleč, ker ima tamali mnogokrat precej zdravstvenih težav (tam do krka).

ja ... misija nemogoče v kvarnerju in istri. user posted image

aja, LukaJan hvala za povedano o žičnici.

lp

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2010 22:43:25   
luka jan
Tudi sama sem bila parkrat v Istarskih vilah in je res super. Plaža je sicer nikakva, vse ostalo pa štima u nulo. Pa glede na to da je to naša prvomajska destinacija, se tud ne sekiram preveč. Samo poleti pa ne dam 200 eurov za tako plažo.

Mi že par let hodimo na Pag in smo več kot zadovoljni. Sence sicer ni, kar me niti ne moti, vse ostalo pa je super. Letos smo našli prav posebno opedenan app, čisto ob plaži, pa še zajtrk imamo pri lastnikih app. Upam da bo še vreme fajn, pa bo superca.

Istra tudi meni nekako ne potegne, kamorkoli smo šli smo bili razočarani. Mogoče mi je bilo še najbolj všeč v Pješčani uvali, samo takrat sva bila še sama in en kup stopnic do app. Sedaj to odpade.
Upam da ti uspe nekaj najt, samo od vsega je po moje še najboljši Krk, al pa mogoče Rabac, vsaj glede plaže. Ostalo mi ni bilo všeč.user posted image

(odgovor članu kenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2010 18:42:52   
kenka
luka jan: tudi mi ne maramo umaga poleti. res je grozno morje. nam je tudi včeš pag, je fajn voda, plaže super, edino res ni sence. nam so bili kar všeč eni apartmaji blizu Matejne ... pa še fajn plaže niso tako daleč. kam pa vi hodite?

kaj praviš pa o cresu?

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2010 21:30:20   
luka jan
Cresa ne poznam, ker tam še nisem bila, pa tudi nihče od poznanih ni še nikoli omenil Cresa.

Mi gremo ponavadi v Novaljo, pa bili smo že v Metajni, pa v Kustićih, letos pa gremo v Vidaliće.
Men je Pag zakon, imaš ogromno lepih plaž, pa še čoln si vzamemo kak dan in raziskujemo. Sence res ni, zato pa obstajajo dežniki. Pa itak naš mali hoče bit skoz v vodi, tam pa nikjer na tem svetu ni sence. Poleg tega rada kak dan dopusta preživim v Zrćah, kot nostalgijo na stare čase.user posted image Men je res super.

Mi smo parkrat probal it drugam, da vidimo kako je kaj drugje in smo vedno razočarani. Seveda govorim o hrvaški obali.

(odgovor članu kenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?