Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamino mleko, AM ali...? 5.5.2010 14:19:58
|
|
|
|
Najaa
|
Ah kje pa, sam zarad tega je pa res ne rabiš. Če mu hočeš svoje mleko mešat v kašice, si mleko ročno iztisni. Z malo vaje ti bo šlo. Sicer pa se dobijo mlečne kašice, ki že vsebujejo AM in jih samo z vodo zmešaš in je.
|
|
|
|
RE: Mamino mleko, AM ali...? 5.5.2010 14:22:06
|
|
|
|
krtačka
|
Jst sm za kašice kupovala adaptirano mleko, drgač je bil pa polno dojen.
|
|
|
|
RE: Mamino mleko, AM ali...? 5.5.2010 14:26:41
|
|
|
|
eva1
|
Brezveze! Kupi kašico ki se meša z vodo, kjer je že dodano AM...
|
|
|
|
RE: Mamino mleko, AM ali...? 5.5.2010 14:35:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Brezveze! Kupi kašico ki se meša z vodo, kjer je že dodano AM... Ne vem,zakaj bi mu morala delat kašice z AM,če ima svojega mleka dovolj .Verjetno pa bo boljše,če si boš stisnila ročno,bo dovolj hitro.Sama sem sicer imela ročno črpalko,ker sem si pri ta prvem en mesec izključno črpala,vendar mi je bilo potem,ko sem mu mleko vmešala v hrano ,ročno iztiskanje lažje in bolj hitro.Je pa res,da rabiš malo vaje .
|
|
|
|
RE: Mamino mleko, AM ali...? 5.5.2010 15:23:39
|
|
|
|
AnciM
|
Toliko mleka kot ga boš potrebovala gotovo lahko ročno iztisneš. Meni je mali že v porodnišnici prežvečil bradavico in sem uspela iztisnit mleko na roke. Prvič je res malo trajalo, v drugo je pa že kar teklo.
|
|
RE: Mamino mleko, AM ali...? 5.5.2010 15:26:52
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Brezveze! Kupi kašico ki se meša z vodo, kjer je že dodano AM... Ne vem,zakaj bi mu morala delat kašice z AM,če ima svojega mleka dovolj .Verjetno pa bo boljše,če si boš stisnila ročno,bo dovolj hitro.Sama sem sicer imela ročno črpalko,ker sem si pri ta prvem en mesec izključno črpala,vendar mi je bilo potem,ko sem mu mleko vmešala v hrano ,ročno iztiskanje lažje in bolj hitro.Je pa res,da rabiš malo vaje . Zato ker se mi zdi brezveze stiskat pa shranjevat, pa pogrevat mleko..vsaj meni...
|
|
|
|
RE: Mamino mleko, AM ali...? 5.5.2010 15:28:38
|
|
|
|
AnciM
|
Zakaj je pa potrebno mleko v naprej pripravit? Takrat ko ga potrebuješ ga iztisneš, pa je.
|
|
RE: Mamino mleko, AM ali...? 5.5.2010 18:34:37
|
|
|
|
muki1
|
Moje izkušnje so take, da se kmalu po rojstvu in prvih tednih recimo, vzpostavi ponudba/povpraševanje. Torej, dojke ti proizvajajo toliko mleka, kolikor ga otrok potrebuje. Po štirih mesecih razen pri kakšnih űber dojiljah ni več nekih viškov, ampak ravno dovolj. Nakup črpalke je nesmiseln v tem primeru. Ker če boš zdaj začela črpati, se ti bo proizvodnja mleka še povečala in pol boš res ena dojilja. Če pa boš izčrpala vsega pred obrokom in boš po obroku hotela dete še podojiti, pa mleka ne bo. Fajn jo je imeti pa v začetku, če je naval mleka velik in otrok vsega ne uspe spiti, da izčrpaš višek( tisto lahko shraniš v skrinji za mešanje s kašicami ) in preprečuješ mastitis.
|
|
RE: Mamino mleko, AM ali...? 6.5.2010 7:43:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Brezveze! Kupi kašico ki se meša z vodo, kjer je že dodano AM... Ne vem,zakaj bi mu morala delat kašice z AM,če ima svojega mleka dovolj .Verjetno pa bo boljše,če si boš stisnila ročno,bo dovolj hitro.Sama sem sicer imela ročno črpalko,ker sem si pri ta prvem en mesec izključno črpala,vendar mi je bilo potem,ko sem mu mleko vmešala v hrano ,ročno iztiskanje lažje in bolj hitro.Je pa res,da rabiš malo vaje . Zato ker se mi zdi brezveze stiskat pa shranjevat, pa pogrevat mleko..vsaj meni... Nič shranjevat,nič pogrevat .Če sem mu delala kak pire ali kaj podobnega,je bilo sveže stisnjeno,nobenega posebnega dela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.