|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamenjava ginekologa - kdo je dober?
4.5.2010 13:03:49   
športnica
potrebujem vašo pomoč, oziroma vaše mnenje glede na izkušnje z vašimi ginekologi. trenutno je moja izbrana ginekologinja Dr. Bojana Pintar in jo želim zamenjati. spodaj so mi sporočili kdo še sprejemajo nove pacientke. kakršnakoli informacija kakšne izkušnje imate z njimi mi bo prišla prav. želim da je dober in prijazen, si vzame čas in razloži kar vprašaš.

dr.Helena Ban
dr Vesna Fabjan
dr Gorazd Kavšek
dr Matija Barbič
dr Sašo Kostoski
dr Barbara Požlep
dr Sabina Senčar
dr Špela Smrkolj
dr Lili Steblovnik
dr Pepita Taneska
dr Andrej Zore

najlepša hvala, user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamenjava ginekologa - kdo je dober?
4.5.2010 14:12:52   
mini86
ok js ti loh povem za vesno fabjan..če se ne motim ima ordinacijo v leonišču..med mojo nosečnostjo je ve ali manj skrbela zameuser posted image no moja prvotna ginekologinja je šla stran-darja strah in dokler niso najdl druge je bla ona..res se mi j posvetila, vse razložila, včasih kašne stvari sploh nisem rabila vprašati ker je že sama povedala-z razliko strahove ampak pustmo to..

bi šla takoj k njej samo mi je takrat rekla da vsak njen obisk stane ne spomnem se kok al 25-30€..ne glede na to kaj ti dela, ker neki naj nebi klinični meu tok dejavnosti in je treba plačat to u bistvu administrativne stroške al neki tazga..

no in to u bistvu ni spet tok, dokler nisi noseča in maš pol skos preglede in se nabere..sicer ne poznam nobenega drugega ampak bi ti jo priporočala..

kako pa da greš od pintarjeve stran-ona je tud med "znanimi"

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2010 14:34:37   
jona klara
športnica- prof.TOMAŽEVIČ,poskusi priti do njega pomojem te bo vzel, on je super meni je delal vse on in prvič ko sem bila pri njemu je rekekl, da bo ratalo in je res, vse se je uresničlo kar mi je napovedal, jaz sem pa naredila tako, da sem šla k njemu na prvi samopl. pregled potem pa mi je že kr takrat dal napotnico in sem šla takoj v ivf, je starejši, direkten, zelo dober človek in ginekolog, on je ustanovitelj v lj ivf ja in tudi predcednik v komisiji za obmp,res priporočam.od pintarjeve pa pojdi stran, sploh ne vem kaj še ona dela tam neetičen človek, ko sem jaz šla zadnjič na uz se je nad mano spravljala, da bi tudi ona bila na morju ne pa da more tu delati, čisto mimo kodeksa etike, tomaževič je vedno nasmejan, optimističen, res pravi dr. pa srečno s komerkoli se boš odločila da greš dalje.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2010 14:42:48   
špica84
jaz sem mela sreco da me bo vzela kr ta k je vodla postopek.je bila vceri na Siiic in b ila prav prijetno presenecena user posted image .

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2010 16:13:34   
športnica
mini 86, hvala za odgovor. z dr. pinter sem bila čist zadovoljna, dokler je bilo vse ok in sem hodila le na redne preglede. potem, ko se je pa zacelo komplicirati in nisem mogla zanositi je bilo pa vedno nekaj. poleti ko sem imela laparo in histero, sem prišla cez 1 mesec po operaciji k njej na kotrolo in me še na stol ni dala. sploh me ni pogledala. da ne govorim da sem o UZ lahko le sanjala. tam sem sedela par minut pri njej, sva se nekaj pogovarjale in to je bilo to. kr neki. potem mi je enkrat komplicirala za napotnico za MB za neplodnostno. sem se skor skregala z njo.
pa njene izjave da če zanosim v naslednjih mesecih bo čudež user posted image user posted image user posted image a lahko prosim malo bolj optimistično prosim? zgubila je pri meni zaupanje in je bolje da zamenjam in sem drugje. verjamem pa da ste nekatre zelo zadovoljne z njo. žal je bila situacija pri meni takšna.

razmišljam o dr. Požlep, ona me je operirala skupaj s dr. Tomaževičem. On je pa itak cel car. vedno dobre volje in strokovnjak. če bi lahko, bi šla takoj k njemu.

hvala za mnenja punce. špica, jona klara moje stare znanke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2010 16:16:03   
didi82
jaz sem izredno zadovoljna z dr. Požlepovo, je ful skrbna in se ti posveti z vsem srcem in dušo, jo priporočam...

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2010 16:28:29   
športnica
no super. sm vedla user posted image user posted image user posted image . probam po kakšnih vezah dobit tomaževiča, sicer grem pa kr k Požlepovi. me je že prej mal mikal. hvala punce.

pa baje da je dr. Zore tut fajn.

(odgovor članu didi82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2010 16:40:33   
Anonimen
in prvič ko sem bila pri njemu je rekekl, da bo ratalo in je res, vse se je uresničlo kar mi je napovedal,

čisto vedeževanjeuser posted image user posted image user posted image

a ti je iz kugle napoveduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.5.2010 16:42:33   
mini86

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

in prvič ko sem bila pri njemu je rekekl, da bo ratalo in je res, vse se je uresničlo kar mi je napovedal,

čisto vedeževanjeuser posted image user posted image user posted image

a ti je iz kugle napoveduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.5.2010 17:00:36   
športnica
ma dejte punce no. ni mislila direktno. mal pa morte razumet pa med vrsticam brat. dej ostanite pr temi user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.5.2010 17:17:52   
jona klara
pojdi na prvi pregled k tomaževiču samoplačniško, pol boš se pa za naprej zmenila na napotnico, boš vidla da bo šlo, pokliči v leonišče se naroči k njemu prvi pregled in uz 80 eurov, pol pa naprej na napotnico, sicer je pa on učil dr. požlepovo, ampak on ima izkušnje nenormalno dobre izide z nosečnostjo poskusi

Neposredna povezava do sporočila: 11
4.5.2010 17:24:18   
Rakica_80
Zakaj pa menjaš Dr. Pintar? Nisi zadovoljna z njo?
Jaz jo imam od vsega začetka in nimam težav z njo, je zelo prijaznauser posted image
Res pa je, da vsak ima drugačne izkušnje z G.user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 12
4.5.2010 17:25:12   
športnica
jona najlepša hvala. bom res poskusla. glede na to, da me je enkrat že imel ( operacija in kasneje svetovanje ) upam da lahko nadaljujem pri njemu. že mojo mami je zrihtu da sta lahko mene mela. upam da vsaj še par let ne gre v penzion user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
4.5.2010 17:27:47   
športnica
bebii, verjamem da ste nekatere zelo zadovoljne in se tega tudi zavedam. žal med nama ni bilo prave kemije al kako naj rečem. situacije so tko nanesle, da ji dlih ne zaupam. raje zamenjam, kot da vlečem slabo voljo.

Neposredna povezava do sporočila: 14
4.5.2010 17:56:32   
Rakica_80
Ja sej ti verjamem in prav je da menjaš če ti ne paše, se popolnoma strinjam s tebojuser posted image
Jaz vsaki povem, če ne čutiš hodi vija, nimaš kaj iskat tam kjer nisi zadovoljen!
Upam, da si zbereš boljšega G.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 15
4.5.2010 19:12:54   
jona klara
mene je res pintarjeva razočarala na uz, takrat ko greš da ti dajo srčeka za poslušat ona pa menio da je tud ona človek pa mora delati, da bi bla raje na morju, to je govorila vmes ko je delala vaginalni uz, groza- kr pojdi k tomaževiču, boš kmalu nosečka

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.5.2010 18:08:55   
športnica
jona, jst sm itak v MB v neplodnostni. rabim pa že zdej zamenjat. da ne bom potem tik predenj bom kej rabila. če ne drugega ko zanosim user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.