|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolikokrat mleko
11.5.2010 13:55:48   
daisyb
zivjo,

kolikokrat dajete vasim malckom mleko pri starosti 11 mesecev? moj pije se vedno mleko 3 do 4 krat na dan (ce ga pije tud ponoci). sprasujem se, ce bi mu popoldan ukinila flasko, ce bi pol bil bolj lacen in bi jedel vec za kosilo in vecerjo. drugace ma 4 obroke gh...ma poje zelooooo malo...vsaj za kosilo in vecerjo poje komi kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolikokrat mleko
11.5.2010 13:57:15   
ledenaa
Če zarad tega ne poje Gh toliko kolikor bi moral,se potem ukine ja.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 15:56:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ledenaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2010 20:16:53   
AnciM

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Če zarad tega ne poje Gh toliko kolikor bi moral,se potem ukine ja.

Koliko pa je to "moral"? Moj je pil mleka kolikor ga je hotel. Tega mu pa res ne mislim odtegovat zato, da bi jedel karkoli drugega.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2010 21:56:38   
Urska09
3x dnevno: zjutraj in zvečer je imela mlečno-žitno kašo in eno mlečno malico.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2010 17:05:52   
manna
Jaz dajem moji 11 mesečnici AM 3x na dan - zjutraj 200ml, okrog 14h popoldne 150ml in zvečer 200ml. Goste hrane poje enake količine, tudi če ji popoldansko mleko ukinem. Če ona želi jesti, potem bo jedla, drugače pa se lahko napol prelomim, pa ne bo hotla. Ko sem ji pa ukinila popoldansko mleko zato da bo kao pojedla več, je bila edina posledica to, da je hotela spet nočni obrok okrog 2h ponoči. Zato ji zdaj rajši dam spet mleko ob 14h in tako prespi lepo celo noč brez hranjenja. 

< Sporočilo je popravil manna -- 12.5.2010 17:06:51 >

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2010 21:21:59   
Greenie
Naša 1 letnica mleko pije z lončka samo izjemoma. Smo nehali s flaško že pri 10 mesecih, dobi pa 1-2× na dan mlečno kašico. Zakaj bi jo silila z mlekom, če ima rada gosto hrano user posted image Kot da v vrtcu pa AM dobijo...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2010 12:42:46   
marjetica8
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie

Smo nehali s flaško že pri 10 mesecih,

Naš enoletnik dobi zvečer še vedno flaško. Fuuuul rad popije tisto mleko zvečer in zdej se mi zdi da se je kr malo navadu na flaško...zmeri sem mislna da bo sam opustil večerno flaško,kokr je vse ostale, zdej pa nč ne zgleda da bi jo kej hotu opustit. Kako in kdaj ste ukinle večerno flaško?
daisyb, oprosti ka udiram v temo, ma vprašam kr tle, da ne odpiram nove samo zarad tega...ka maš že ti podobno temouser posted image

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2010 13:13:00   
daisyb
hvala za odgovore.

jaz mu dam tud ponavadi 3 do 4 krat (ce se zbudi ponoci in hoce mleko) na dan mleko. Po navadi se zbudi med 5 in 6 in pije mleko..pol pa, ko se zbudi okol 8.30 pa se enkrat (med 200 in 300ml skupaj). popoldne tud spije tam okol 150ml in zvecer okol 200ml. zaenkrat bom pustila tako...ne vem pa kdaj naj zamenjam mleko za zajtrk? ne zdi se mi nic narobe ce zjutri pije mleko in pol ma malico gh okol 10.30.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2010 13:15:36   
daisyb
zakaj pa bi enoletnemu otroku ukinila vecerno flasko? kaj si mislila, da bi zamenjala flasko za vecerjo gh? al prav uno flasko pred spanjem?
jaz mu dam vecerjo gh okol 19.30..pol pa se mleko predno gre spat...ker ga vedno hoce.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2010 13:39:00   
eva1
Moji pri 11mesecih niso pili mleka kot obroka! Mislim da tam od 8-9 meseca dalje ko sem uvedla vso GH! Imeli so  zajtrk(ponavadi je bila zraven skodelica mleka (8h), potem sadno malico(11h), kosilo(14h), potem skutko/jogurt(okoli17h), pa ob 20h mlečno večerjo(mlečno kašico)..tok sem gledala da je bilo vsega skupaj okoli pol litra mlčnih izdelkov! Ponoči se niso zbujali za hranjenje!Ala po večerji je sledilo še dojenje, ampak sem pri obeh okoli 1 leta prenehala dojit!

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2010 15:44:29   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8
Kako in kdaj ste ukinle večerno flaško?

Zakaj bi jo pa ukinila? user posted image Naša 15-mesečnica je pred kratkim ponovno "uvedla" jutranjo flašo - pred odhodom v varstvo. Imamo prav lušten obred: midva z možem pijeva kavo, ona pa mleko. In smo vsi zadovoljnji. Če bi pa hotela spet večerno flašo mleka, bi jo pač dobila. Zakaj pa ne?

Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2010 20:23:56   
marjetica8
Ukinla je malo napačna beseda. Bolje rečeno zamenjala. Večerjo (mlečno kašico) je ob 19.30 in pol pred spanjem dobi še flaško. Vprašala sem zato, ker pravijo da je treba flaško čim prej "ukinit", ker je pitje po flaši ful slabo za zobe. Čeprav mam pomisleke da bi mu ena flaškica zvečer nardila ne vem kaj na zobeh...user posted image
Drgač mu ne mislim nč na silo ukinjat, ker sem spoznala da ni treba nč ukinjat - vse sam nardi ko je pripravljen. Mislna sem vprašat samo, a jim dajete zvečer pit mleko po flaški al po magičnem lončku?

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.5.2010 20:31:57   
AnciM
marjetiva8: mi smo na sploh ukinili flaško, ko je pregriznil vse cuclje. Namesto novih cucljev sem mu raje kupila magični lonček. Še vedno lahko pije brez polivanja in mi ni potrebno skoz gledat kako pije. Sploh zdaj, ko imamo še enega dojenčka, se mi ta nakup zelo obrestuje.

daisyb: Uroš je za zajtrk pil samo mleko do 16 meseca, ko sem jaz potem ostala doma zaradi nosečnosti. Takrat sva uvedla najin ritual skupnega zajtrka. Prej nikoli ni pokazal nobenega interesa po njem. Malico pa sva imela in še vedno imava ob 11h - sadje ali zelenjava.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.