Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 20:59:06
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Malo za oris - ozkega, bolj bledega obraza, čokoladno rjavih, močnih in gostih las. Ravnih. Trenutno mi segajo malo manj kot do ramen, namen jih imam skrajšat vendar ne več kot dolžine preko ušesne mečice. Kaj se zdaj nosi? Men je ta frizura všeč ...
|
|
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 21:06:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
uf, ful dobra frizurca
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 21:18:47
|
|
|
|
BUŠICA
|
kaj pa to?
|
|
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 21:22:54
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jst bi se pridruzila. naslednji teden imam namen k frizerju. bi pa kaj odstekanega. lasje močni, gooooosti! zadaj lahko na 2 mm, spredaj dolge. sorry TT
|
|
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 22:00:43
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Malo za oris - ozkega, bolj bledega obraza, čokoladno rjavih, močnih in gostih las. Ravnih. Trenutno mi segajo malo manj kot do ramen, namen jih imam skrajšat vendar ne več kot dolžine preko ušesne mečice. Kaj se zdaj nosi? Men je ta frizura všeč ... Frizura je odlična, samo vzdrževanje lepe frizure pa verjetno malo manj lepo. Men zgleda ful dela s tem. Drugač pa nice.
|
|
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 22:06:36
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Malo za oris - ozkega, bolj bledega obraza, čokoladno rjavih, močnih in gostih las. Ravnih. Trenutno mi segajo malo manj kot do ramen, namen jih imam skrajšat vendar ne več kot dolžine preko ušesne mečice. Kaj se zdaj nosi? Men je ta frizura všeč ... Frizura je odlična, samo vzdrževanje lepe frizure pa verjetno malo manj lepo. Men zgleda ful dela s tem. Drugač pa nice. Mi je všeč fuuuuul, samo na mojo faco ne bi šlo.
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 22:09:48
|
|
|
|
Klemy82
|
Al pa kej takega bi imela jst, pa na moje štrene no go. Nimam si časa vsak dan ravnat lase.
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 22:16:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Malo za oris - ozkega, bolj bledega obraza, čokoladno rjavih, močnih in gostih las. Ravnih. Trenutno mi segajo malo manj kot do ramen, namen jih imam skrajšat vendar ne več kot dolžine preko ušesne mečice. Kaj se zdaj nosi? Men je ta frizura všeč ... Ful dobra frizurca, ampak za tole moraš imet malo valovite lase, drugače je preveč dela.
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 22:19:08
|
|
|
|
rija
|
evo, moja zadnja frizura je bila podobna tej, samo bolj speglana in naprej krajša, strižena poševno, zadaj pobrita....samo v tem trenutku je malce zrasla in bi rabila zopet obdelavo in mislim, da paše tudi na temne lase
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 22:26:52
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Malo za oris - ozkega, bolj bledega obraza, čokoladno rjavih, močnih in gostih las. Ravnih. Trenutno mi segajo malo manj kot do ramen, namen jih imam skrajšat vendar ne več kot dolžine preko ušesne mečice. Kaj se zdaj nosi? Men je ta frizura všeč ... Frizura je odlična, samo vzdrževanje lepe frizure pa verjetno malo manj lepo. Men zgleda ful dela s tem. Drugač pa nice. Mi je všeč fuuuuul, samo na mojo faco ne bi šlo. Tudi na mojo ne ! Žal !
|
|
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 22:28:44
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Malo za oris - ozkega, bolj bledega obraza, čokoladno rjavih, močnih in gostih las. Ravnih. Trenutno mi segajo malo manj kot do ramen, namen jih imam skrajšat vendar ne več kot dolžine preko ušesne mečice. Kaj se zdaj nosi? Men je ta frizura všeč ... wwwuuuaaaaa - tud jz bi tako!!!!! pa glih iscm in iscm... in vojla!
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 22:30:34
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Malo za oris - ozkega, bolj bledega obraza, čokoladno rjavih, močnih in gostih las. Ravnih. Trenutno mi segajo malo manj kot do ramen, namen jih imam skrajšat vendar ne več kot dolžine preko ušesne mečice. Kaj se zdaj nosi? Men je ta frizura všeč ... Frizura je odlična, samo vzdrževanje lepe frizure pa verjetno malo manj lepo. Men zgleda ful dela s tem. Drugač pa nice. pa niti ne... skustras in je fertik! itak te ze postrizejo tko....
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 22:31:52
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Al pa kej takega bi imela jst, pa na moje štrene no go. Nimam si časa vsak dan ravnat lase. no, takale pdb je bla pa moja zadnja frizura, ko sem prsla od frizerja... in je simpl ko pasulj!! no, je pa res da moras imet ravne laske..
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 22:32:42
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija evo, moja zadnja frizura je bila podobna tej, samo bolj speglana in naprej krajša, strižena poševno, zadaj pobrita....samo v tem trenutku je malce zrasla in bi rabila zopet obdelavo in mislim, da paše tudi na temne lase po tvojem opisu sodec ni niti priblizno taka kot na fotki....
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 12.5.2010 22:44:47
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka po tvojem opisu sodec ni niti priblizno taka kot na fotki.... jaaaa.....pa zlo podobno zgleda....samo malo krajša...ne najdem nobene tako unikatne kot je moja
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 13.5.2010 7:39:43
|
|
|
|
clara23
|
probaj tole... www.elite-makeover.com naložiš svojo sliko in izbiraš pričesko, barvo, itd. Meni je full pomagalo, ko sem se odločila za "big step" in sem dala stran malo več kot 30cm las .
|
|
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 13.5.2010 7:41:51
|
|
|
|
clara23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Malo za oris - ozkega, bolj bledega obraza, čokoladno rjavih, močnih in gostih las. Ravnih. Trenutno mi segajo malo manj kot do ramen, namen jih imam skrajšat vendar ne več kot dolžine preko ušesne mečice. Kaj se zdaj nosi? Men je ta frizura všeč ... lepaaaa Ampak se mi zdi, da moraš za tako frizurco imet žnablčke..
|
|
|
|
RE: nujna za k frizerju - prosim za slikovne ... 13.5.2010 8:13:36
|
|
|
|
rija
|
je, je....mam že konkreten narastek
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?