Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 18:14:19
|
|
|
|
pikapikica83
|
Ma sam res ne razumem zakaj tako nesramni in sarkastični odgovori nekaterih. Ob današnjih opzorilih kaj vse škodi, kaj vse se ne sme, kaj se mora, kaj ... človek res ne ve več ali sploh kaj naredi prav. In prepričana sem, da se prav vsakemu človeku kdaj poraja vprašanje, ki je za nekoga morda neumno. Tako da - forum je za debate, vprašanja, zadrege... ne pa za posmeh!
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 18:42:51
|
|
|
|
rija
|
zdrava pamet, punce....zdrava pamet.....
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 18:56:16
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ugotavljam, da po počasi potrebno napisati priročnik z navodili za uporabo za bejbije. takimi, butalskimi..... verjetno bo svetovna uspešnica. alla ......za telebane? drugac pa...se nikoli nisem uporabia fena na mulariji (9 let, 7 let, 8,5 mes.) pa resno jst to!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 18:57:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 19:03:10
|
|
|
|
m_o_i
|
poskuste enkrat omenit pediatrinji al pa ginekologinji (al pa tem osebam moskega spola), da ste nekaj prebrale na forumu dano vam bo videt njihova zrkla v vsej njihovi lepoti
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 19:30:51
|
|
|
|
barbi007
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija mene tudi ne bo več čudilo, če bo mati tukaj po forumu spraševala, če je njen otrok pri 10 letih lahko maja brez kapice.....tamali pa bo že skrivoma kadil za voglom
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 19:51:40
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i poskuste enkrat omenit pediatrinji al pa ginekologinji (al pa tem osebam moskega spola), da ste nekaj prebrale na forumu dano vam bo videt njihova zrkla v vsej njihovi lepoti DOzivela, kako leto nazaj, ko sem bila noseca z nino. omg! skor bi na sodišče pisala, da dobim sodno prepoved priblizevanja RR!!! ne priporočam!
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 5.5.2010 19:54:19 >
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 20:42:49
|
|
|
|
valči
|
Veš,ti povem,da od 5,ki živimo v tej hiši samo ati uprablja fen On si še j. podplate fena,joj,.je hecen s fenom Jaz ga ne maram,pa imam lase skoraj do sredine hrbta dolge.Si jih sušim natur. sin ima tak kratke,da ni nič,hčeri,,,Tamala do enega leta praktično brez las,sedaj mini paž na tanke laske,ki jih ne sušim.Srednja pa je od včeraj ostrižena na paž do konca vratu,predtem do sredine hrbta.In ni nikoli marala fena,sploh ne. Pač,glavno,da se ati fena.Mi se bomo,ko se bomo.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?