|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet popkovna kila
14.7.2005 21:16:25   
Samo
Pred časom sem vas spraševal glede izkušenj s popkovno kilo. Je že tako, da te navdaja s skrbjo, čeprav te vsi mirijo...

Naš Gregec je zdaj dva meseca star, in seveda popek veselo štrli ven. Od prve posvetovalnice mu je še malo zrasel, tako da smo dobili zdaj napotnico za otroško kirurgijo. Bomo videli, kaj bodo tam rekli. Zanima me, kako velike "popke" so imeli vaši sončki, ki so imeli težave s tem. Naš je izboočen za približno 4 cm, v premeru pa ima tudi nekaj takega. To je seveda, ko se mali napenja. Drugače ga je pol manj. Je bilo pri vaših malčkih podobno?

Hvala za vse odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet popkovna kila
14.7.2005 21:55:50   
k1
uf 4 cm, to pa je veliko kaj? naša je imela čisto mičkeno ven popek, ampak zdaj je že skoraj čist normalen.

lp:rozica:

(odgovor članu Samo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet popkovna kila
14.7.2005 22:12:27   
piščanc
hm, v centimetrih težko, naša je imela manj ko 1 cm popek ven, pa se je popravilo z tesnejšim povijanjem.

je pa res, da se je izbočil, ko se je napenjala. upam, da se vam uredi.

(odgovor članu Samo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet popkovna kila
14.7.2005 22:16:22   
Samo
Ja, kar grozno izgleda. Saj drugace nas verjetno niti ne bi naprej poslali. No ja, bomo videli. Saj se bo verjetno samo popravilo. Se mora :)

(odgovor članu Samo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet popkovna kila
15.7.2005 7:19:00   
puncica
Naša mislim da je imela tako velikega kot en rumenjak, pa noben ni o nobeni kirurgiji govoril, rekl so samo da če se do enga leta ne popravi dajo pol napotnco. Men se to zdi kr prehitro, da so vas kr poslali tja:zmeden2:

(odgovor članu Samo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet popkovna kila
15.7.2005 10:24:20   
viv_
Samo - v albumu je sličica od naše Mirne pri 3 mesecih.

Takrat so rekli da naj počakamo, da more it do 5 leta sama nazaj. Nihče ni omenjal kirurgije.

Kolegi so imeli podobno, pa so jim svetovali, da naj plenico dobro našponajo prek popka.

lp

(odgovor članu Samo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet popkovna kila
15.7.2005 12:11:19   
puncica
viv geslo prosim :zmeden2:

(odgovor članu Samo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet popkovna kila
18.7.2005 16:37:49   
Maja02
ravno pred tednom dni sva bila pri zdravnici zaradi popkovne kile in seveda groznega napenjanja. Tudi moj Lan je imel kar precej izbočen popek(ne morem reči koliko cm, meni se je zdelo ful grozno) ampak meni je rekla zdravnica, da se bo to samo uredilo, nekje do tretjega leta starosti, in da pred šestim mesecem starosti itak operacija odpade, razen seveda v nujnih primerih. Če pa do tretjega leta ne bi šel popek nazaj pa bi ga operativno popravili ampak zgolj zaradi izgleda.
Na srečo pa se je stvar uredila sama od sebe, ker se ne napenja več in tudi ne joka več tako močno, mu je tudi popek zlezel nazaj tja kamor sodi.
pa javi kaj ti bodo povedali kirurgi, me zanima.

lp

(odgovor članu Samo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet popkovna kila
18.7.2005 21:34:13   
Samo
Hvala vsem, se opravičujem ker sem tako pozno odgovoril. Naporen teden in vikend :zmeden:

Danes smo bili pri kirurgih - pri 9ih mesecih gremo na operacijo! Tak so nam rekli. Me niti ni tolk groza operacije kot okrevanja. Kako bos pazil na tak malega otrocka? Huh, nisva prevec vesela danes, ceprav to bojda ni nic takega.

Je pa res hecno, kako razlicne informacije prihajajo od zdravnikov.

Se vedno nisem slikal popka. Bom storil to ta teden. Plus zena je bodoca dohtarca in njena sosolka trenutno ze specializira pediatrijo na klinicnem. Bomo skusali dobiti se drugo mnenje. Casa do 9ih mesecev je se dovolj (zdaj je Gregec star 2m).

viv, tudi jaz bi prosil za geslo.

Se 1x hvala za vso pomoc. (je pa zelo tezko najti temo, ce nekaj dni ne gledas, toliko je novih...)

(odgovor članu Samo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spet popkovna kila
19.7.2005 9:40:29   
puncica
No upam da se ti vse uredi, lažje pa najdeš svojo temo tako da klikneš na moje debate in jo imaš tam takoj na prvi strani, če seveda ne sodeluješ preveč:)-

(odgovor članu Samo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?