|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   original crocsi ali ponardki
10.5.2010 12:58:10   
kralj matjaž
Pozdravljene,
zanima me kakšna je razlika -razen v ceni- med originalnimi crocsi in ponaredki. Oboje smrdijo po plastiki in na otip nisem opazila neke bistvene razlike. Je pa res da nisem imela obeh naenkrat  v rokah.
Kako sploh prepoznaš originalne?
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: original crocsi ali ponardki
10.5.2010 13:58:10   
ajataja
Očitno je razlika.Moj stric ima pekarno in svojim 6-im zaposlenim on nabavi obutev za službo in je dve leti kupoval ponaredek lani pa je kupil original in vsi delavci so tako tarnali kako jih noge grozno bolijo in ne zdržijo v njih celo noč -so si vsi sami kupili nove ponaredke po treh mesecih in je rekel nikoli več.

(odgovor članu kralj matjaž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2010 14:18:15   
liliana

Jaz jih prepoznam predvsem po ceni......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2010 14:40:12   
livia
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Poleg cene imajo originalne napis crocs in na kovici narisanega njihovega krokodilčka.

Kar se tiče uporabe, ti v originalkah noga ne švica in meni nič ne smrdijo po plastiki.
Jaz kupim za vse 4 original kot poletni čevelj, neoriginal pa za na vrt natikač, saj v njem nismo obuti cel dan.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2010 14:56:32   
Najaa
Jaz jih sicer ne nosim, sem pa imela v P, ko sem bila 3 tedne noter, sposojene. Da mi ja ne bi noga švicala. Pa mi je prav tako, čist mokre sem mela in to v originalu.
Tamalim kupujem ponaredke, edino lani je tavečja imela ene original, pa nisem opazla razlike. Kaj vem, če naletiš na dober ponaredek, je čisto isto, se mi zdi. Razen da ni njigovega zaščitnega znaka.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
10.5.2010 15:32:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2010 15:36:48   
emibu
Razlika je vrjetno v tem da ponaredki so plastik fantastik do konca original pa naj bi bila pena..
Sama sm kupla v Kiku in smrdijo po plastiki do konca jih bom pa mela za v P..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2010 15:40:16   
kakadoo
hja. js sm celo zimo govorila, da letos bomo pa
vsi crockse mel. no. pa sm jih zadnjič najprej seb kupila....
pa sem kr mal razočarana. za otroke jih sedaj definitivno ne bom.
bom spet romala v cicibana.
namreč saj so lahki za nosit... to je pa tud vse.
noga ti notri švica kljub odprtinam, pa še
guma te peče v podplat. meni se ne dopadejo.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2010 16:15:07   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Kar se tiče uporabe, ti v originalkah noga ne švica

Meni pa ful!user posted image In možu tud. Sem jih nalašč vzela v porodnišnico, pa sem se grozno počutila. Ves čas premočeni podplati. Pa ni važno, al sem bila bosa al pa v nogavicah.
Tko da, jaz jih imam samo še za okoli hiše.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
10.5.2010 16:28:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urska09)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.5.2010 7:05:31   
Hope2
Midva imava originale. Noga je mokra not, vendar niti malo ne smrdi. Moj je prej imel poleti teva sandale, pa japonke.... in mu je noga smrdela, da o šuhih ne govorimuser posted image . Zdaj v original crocsih pa nič ne smrdi in to je user posted image

Malčku sva kupila tudi 1 original poletne, in ene zimske, kjer sme zdaj mu mucko odstranila in bo imel kot poletne. Kupila pa sva mu tudi ene ponaredke. Razlika se vidi že v materialu, razlika je tudi v številkah, npr ponaredki so manjši. Zaenkrat nosi samo ponaredke, ker so mu originali še preveliki. Noga not švica za znoret, res da ima spodaj še štunfe, pa vseeno, štunfi mokri in noge mu precej smrdijo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
11.5.2010 8:24:30   
piko12
Jaz sem en tak crocs freak, imam mislim, da 6 različnih modelov in zame je to genialen čevelj. Tudi jaz sem v poronišnici probala ene ponaredke in se dobesedno vozila v njih. Po tem sem se odločila, da tudi malemu rajši kupim originalne, ker če seštejem odtrgane paščke pri ponaredkih smo glih na istem. Edino moti me, da je med 6/7 in 8/9 ful ogromna razlika. Vsi jih imamo tudi doma za copate. Nedvomno pa obstajajo zelo dobri in katastrofalni ponaredki.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 9:14:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piko12)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.5.2010 9:29:03   
viv_
Mi imamo vsi originalke, nobenemu ne švica noga not. Ful smo zadovoljni.

Pa tudi kar se cene tiče... Recimo otroški so zdele po 20€ v Hervisu. Za obuvalo, ki ga imata na nogi 2 meseca non stop se mi sploh ne zdi neka cena. Pa zdajle sta imele ene krokse 2 sezoni, letos sta pa dobili nove.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 14
11.5.2010 9:33:01   
špelin@
En problem: lani je naša srednja hči dobila originalne crocsice, ampak jo žulijo! In to ob robu, tam, kjer je na notranji strani pritrjen trakec - če pogledate za primer tole fotko, jo do krvi ožuli črni krogec na notranji strani...

user posted image
Ima še kdo tak problem? user posted image

Aja, nogavic notri ni nosila, ker na morju in na bazenu to ne pride v poštev user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.5.2010 9:35:32 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.5.2010 10:58:12   
yaris
Jaz sem tudi obsedena z crocsi, tako da mam trojne original, tamala dva pa vsak ene original.
In smo doma vedno obuti v njih. V službi pa imam ponaredek in se mi v njih noge potijo.
Sam moj gospod jih nima, ker se mu zdi škoda dat tolko denarja za gumo!!!!
Crocsi so superca, ko so pa umazani pa jih v pralnem stroju operem.
lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.5.2010 16:41:29   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

user posted image user posted image user posted image Res je, ampak mi ni žal teh 30 eur. 

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.5.2010 16:46:41   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

En problem: lani je naša srednja hči dobila originalne crocsice, ampak jo žulijo! In to ob robu, tam, kjer je na notranji strani pritrjen trakec - če pogledate za primer tole fotko, jo do krvi ožuli črni krogec na notranji strani...

user posted image

Aja, nogavic notri ni nosila, ker na morju in na bazenu to ne pride v poštev user posted image

Kaj pa če ima prevelike/premale user posted image ? Ali pa preozko nogico, pa ji preveč pleše v crocsu. Ker široke so po  mojem dovolj za kake široke noge, ali pa visoke narte.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 17:01:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
11.5.2010 22:13:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image

Kaj pa če ima prevelike/premale user posted image ? Ali pa preozko nogico, pa ji preveč pleše v crocsu. Ker široke so po  mojem dovolj za kake široke noge, ali pa visoke narte.

Evo, točno o tem sem sama razmišljala. Lani poleti so ji bile res malo prevelike, ampak letos med prvomajskimi jih je imela za na bazen in so ji bile kot ulite. Ampak so jo spet ožulile user posted image Poleg tega ima bolj široko stopalo in ji nič ne plešejo na nogi. Ker najstarejša hči jih ravno zaradi ozkega stopala ni hotela imeti, se ni dobro počutila...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.5.2010 6:17:33   
Felicita
mene so tko ožulil ponaredki, ki so mi bli 'kot uliti' pa so mi kasnej povedal da so mi u bistvu (vsaj) eno številko premejhni. tko da pomoje je čas za menjavo?

jest mam 2je ponaredke in ene prave (model mary jane) in je precejšna razlika... eni ponaredki so itak čist mim, so res kot guma, drugi so bolj podobni pravemu materialu, ma so ful bolj netrpežni in noga mi blazno dri v njih (tko notr kot podplat pr hoji). pravi so ok, nič se mi še niso zmečkal, ne drsijo, ne smrdijo...

sm jih pa tut v outletu dobila za 19€ (kar je blo celo cenejš kot nekateri ponaredki v massu, tko da me nič glava ne boli).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.5.2010 23:25:19   
jaša2
pri nas jih vsi nosimo in smo ful navdušeni. dragi ima original, jaz ponaredek - pa oba švicama ko je vročina, drugač pa niti ne. user posted image ta mala jih že od 1.leta nosi, pa tud ne švica tako kot pravijo ene. pa skoz je imela ponaredke, zdaj ima ene originalne, kr smo jih v Intersportu dobili kot 3 artikel zastonj. pa ni neke razlike.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?