|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trgovina z otr. oblačili NM
6.5.2010 21:08:41   
anika87
Ker grem jutri po opravkih v Novo mesto,  bi sinčku rada kupila nekaj oblekic in sicer - elegantne hlače - ne kavbojke in ne športne z žepi, srajčko in jopico.
Prosim za kako info (še kaj drugega kot BC ali PP), da ne bom po celem mestu iskala. Rabimo št. za pribl. 1 leto.
Hvala

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trgovina z otr. oblačili NM
6.5.2010 21:13:02   
ljupka
Na cikavi v merkatorju je ena trgovina samo otroška oblačila,mogoče boš tam kaj najdla!

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2010 8:34:19   
vesna_b
pa v BTC-ju je Wenice, majo tud full izbire

je pa še NKD in KIK - sicer cenejše stvari, sam... lahko rečem, da je za otroke kar kvalitetno. mi mamo ogromno od tam, pa kar peremo in peremo. res pa je, da majo bolj kavbojke in športne hlače. sam če maš pa čas, pa poglej... je vse blizu, BTC, kik, in nkd

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2010 16:16:46   
anika87
Hvala punce! NKD in KIK imam v Brežicah, to poznam. Najbrž bom kar tam kupila, ker je vsepovsod beda... :( Pa to ni res, da ne moreš za fantka dobit nič "fensi". Rabmo za krst, pa saj ne iščem gvanta... samo vseeno, neki malo "boljšega".
Bila v Wenice, Silver  Kids in na Cikavi, nikjer nič "neđinsa oz. nešportnega".
Na Cikavi mi je bil všeč en kompletek kavbojk in đeki, ampak se mi potem več ni dalo nazaj vozit, ko sem bila že v BTC-ju, ker bi rabli še dodatne pol ure za to nenormalno gužvo v mestu... :S

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2010 16:21:06   
Alex01
V trgovskem centru - mislim, da se mu reče Bršljinka (tam kjer je notri tudi Mass in Pikapolonica ) je tudi Benetton, pa če se ne motim imajo tudi za otroke.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2010 0:41:26   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Hvala punce! NKD in KIK imam v Brežicah, to poznam. Najbrž bom kar tam kupila, ker je vsepovsod beda... :( Pa to ni res, da ne moreš za fantka dobit nič "fensi". Rabmo za krst, pa saj ne iščem gvanta... samo vseeno, neki malo "boljšega".
Bila v Wenice, Silver  Kids in na Cikavi, nikjer nič "neđinsa oz. nešportnega".
Na Cikavi mi je bil všeč en kompletek kavbojk in đeki, ampak se mi potem več ni dalo nazaj vozit, ko sem bila že v BTC-ju, ker bi rabli še dodatne pol ure za to nenormalno gužvo v mestu... :S

Ja, sam res ... zelo težko je dobit nekaj normalnega za eno dokaj normalno ceno ... Jaz sem šla ravno včeraj v Baby center in kaj so nam najprej ponujali? Jopice in hlače za 50 in več € kos user posted image user posted image  Mislim, čim rečeš krst, pol to pomeni, da boš zmetal ful denarja, al kaj? No, k sreči smo po dolgem iskanju našli nekaj, kot si napisala zgoraj, "neđinsa oz. nešportnega" za sprejemljivo ceno.

Upam, da najdeš kaj primernega user posted image

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2010 12:51:09   
lenčy
no in kje ste pol nazadnje kupili?user posted image  ker mi bomo tudi imeli krst in sicer nekje poleti (junij,julij). sm že razmišlala o kratkih rokavih, pa sm se spomnla, da je v cerkvi mrzlo, ga bomo že pol preoblekli.... 

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2010 20:42:05   
anika87
Neverjetno ampak resnično user posted image v Hipermarketu Mercator.
Saj so meli v Kiku tut lepih cotik, ampak številk ni blo za našga "velikana". Mi nucamo že 74 - 80 - 86 (kako kaj, srajčka v Kiku recimo 86, hlače pa 74).
Tako da sem našla v Hipermarketu en komplet hlač, mikice (ki ne bo na krstu) in srajčke za 17 € user posted image . Poleg pa so imeli tudi jope z dolgimi rokavi, čisto ajmfah, luškana - 8 €.

Se splača spomnit tudi na našega najboljšega soseda user posted image

Zala,

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?