|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacijska sluz 2x v mesecu?
7.5.2010 15:56:08   
Anonimen
Pozdravljene!

Zanima me, če je katera že imela tak primer in kako se je končalo - z user posted image ali user posted image .  Zadnji teden v aprilu sem imela res obilno ovul. sluz in sem naslednji teden pričakovala user posted image , user posted image saj sva veselouser posted image . Včeraj zvečer pa me je presenetilo, ker je bilo spet veliko vlečljive sluzi, danes pa se mi zdi, da je je še več in tudi MV se mi zdi spet odprt. Kaj bi lahko bilo to? Nekje sem zasledila da v ciklusu ne moreš imeti 2x ovulacije,... torej kaj še lahko ta sluz oz. vsi ti simptomi pomenijo?
Aja, M imam včasih na 36 včasih na 45 ali še več dni, tako da na to se ne morem zanašat,...

Hvala vsem, ki si bodo vzele čas in mi odgovorile.

K.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacijska sluz 2x v mesecu?
7.5.2010 20:58:28   
luan
V enem ciklusu lahko imaš dvakrat ovulacijo saj imaš dva jajčnika(predvidevam) in lahko oba sprožita jajčece.Tako lahko pride tudi do oploditve obeh jajčec in voila dvojajčni dvojčkiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2010 21:21:56   
Pinkyca
Točno to sem danes sama opazila tudi pri meni. Sem 4 dni pred user posted image  in danes zagledam sluz. Pa sem imela O že 2 tedna nazaj. Pojma nimam več. Biologijo nam očitno niso dovolj dobro razložili v šoli.user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2010 15:08:05   
barbara_s
Ja, veliko žensk dan ali par dni pred menstruacijo spet opaža vlecljivo, prozorno sluz; podobno kot pri ovulaciji.

Kar se pa dvojne ovulacije tiče: ja, res se lahko sprostita dve jajčeci (in potem, če pride do oploditve obeh, nastanejo dvojajčni dvojčki); ampak to se naredi v max. 24-urnem razmiku, ne pa, da imaš danes "prvo" ovulacijo, čez 2 tedna pa "drugo"... Hormoni poskrbijo za to, da se to ne more zgoditi.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2010 15:47:25   
Pinkyca
a če mam sluz par dni pred M potem nisemuser posted image

(odgovor članu barbara_s)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2010 18:14:38   
Anonimen
Hm, zanimivo... spet sem se nekaj novega naučila - hvala.

Pinkyca boma vidle kaj bo iz tega nastalo. Upamo na najboljše, ne? user posted image Čeprav dvomim, ker so danes moje prsi spet postale manj polne in nič več občutljive niso. user posted image
No, bomo vidli čez 3-5 dni kaj bo.

LP

(odgovor članu Pinkyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2010 1:18:29   
ninchi9
OO, ene mate pa kar 2x v mesecu??? Jaz pa še nisem opazila, da bi imela kdaj takšno sluz, čeprav test ovulacije vedno pokaže pozitivno... No razen med user posted image . Drugače pa še res nisem zasledila te sluzi pri sebi, in že 30 mesecev se trudim.. user posted image user posted image
Ja, meni je kolegica povedala, da je imela vedno takoj po mensturaciji takšno sluz in nekje na koncu ciklusa. Pa je 2x zanosila takoj po menstruaciji. In seveda rodila zdrave otročičke.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2010 21:04:25   
Taddy78
Ker grem kmalu po eskimčka, sem morala v nedeljo in danes zjutraj delat ovul. test.
Oba dneva je pokazal pozitivno, čemu sta se začudili tudi sesta in gin., ki mi je delala UZ. Sem pa test delala 9 in 10. dan.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2010 23:48:56   
ninchi9
Jaz sem tud delala teste za ovulacijo ta mesec, pa mi ni nič jasno. Včeraj mi je pokazalo samo kontrolno črto, torej je bil negativen, danes pa je bila testna ful močnejša kot kontrolna, torej je bil test pozitiven. Naj bi bili ti testi 100%. Kaj je ginekolog videl drugače na UZ?

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2010 20:53:37   
Pinkyca
user posted image  - ratalo je!!!

včeraj nežni plusek na First sigh testu,
danes močen plusek na ClerBlue

kok sem srečnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2010 23:56:22   
ninchi9
Čestitam Pinkyca!!! Kako dolgo pa si delala na user posted image ?

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.5.2010 10:45:27   
Ribi Bibi
Bravo Pynkica!! user posted image user posted image

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.5.2010 11:36:00   
Pinkyca
kako dolgo?

sem med srečnicami, ki v prvo rata - že pri prvemuser posted image  je bilo v prvo

držim pesti za vse!!!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.5.2010 12:11:22   
Anonimen
Tudi jaz user posted image

19. je bila sluz in 21. danes je spet.... hmmmm user posted image

(odgovor članu Pinkyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.5.2010 12:51:27   
ninicananica
Punce, jaz se ne bi zanašala na sluz, ampak bi naredila ovulacijski test. Ko sva midva načrtovala user posted image , sem uporabila ovulacijski test od Clearblue. Mi je bil od vseh najboljši, ker ima digitalni prikaz in ni težav pri odčitavanju. Se mi je na ekranu prikazal full luštkan user posted image . Tiste črtice mi nikol niso bile jasne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.6.2010 13:48:45   
Anonimen
Zdravo!

Če potem prav razumem....je možno, da imam ovulacijo v teh dneh (9 dan od 1. dneva M), 1. dan zadnje M je bila prejšnja sobota oz. 29.5, danes pa imam toliko sluzi, da bom rabila dnevni vložek user posted image ! Poveje mi, ali je to možno da gre za ovulacijsko sluz? Namreč odločili smo se za 2. user posted image  in prejšnji mesec nam ni uspelo, pa tudi na sredini cikla, ko bi "morala" imeti ovulacijo, se mi zdi, da je ni bilo. Ko smo delali na 1. user posted image  je bila M  in potem ovulacija in potem cela nosečnost in porod kot v knjigi, sedaj pa se mi zdi, da je zadeva čisto zmešana.

Hvala

(odgovor članu ninicananica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.6.2010 13:54:50   
Anonimen
"Zanositi je mogoče le ob ovulaciji, ki je celo samo trenutek v ciklusu in potem morebiti še 6 do največ 12 ur po ovualciji. Problem je v tem, da ne vemo, kdaj do tega pride in ko govorimo o plodnih dnevih v bistvu govorimo le o verjetnosti da v teh dneh pride do ovulacije. Poleg tega moramo pri plodnih dnevih upoštevati še dejstvo, da spermiji v jajcevodih lahko priživijo do 5 dni in teh 5 dni odšteti od dneva ovulacije. Če bi npr. ovulacija nastopila 14. dan ciklusa potem se plodni dnevi začnejo že 9. dan ciklusa, ker je 90% verjetosti, da bo ovulacija kadarkoli med 12. in 16. dnem ciklusa, pa plodni dnevi trajajo vsaj od 7. pa do 17. dneva ciklusa in če je ovulacija še manj gotova, potencialno lahko nastoči kadarkoli v ciklusu, ne da bi to vedeli, zato v bistvu ni mogoče zanositi le prvih 3 - 4 dni v ciklusi. šteto od prvega denva M. Vse ostale dni nas kaj lahko preseneti. "

aha, sem prebrala tole od Pušenjaka in vidim, da je možno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?