|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gover 15mesečnika
7.5.2010 20:55:27   
Anonimen
Zanima me koliko in kaj govorijo vaši 15mesečniki?
Zanima me ali rečejo naprimer samo mama,ata,int.. ali povejo kaj več?
Ker naša kliče samo ati sestrico Ana včasih mama ,teta ampak ne vedno ne reče pa nič druzga ali je to dovolj ali pa bi morala govoriti že kaj več?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
7.5.2010 20:59:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: gover 15mesečnika
7.5.2010 21:00:04   
Ulla80
naš reče mama, ziza, ma (atiuser posted image ), vava (žaba), pa (padlo) in bavo ( bravo). to je to. od zadev k jih razumem, sevedauser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2010 21:04:46   
tasa_m
naša reče: ata,mama, uda (duda) teta, papa,teta
to pa je to

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2010 21:33:06   
Najaa
Naša reče tati, Tija (sestrica), mami, babi, rara (čira čara user posted image ), nana (ko je lačna) ipd. Za razliko od njene starejše sestre ima pri teh mesecih že kar velik besedni zaklad. Začela je tudi povezovati npr. tati papa (da tati je) in Tija rara (Tija čara).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
7.5.2010 22:25:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?