Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam na piknik z otroci? 11.5.2010 14:52:30
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Če misliš takšen piknik z dekco in košarco, potem predlagam Zbiljsko jezero. Poleti se tam na travi sončijo, zdaj pa se lahko vsedete na dekco, otroci se lahko podijo za žogo, zraven je tudi ograjeno otroško igrišče. Druga varianta je Bohinjsko jezero, kjer si lahko poiščete kak kotiček ob obali, otroci se igrajo z lopatkami in kanglicami, mečejo kamne v vodo. Tukaj smo mi nekajkrat piknikirali, drugih idej zaenkrat nimam.
|
|
|
|
RE: Kam na piknik z otroci? 12.5.2010 7:31:40
|
|
|
|
barni
|
Lahko tudi Jezersko, Podpešk jezero, Rakitna, Kamniška Bistrica. Samo vprašanje je ali hočete tudi peči in kuriti na prostem? Potem se kraji naglo zožajo, saj ni dovoljeno kar povsod kuriti na prostem.
|
|
|
|
RE: Kam na piknik z otroci? 12.5.2010 15:51:04
|
|
|
|
norksi
|
kar nekaj ful luštnih idej z vseh koncev Slovenije je na spletni strani http://www.caszadruzino.com/projects Meni osebno pa je lepo ob reki Krki (pri Žužemberku), pa Ivarčko jezero na Koroškem (je tud na spletni strani), pa Bukovniško jezero (Prekmurje), Bohinj ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?