|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj trebušček
10.5.2010 16:13:01   
Anonimen
zanimame kdaj se vam je v drugi nosečnosti začel poznati trebušček?
men se zjutraj niti ne, ko pa se najem pa ga je videti, sem pa v začetku četrtega meseca.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj trebušček
10.5.2010 16:22:11   
tejči28
Ko je izginila začetna napihnjenost,se mi je začel poznati tam od 15t dalje.To je pri drugi nos.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2010 10:53:09   
Anonimen
V prvi se mi je zelo pozno kaj poznalo...
Eni še v četrtem mescu niso nič skužil.

Zdaj v drugi, pa se mi je poznalo mnogo prej.
Pri dveh mescih pa pol že kr precej.

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2010 14:29:00   
slovenka
Meni se je tudi v drugo prej poznalo kot v prvo, samo ne bi vedla točno kdaj, grejo v drugo tedni kot šus. Sem v 38. tednu, pa se obnašam, kot da sem v 23. user posted image Koliko se pa pozna, je pa tudi odvisno od konstrukcije in vsega...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2010 11:17:53   
boni25
Jaz sem v 28.tednu druge nosečnosti trebuh imam pa tak kot da bom sla glih kar rodit.In ful kmal se mi je poznal trebuh.Pa sem bila bol suhec ko sem zanosila.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2010 15:17:55   
isobel
V drugi nosečnosti imam sedaj v 19. tednu takšen trebuh kot sem ga imela v prvi nosečnosti pri šestih mesecih. Poznati se mi je začelo pri 16. tednih - t.j. ko so ga vsi okoli mene začeli opažati.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2010 22:03:18   
Pinkyca
a mi lahko katera pove zakaj imam tako napihnjen trebuh? vidim, da ga omenjate ... sem v drugo noseča šele 5T - komaj dobro smo test naredili trebuh imam pa napihnjen kot da bi bila že 3 mesece noseča

ne razumem kaj se dogaja

že od spočetja, po O čutim v trebuhu bolečine in špikanje, sem mislila, da psiha dela svoje, pa tudi zdaj ne neha

zdaj me pa že malo skrbi

prosim za vaše izkušnjeuser posted image

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2010 22:25:52   
jaša2
pri drugi user posted image se mi je fuuul prej poznal. že v 3.mescu je blo za opazit. zdaj sem v 24.tednu in imam že tak trebuh, kot bi bla že proti koncu.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2010 17:34:11   
BUŠICA
vprašanje mal mimo teme.. je katera kasirala strije v 2. nosečnosti, s tem, da jih v 1. ni??

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.6.2010 15:24:20   
Anonimen
Ooo to tud mene zanima!

(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.6.2010 16:31:43   
mayci
Jaz zaenkrat ne user posted image , imam pa še nekaj tednov časa, da se to zgodi, čeprav upam, da jih ne bo...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.6.2010 20:58:40   
PC Baby
V prvi nosečnosti sem v 6.mesecu nosila še vse svoje hlače in majice in se mi praktično ni ič poznalo, oz. kot, da bi se malo bolj najedla. Zdaj v drugo pa se mi v 8.tednu že pozna. In to ne malo!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.6.2010 8:27:54   
marybonči
Pozdravljene,

kljub temu, da se govori o trebuščku v 2. nosečnosti (pretežno), bi vas želela vprašati za mnenje. Namreč sama sem prvič noseča in sem v 5T, koliko pa je videti, se mi kar precej pozna. Moje hlače me tiščijo v pasu že skoraj 2 tedna. Torej zanima me ali je to le začetna napihnjenost in bo minila, kajti vidi se mi kot bi bila v 5 mesecu in ne tednu :)

Že v naprej se vam vsem zahvaljujem za odgovore.

LP, M

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.6.2010 21:43:06   
lananai
Jst sem bila na začetku napihnjena predvsem zvečer - tko, kot da bi se preveč najedla.

(odgovor članu marybonči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2010 21:49:54   
uršula83
V prvi nosečnosti se mi je začelo poznat tm okol 24. tedna, to mislim da je recimo lahko opazu kdo če je biu pozoren. Sama sem opazila razliko okol 22. tedna. Sedaj v 2. nosečnosti pa malo prej oz. kr dosti prej, tm recimo pri 16 tednih sm sama že opazila razliko, ostali pa med 18. in 20. tednom. Je pa blo pr men tut tko, da sm bla na začetku napihnjena, ampak se je to tja do 12. tedna umirilo.
Strije prvič nisem dobila nobene, sedaj pa imam na vsakem boku že eno mini strijico user posted image , sem pa v 32. tednu, tko de mislim da lahko še kakšno pričakujem.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?