Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 7:22:14
|
|
|
|
Čebel@
|
-rožico? -bonbonjero? -okvir za sliko? -mogoče če otrok sam kaj ustvari iz gline,plastelina? uglavnem eno malenkost
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 8:47:13
|
|
|
|
donat
|
nič, zakaj bi kdo pa nam kaj, še naderejo te !!!
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 9:01:22
|
|
|
|
Ajda A
|
Mi mamo obe super vzgojiteljici in bi jima zato rada kaj kupila.
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 9:11:57
|
|
|
|
valči
|
Vsekakor kaj za porabit takoj.Ne lovilce prahu,slik,tega se samo nabere z leti. Predlagam: -rožo,kaktus -bonboniero -kavo,kapučino -morda kako dišečo svečko
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 9:44:55
|
|
|
|
pety78
|
Vsekakor kaj za porabit takoj.Ne lovilce prahu,slik,tega se samo nabere z leti. Se strinjam. Stvari, ki jih naredi vaš (naš) otrok imajo največjo vrednost pri starših. Saj vzgojiteljica bi bila verjetno vesela- tisti trenutek-, ampak ko se pa tega tolk nabere, potem res izgubi na vrednosti. Najbolje bo res kaj za posladkat, kaka kavica, ...
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 10:06:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 10:31:21
|
|
|
|
Julija08
|
A je pri vas navada, da starši iz skupine skupaj kaj kupijo, ali vsak posebej. Kdaj pa naj bi se jima dalo darilo...ker bo itak poleti tudi v vrtcu, sam razmišljala, da takrat ko bomo imel nek zaključek...
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 10:41:48
|
|
|
|
mojamura
|
jaz predlagam da tvoj otrok nekaj sam nariše spodaj pa pripišeš še kako misel pa dodaš eno rožico in to je to
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 10:42:42
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo ja kok za konec leta, a čez poletje ga neboš mela v vrtcu... jst se bom eltos šlepala s pomočjo vrtca ker bom ta mesec rodila in mi bo priznam vrtec čez poeltje prav pršu... nisem v standardu RRmam, ane?! drugače pa absolutno kako bonbonjero pa kavico... kaki standard te je to?
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 11:13:37
|
|
|
|
koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: donat nič, zakaj bi kdo pa nam kaj, še naderejo te !!! Saj če ti nisi zadovoljna z otrokov vzgojiteljico potem res ni treba ničesar. Jaz vem da bova s sino nekaj podarila vzgojiteljici in pomočnici saj sta suuper in si zaslužita pohvalo.
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 11:34:58
|
|
|
|
Oceania
|
Ja, se vidi, da smo v dobi ko beseda hvala ni vredna nič. Samo še darila govorijo...
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 11:35:34
|
|
|
|
piko12
|
Mi smo ful zadovoljni z vzgojiteljico in obema pomočnicama, tako da grem za konec leta in novo leto v rustiko in naberem škatlico čokoladnih pralin in je to to. Do sedaj so bile vesele.
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 11:46:09
|
|
|
|
koala
|
Oceania a tebe kakšna melnkost ne razveseli? Saj ni govora o nekih blazno dragih darilih. samo pozornost, saj tega pa smo vsi veseli ali se morda motim?
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 11:50:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 11:51:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 11:52:04
|
|
|
|
Oceania
|
Koala mene razveseli tudi iskren nasmeh in beseda hvala. Zato ne razumem take potrošniško usmerjene populacije, ki govori preko daril.
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 12:36:48
|
|
|
|
mini86
|
ta mesec rodila zivepo a upaš da bo ta mesec
< Sporočilo je popravil mini86 -- 5.5.2010 12:38:04 >
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 12:57:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 13:00:05
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: zivepo jst se bom eltos šlepala s pomočjo vrtca ker bom ta mesec rodila in mi bo priznam vrtec čez poeltje prav pršu... IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ta mesec rodila zivepo a upaš da bo ta mesec hehe ne jst upam da bom.... :D :D :D nj bo na 26.5 na moj roj.dan
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 16:55:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 5.5.2010 19:00:09
|
|
|
|
Ajda A
|
Nisem rekla da beseda hvala nič ne pomeni ampak ne vidim kje je problem č epač hočem nekj kupiti v zahvalo.Taka pač sem da rada tudi pokažem da sem hvaležna, ne samo rečem. Saj ne bom kupila avta, ampak kakšno malenkost. Ideja z Rustiko mi ful paše, tako da hvala:))))
|
|
|
| Stran: [1] |
gnojne pikice s1o2zdravo.. mene pa zanima ali mogoče katera ve kaj je to ... imam 2 meseca staro hčerkici in nad očmi so se ji pojavile gnojne pikice ? je imela katera podobne izkušnje ?? hvala da (
17%)
ne (
83%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!