Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rovinj - vilas rubin, amarin al kaj drugega 6.5.2010 21:03:01
|
|
|
|
kenka
|
pozdravljeni, poleti bi radi z našo 3 letnico počitnikovali nekje v istri oz. kvarnerju. prvotno me je precej mikal krk in baška, vendar sem nekako zasledila da ni sence in lahko precej piha ... in zato ne bi šli tja. tako, da sem sem nekako začela gledat apartmaje oz. studije okrog rovinja. opazila sem, da bolj urejeni so prenovljeni apartmaji Vila rubin in pa Amarin. tiste, ki ste že bile tam kaj menite glede plaže, igral, bazena, gužve, sence ... neki info sem že najdla po prejšnjih forumnih, ampak nič veliko. kateri se vam zdijo boljši? aja, pri vilah rubin sem opazila, da so neki apartmaji oz. hiške ob morju ... a veste kaj je treba bookirat, da se te rezervira? Hvala in lp
|
|
|
|
RE: rovinj - vilas rubin, amarin al kaj drugega 6.5.2010 21:36:56
|
|
|
|
neli365
|
Jaz sem bila v Amarinu, v teh apartmajih ki imajo štiri zvezdice in so res lepi, pa kuhinjska niša je notri (tudi mikrovalovna), kar je zelo fajn da lahko kaj pripraviš otroku vmes. Pa od zunaj imaš teraso s stoli, v bistvu je apartma ampak hodiš jest dol v restavracijo, kar je stokrat boljše ko t v hotelu , sploh z malim otrokom. Mi smo imeli polpenzion, hrana je bila dobra, res preveč vsega. Na plaži so drobni beli kamenčki, je sicer navoženo ampak je fajn, otroci so se zelo igrali v plitvi vodi. Glede igral pa ne vem.Drugače kamp je velik, senca je. Je pa 3-4 km od mesta. Vglavnem mi še bomo šli tja zdaj ko imamo otroka.
|
|
|
|
RE: rovinj - vilas rubin, amarin al kaj drugega 6.5.2010 21:45:42
|
|
|
|
rija
|
kakorkoli, da se v naslednjih dneh odpravljamo ravno v Rovinj, meni Rovinj poleti za kopanje ne sede se ga spomnim kot morje, polno ježev in meduz Baška pa je zakon....ali pa v Kvarnerju Crikvenica, kjer ni gužve in imaš senco in krasno plažo.
|
|
RE: rovinj - vilas rubin, amarin al kaj drugega 9.5.2010 19:12:26
|
|
|
|
kenka
|
Hvala, Rija, a svetujš kakšno nastanitev v baški al pa v crikvenici? kakšno pa je morje v Crikvenici? lp
|
|
|
|
RE: rovinj - vilas rubin, amarin al kaj drugega 9.5.2010 19:21:40
|
|
|
|
rija
|
Meni je Crikvenica super, plaža in mesto, morje krasno. Mi smo bili v _Vili Ružica, ta ima predvsem odlično lokacijo, dobesedno na plaži, sobe bolj tak...pa ni slabo...in bili smo v Therapiji, super sobe, samo je mali hribček do plaže, ampak tudi ni panike.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2010 7:43:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?