Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Aventov cucelj s spremenljivim pretokom 15.7.2005 0:46:57
|
|
|
|
polona2
|
Ne teče enako hitro, zakaj pa sama ne poskusiš?
|
|
|
|
Aventov cucelj s spremenljivim pretokom 15.7.2005 12:06:37
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem pa sama poskusila, pa se mi tudi zdi, da teče na vsaki črtici isto :zmeden2:
|
|
|
|
Aventov cucelj s spremenljivim pretokom 15.7.2005 12:34:42
|
|
|
|
Urša
|
Pri nas pa delujejo te cuclji tko kot je treba, sploh prov so nam prišli, ko sem v mleko zmešala mal rižolina, da je blo bolj gosto.;)
|
|
|
|
Aventov cucelj s spremenljivim pretokom 15.7.2005 13:13:30
|
|
|
|
Urška*
|
Polona, saj sem sama poskusila. Ne vem, meni se zdi da teče vsepovsod isto. lp:)
|
|
|
|
Aventov cucelj s spremenljivim pretokom 15.7.2005 13:13:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi najprej sama poskusila. In je razlika. Pri eni črtici je pretok namanjši, pri trojki pa največji.
|
|
|
|
Aventov cucelj s spremenljivim pretokom 15.7.2005 13:22:29
|
|
|
|
polona2
|
Hm, ne vem v čem je problem. Če ste poskušale pretoke s kakšnim sokom v steklenički, mogoče res tečejo enako. Če jaz poskusim s čokolinom, je razlika pri pretokih očitna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?