|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   O in bolečine
14.7.2005 13:16:55   
gojska
a je to možno ?
Imam ravno ovulacijo in me boli tako močno, da sem bila že na robu bruhanja.
Že cel prvi del ciklusa imam bolečine in močan beli tok (brez vonja ) Zdaj me pa boli kot še nikoli.
To je že tretji ciklus na klomifeno, ampak tale O je huj kot katerakoli:hudicek:.
A je to normalno ali naj kaj ukrenem ???
Čao goja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   O in bolečine
14.7.2005 13:28:22   
emaa
tako je mene bolel med O, pa sem prvi ciklus na klomifenu. Ne vem kot da bi imela migreno, samo da je bolel trebuh, pa skoraj bruhaš zraven. Meni je blo grozno, ampak očitno klomifen le deluje

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   O in bolečine
14.7.2005 13:56:16   
gojska
emamair kolk časa pa to traja. Mene je ponoči začelo zvijat in še ni v redu. ??
PA POVEJ KAKO NAJ POL :sloncek::sloncek::sloncek:
;)

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   O in bolečine
14.7.2005 13:59:04   
gojska
klomifen ti predpiše ginekolog. Z njim stimuliraš jajčnike, da proizvedejo več in kvalitetnejše folikle v katerih so jajčeca.
Poglej malo nazaj po rr je že zelo veliko napisanega.
čao:zajcek:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   O in bolečine
14.7.2005 14:54:40   
emaa
mene je zvijalo v četrtek popoldne, pa cel petek (sicer manj), pa pol še malo v soboto, ampka v soboto se je že dal lepo preživet.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   O in bolečine
14.7.2005 14:57:21   
dolenjka
No jaz klomifena ne jem, predvidevala sem, da bo O med 13. in 20.7. in ravnokar sem se začela zvijat od bolečin, tako da komaj čakam da bo ura 4, da grem (žal ne domov, ampak verjetn itak ne bi mogla :sloncek:, k me tolk boli)! Upam, da bo zvečer boljš:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   O in bolečine
14.7.2005 15:00:54   
naja78
goja69!
ko te berem,se spomnim mojega G pr nas v službi.ta je rekel:bodi pozorna na kakršnekoli ostre bolečine,ki trajajo dlje časa v trebušni votlini.
8) rado pride do hiperstimulacije jajčnikov.kar pa ni uredu,ker lahko vodi do razpoka jajčnika do ascitesa-nabiranja tekočine v trebušni votlini,itd,....
jaz bi na tvojem mestu poklicala G.nimaš kaj zgubit.
nočm pa te strašit,ker ti poznaš samo sebe najbolj.

ko sem jaz jedla klomifen,me je prav tako malo zašpikalo po večkrat na dan,ni me pa bolelo.saj O čutiš,bolet pa prav velik ne sme.se razumemo-ne sme.čutiti se morajo kolike-premiki in napenjanje,ki jo mi čutimo kot rahlo špikanje,ko se vrši O.pa saj O traja le nekaj ur.

pa še mal sem bla napihnjena to pa je tudi za klomifen,če ga telo sprejme uredu tudi prav.tablete-kakršnekoli ne smejo povzročiti hujših bolečin.res pa je da jih vsaka drugač prenese.

upam,da sem ti kaj pomagala.:rozica:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   O in bolečine
14.7.2005 15:02:38   
emaa
več ali manj vse povejo, da po klomifenu precej boli, O pa lahko traja več dni, zaradi stimulacije.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   O in bolečine
14.7.2005 15:10:10   
naja78
že res!!ampak ne sme pridet do HIPERSTIMULACIJE!!PA NE TRAJA ena 0 VEČ DNI ampak se vrši več ovulacij v parih dneh.in to je to.zato pa rado pride do večplodne nosečnosti.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   O in bolečine
14.7.2005 15:47:41   
gojska
Jest ne bi šla nobenmu zdravniku. Vsi moji so na dopustih , sama pa tudi grem drugi teden končno na morje:morje:
Naja hvala za skrb in tudi tebi enemair, ki se me prepričala, da te je isto boleleo, kot mene zdaj.
Najbrž me je šele zdaj prvič prijel ta klomifen. Ko bi vsaj kaj ratal.
Škoda , da je treba v teh bolečinah:sloncek:.
no adijo:muca:
goja

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   O in bolečine
14.7.2005 15:48:31   
gojska
:ups:emamair:love::

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   O in bolečine
14.7.2005 16:27:26   
emaa
za naše :duda: je treba potrpet, pa :sloncek: tud če boli;). Je pa vprašanje, če bi te kak G pogledal, sem hotla met kontorlo ciklusa, pa sem dobila odgovor od moje G, naj se neham sekirat (kaj pa hiperstimulacija:zmeden:), saj je čas dopustov bo že kaj ratalo. Jaz sem pa hotla, da z UZ preveri ali O imam ob klomifenu, potem se mi je pa vprašanje samo odgovorilo.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   O in bolečine
14.7.2005 16:31:52   
Špelka
Oooooo, Ema, a klomifen deluje? Pol že je kej? ;) :bravo::bravo::bravo: Ne, sej se hecam, sej vem, kuko si mislila, da pač deluje da si mela O! ;) Ampak napisan je pa tko, kukr da bi že vedla rezultat! No, kukr se jest spomnem si rekla, da boš jutr delala test, da mogoč razveseliš :love: za obletnico, ne? Če boš res, potem :miska::miska::miska::miska::miska::miska::kuza: samo zate! :rozica:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   O in bolečine
14.7.2005 16:33:22   
emaa
test D day je v torek, M ma za pridet v nedeljo, do takrat bi pa že mogel pokazat tko ali drugač. Ker tile napadi lakote, me bojo v bankrot spravil, verjetno pa napovedujejo M, nič za to, saj je še čas

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   O in bolečine
14.7.2005 16:35:50   
Špelka
Ja, a pol ne bo jutr testa - ne? :zmeden: Nč presenečenja za :love:? :zmeden:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   O in bolečine
14.7.2005 16:36:31   
Špelka
:)-:)-:)-:)-:)- Evo, zdej smo Baguško v red dale, zdej mormo pa še tebe! RRjevke - heeeeeelp! :)-:)-:)-

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   O in bolečine
14.7.2005 16:37:20   
emaa
saj obletnica je v torek, kar v moj odštevalnik poglej, upam, da bo rezultat tud ta prav.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   O in bolečine
14.7.2005 16:40:11   
Špelka
:ups::ups::ups::ups::ups::ups: Pol ma pa ena usoda tuki prste vmes. Vse na torek, glih na obletnico.... ne vem no... :zmeden::zmeden::zmeden:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   O in bolečine
14.7.2005 16:41:31   
baguSka
evo jst sm zravn :miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   O in bolečine
14.7.2005 17:16:42   
vampirka
Pri hiperstimulaciji pomaga, da pijete veliko vode. Ne, ne hecam se - je na forumu ŽIVA, Kitty o tem pisala. Baje, da je potrebno spit okrog 4 litre vode na dan in počivat...

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?