|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preschoolians - robeez
14.7.2005 12:02:44   
Katyj
Imam namen kupiti njihove copatke, pa se bojim,:zmeden: da bi našega malega tiščala elastika okoli gležnja.
Ali ima katera že njihove copatke in mi pove ali otroke tista elastika kaj tišči?:zmeden2:
Naš mali ima kar močno nogico.

Hvala.

LP K
Neposredna povezava do sporočila: 1
   preschoolians - robeez
14.7.2005 13:04:28   
Anonimen
Jst prvič slišm za te copatke :ups::ups::ups:
Kakšni pa so?:zmeden2:

(odgovor članu Katyj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   preschoolians - robeez
14.7.2005 13:12:48   
Annny
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=48585&idk=100

(odgovor članu Katyj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   preschoolians - robeez
14.7.2005 13:16:46   
Anonimen
No, zdaj sem se informirala :ups: Hvala Annny:bravo::bravo:

(odgovor članu Katyj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   preschoolians - robeez
14.7.2005 13:18:31   
Katyj
Preschoolians in robeez so skoraj isti copatki le drug proizvajalec. S tem da ima preschoolians tudi čeveljčke. Vsaj kolikor sem jaz zasledila na netu:ups:.Če govorim narobe naj me katera popravi.

Preschoolians link
http://preschoolians.com/

robeez link
http://www.robeez.co.uk/

Videti so super.

Ker naša žaba (18 mesecev) ne prenese cicibanovih ne drugih copat na nogi.:hudicek: Do sedaj smo imeli nogavičke z bremzicami. Septembra pa gremo v vrtec, kjer pa so copati obvezni.
LP K

(odgovor članu Katyj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   preschoolians - robeez
14.7.2005 13:20:16   
Katyj
Preden sem jaz spesnila ste že dale linke.:bravo:

(odgovor članu Katyj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   preschoolians - robeez
14.7.2005 23:18:23   
Anja167
Ja, meni je to edina "pomanjkljivost" na Preschooliansih (copatkov še nimamo, jih pa nameravamo naročit čez kakšen mesec, za v vrtec). Npr., imamo Beach varianto, kjer je zapenjanje na velcro. In moramo zgornji trak kar na knap zapeti. Če naročiš Preschooliansove supergice z vezalkami, pa je odprtina čisto OK široka. Glede Robeeza ne vem, ampak tako je to - je treba pač enkrat poskusiti. Če brcneš v temo, pač ne boš več poskusila. Boš pa vsaj vedela. No, malo slaba tolažba, ker so kar drage...

(odgovor članu Katyj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   preschoolians - robeez
15.7.2005 8:02:21   
Katyj
Hvala.:rozica:

LP K

(odgovor članu Katyj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?