Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanje glede službe? 6.5.2010 22:27:12
|
|
|
|
luan
|
Pa saj ne vem, če sem sploh prav razumela.A kupovat morate stvari katerim je potekel rok uporabe ?Če je tako, menim da te skor ne bi smeli siliti.Halooo .Ma da jim j**** ježa.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede službe? 6.5.2010 22:36:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja silijo me v kupovanje teh izdelkov.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede službe? 6.5.2010 22:44:08
|
|
|
|
m_o_i
|
heh, MORA se samo umret-enkrat... itak se ti ze svetlika, kaj je resitev: menjava sluzbe srecno!
|
|
RE: Vprašanje glede službe? 6.5.2010 22:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
pa naj to dajo v odpis če je rok uporabe potekel najdi si hitro novo službo!!! si pomislila da bi šla v bolniško , potem ti itak oni ne bi podaljšali pogodbe
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede službe? 7.5.2010 12:45:37
|
|
|
|
charlyka
|
Znanka dela v Mercatorju in mislim, da je takšen način dela bolj kot ne ustaljena praksa v trgovinah. Izdelki, ki so tik pred iztekom roka uporabe se najprej dajo na posebej označeno mesto v trgovini, se jih ponudi, mislim, da s 50% popustom in se pričakuje, da zaposleni pomagajo to kupiti. Isto je, na primer, če kakšna stranka kaj vrže na tla - npr. moko, kjer se embalaža raztrga, "morajo" potem to zaposleni kupiti. Na žalost.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede službe? 7.5.2010 12:51:44
|
|
|
|
poli*
|
Ah dej, v našem merkator centru že ni tako. Niti slučajno! Jogurte in mlečne izdelke pride iskat usposobljeni delavec z nekimi kantami, ostalo se da pa vse v odpis (nekaj potem v kontejner, ostalo pa pridejo od njihovih firm iskat, da se prepričajo, da res ni več za prodajo). To je verjetno od poslovodje odvisno. Tako delovanje se mi zdi zrelo za kakšno inšpekcijo, veste?
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede službe? 7.5.2010 12:53:30
|
|
|
|
Mayag
|
prijavi inšpekciji!!!
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede službe? 7.5.2010 12:53:35
|
|
|
|
poli*
|
Popravek: v merkatorju se res označi izdelke pred rokom in so zato tudi cenejši, ampak delovcev se pa ne sili kupovati tega. Vsaj pri nas ne. Kar je po roku pa sploh ni vprašanje, da gre na odpis.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede službe? 7.5.2010 13:17:01
|
|
|
|
charlyka
|
Saj jaz sem govorila o izdelkih tik pred iztekom roka uporabe, ne po roku. Mislim pa, da je res odvisno od poslovodje oz. tudi od velikosti trgovine - predvidevam, da so manjše mercatorjeve trgovine bolj pod pritiskom, da morajo dobro poslovati in se takšno početje od zaposlenih pričakuje (nisem rekla, da se jih sili). No, takšna je pač moja izkušnja, me veseli, da drugje ni tako.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2010 14:10:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede službe? 7.5.2010 17:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne to ni Jager trgovina. Ampak trgovina Klasek. Jo mogoče poznaš?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?