|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
15.7.2005 6:57:04   
Natasa-6
Dobro jutro po dolgem času! Kako ste? Že raste trebušček? Moj je že kar precej velik, sem bila s hčerko pri zdravniku na pregledu in so mislili, da sem že vsaj v 5.mesecu! Sem vesela, ker se mi že pozna, kaj pa druge?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice
15.7.2005 7:39:47   
soncka
ojoj, v petem;), meni se malo že pozna, ma očitno ne tako fanj kot tebi. sem sicer tam na koncu januarja. vse cunje lahko še nosim in zgleda, da bom poletje preživela brez dodotanih nosečniških nakupov oblačil.
pozdravček:metulj:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice
15.7.2005 7:49:29   
pikica*
Dobro jutro:)

Pri meni se trbušček še ne pozna kaj dosti. Še vedno nosim stare obleke (tudi kavbojke še spravim nase:)), je pa res, da me med sedenjem malo tiščijo, tako da jih včasih kar odpnem. Sem pa razmišljala, da bi si šla zdaj, ko bodo razprodaje kupit kakšne poletne hlače, primerne za nosečnice, ker mi bodo sigurno še prišle prav nekje do sredine septembra. Poleg tega pa se bo v tem času trebušček sigurno povečal. Ampak kakšnih silnih nakupov pa ne nameravam "izvajat":) Bomo v miru počakali na jesenske kolekcije.

Natasa, kako pa to, da se ti že tako pozna? Zame marsikdo sploh še ne ve, čeprav sem noseča že 13 tednov. Npr. v službi vedo samo šefi, ostali sodelavci pa še ne in nihče niti nič ne posumi:)Malo bom še počakala, potem pa jim bom povedala. Sem pa kar vesela, da se mi še ne pozna tako zelo. Potem imam še nekaj upanja, da ne bom proti koncu nosečnosti kot žogica marogica:)

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice
15.7.2005 7:54:44   
Anonimen
Jz sem tudi precej trebušasta. Me počasi že začenja motit, ker ne morem normalno sedet na stolu - me križ začne bolet. Sem pa včeri v nakupovalnem centru opazila, da že privabljam poglede, pravzaprav moj trebušček, ne jz :)-

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice
15.7.2005 8:36:03   
Lumpi
Ojla!

jaz sem že tud med tistimi, ki se jim buši že precej vidi.

Opažam pa tudi, da mi noge že zatekajo, posebej, če kaj več delam, kok pa kej ostale - a će kej zatekate v noge?!

Drugače pa danes delam zadnji dan, pol pa na dopust in odklop za 14 dni.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice
15.7.2005 8:44:57   
nuka
Jutro!

Tud men se že prov fletn trebušček dela. V prvi nosečnosti sem imela tak trebušček v petem mesecu. Sicer bom poletje preživela kar v lanskih oblekah. Nosečniške bom šla kupit šele septembra, oktobra.

Počutje je vsak dan boljše. Slabosti so minile, apetit se mi je tudi zmanjšal, polna sem energije. Očitno se začenja najlepše nosečniško obdobje.

Kako se počutite ostale?

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice
15.7.2005 8:46:01   
renan
Pozdravljene!

Tudi moj trebušček se že lepo vidi (15. teden) Sem pa včeraj šla pogledat nosečniške cunje in so še vedno preogromne zame. Upam, da zdržim s par stvarmi do jeseni, lahko pa tudi da ne. Sem si namreč zadnje tri dni merila trebušček in se mi zdi, da zrase vsak dan skoraj za cm. Bom verjetno končala kot slon:)

Včeraj sva z :love: gledala pripomočke za dojenčka na internetu. In ne morem verjeti kar sem videla. Doma imam namreč še moj košek in sva mislila, da je že davno zastarel. Pa vidim tu ta isti košek iz vrbovega šibja, edino ima na kolesih gumijaste prevleke in je lepo postlan, cena je pa 100 evrov.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice
15.7.2005 8:52:55   
rija
nič posebnega še ni moj buhi, če sem normalno oblečena, se mi ne vidi čisto nič, samo če sem gola se vidi.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice
15.7.2005 9:09:25   
puri
Ojla!

Meni se tudi trebušček že kar lepo vidi, zjutraj malo manj, samo zvečer je pa res že velik

Počutje je pri meni zadnje dni super:bravo:, samo sedaj sem pa prehlajena,...upam, da bo ostalo samo pri tem!

lp

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice
15.7.2005 9:30:47   
Nannn
Jutroooo,

Moj trebuscek je ze tudi kar lepo zaobljen in vsak ki me sreca vidi da sem :nosecka: nosecniske obleke sicer nisem menjala ampak bom mogla ko bo prisla jesen ker se ne bom vec mogla slepat :) sedaj sem si kupila dvoje hlace ki so na elastiko in trakec in se odlicno pocutim...nic me ne veze niti ne stiska saj pravi moja G da ne smemo imeti tako pretesnih hlac...

Drugace sem v redu in malo me muci ker nimam nic spakirano kaj sele zlikano jutri pa odhajam na morje :zmeden: bo moj :love: pomagal pa bo slo...pridem cez en teden nazaj in potem upam da se kaj zmenimo in se vidimo na kaksni :kava: ali na sladoledu...vzmate si cas da se spoznamo tudi v zivo...

Lepo se imejte Nannn :muca:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarčice
15.7.2005 9:41:28   
Anonimen
Ojla

Jaz imam pa to srečo (oz. nesrečo zame), da sem že itak bolj okrogla (preveč kil). Tako, da se mi buši še ne pozna kaj preveč. Edino, če se napokam hrane - potem pa se mi zdi, da se mi že kar pozna.

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarčice
15.7.2005 10:01:37   
Nyah*
Hojla!

Ja busi ja,..., sem vas ravno hotla vprasat, kako je kaj z njim :ups:.

meni se do pred par dnevi ni se nic poznal, vceraj sem pa kiklco oblekla pa majcko, pa me je ena preprosto vprasala, kolko mam se do konca, pa prej sploh ni vedla, da sem :nosecka:!

Sem bla kr ponosna! Drugace imam od prej kar dobro zalogo kil prevec, tako da se ne smem prav prevec zredit med 9nebesa, ce ne na koncu se hodit ne bom mogle vec!

Kako pa kaj kile pri vas? Ste se ze kaj zredile? jaz kar izgubljam, ali sem pa na istem, v glavnem, upam, da je to ok. Moj G pravi, da se ima cas, ko bom jokala zaradi teze :)-:)-.

Slabosti v glavnem ni vec, pocutje zmerno, trebuh me precej boli:(, cez 5 dni mam NS :bravo::bravo::bravo: komaj cakam!

Lep soncen dan,

:nosecka:nyah.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarčice
15.7.2005 11:05:18   
štručka
Moj buši je vsak dan večji. doma pravijo, da je to zaradi napihnjenosti, ampak jest vem, da nisem čisto nič "napihnjena".

Se pa bauhi vidi že od daleč.

Pri kg smo bili najprej +0,5kg potem -2kg nato pa sem se za 1kg popravila;)

Počutje je odlično razen vsakodnevnih popoldanskih napadov zaspanosti.

Tudi jest imam čez 5 dni NS in tudi že komaj čakam:sloncek:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarčice
15.7.2005 12:33:27   
Nyah*
hej srtrucka, do dneva enako sva :nosecka:!

Kdaj mas rok?

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za bauhija, tako je prav, naj se vidi iz latala, saj ga hocmo vsem pokazat ane :)-:)-:)-:)-.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarčice
15.7.2005 13:25:16   
Natasa-6
Meni je G rekla, da se mi zato tako pozna, ker sem suha in ker je šele kratek čas od zadnje nosečnosti in so mišice še bolj ohlapne. Že od drugega meseca naprej ne oblečem več starih oblek, tako da malo kombiniram z oblekcami in krilo na preklop. Sem pa zelo vesela, da se mi pozna, slabosti so v glavnem minile in zdaj prav uživam!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarčice
15.7.2005 13:29:57   
AlenkaIST
Zdravo januarčice!:sloncek:
Sem ravno priletela iz Pirana pa sem rekla, da vas moram kar takoj pozdravit. Sem v teh 2 dneh kaj zamudila? :zmeden2:
Vidim, da vam trebuščki rastejo in da ste ponosne na svoje pikice. Lepo. Jaz nosim hlače na špagco pa se super obnesejo. Svojih cunj pa ne zapnem več, tako da sem jih večinoma že kar pospravila iz omare.
Ko boste imele čas za kavico ali pa sladoled se pa le javite!! :sloncek:
lp

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarčice
15.7.2005 13:59:31   
štručka
Nyah moj PDP je isti kot tvoj (poglej trakec---198days to go!!):bravo:

Bova videli, katera bo prva...:sloncek:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarčice
15.7.2005 14:57:24   
puri
Natasa, koliko časa po porodu si pa zanosila?

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarčice
15.7.2005 17:19:44   
dadica
pozdravček tudi od mene!
Se opravičujem ker se nisem dolgo javila,sem vas redno brala le za pisanje sem bolj lena!
Prejšnji četrtek sem imela NS;videla sva svojo pikico in g rekel da je vse ok!
Drugače pa je razpoloženje odvisno od vremena,imam kar pogoste glavobole in utrujenost!Trebuščka še ni skoraj nič in nosim še kar isto garderobo!!

LP dadica in :duda:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarčice
15.7.2005 18:27:22   
tinkamiška
Hojla:rozica:

Jst sem se tudi za par dni potuhnila, sem veliko spala, danes pa sem šla malo po trgovinah, sem si morala nekaj kupit, ker grem jutri na eno poroko in nsem mela nobene lepe cotke, so že vse premajhne. Trebušček raste v trbuh, ni šans, da bi ga še poskusla skrit, pa sej ga zelo rada pokažem:)-

Midva sva pa danes poslala e-mail g. Schmid-u v Celovec, verjetno bova voziček, previjalno in še par stvari naročila pri njemu, zdej pa čakava, da nama napiše cene in koliko časa traja, da dobi naročene stvari. Baje se je zdej ta doba pri njemu kr podalšala in je treba prej naročit, da te potem :duda: slučajno ne prehiti:)

Počutim se vredu, samo tu in tam me še kakšen glavibil zagrabi.

Dadica super za NS:bravo::)

Lepo bodite in lep vikend:)

Pa fajn se mejte na morju:rozica::rozica::rozica: pol se pa upam, da vidimo:bravo::bravo::bravo:

Tinka

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   januarčice
15.7.2005 20:09:24   
rija
daj ti tinkamiška, razloži kaj je s tem gospodom Schmidom....

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   januarčice
15.7.2005 21:42:13   
Marjancasklanca
Buši. Tudi brez nosečnosti je bil malo izbočen. Prej sem rabila iskati kopalke v katerih bi izgledala čim bolj fit. Letos le to ni potrebno. Danes sem vesela trebuščka in ponosna na njega. Trebušček se že pozna in to vsak dan opazno bolj, in to mi je všeč.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?