|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vgradna omara
14.7.2005 11:32:40   
Anonimen
S fantom bova sama naredila vgradno omaro z drsnimi vrati, no, on jo bo, jz sem dala samo idejo. Pa me zanima, ima katera kake izkušnje v zvezi s tem, oz. ali obstaja kakšna stran z vgradnimi omarami, da vidim, kako razporediti notranjost.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vgradna omara
14.7.2005 11:33:59   
Anonimen
:)-:)-:)-:)- Jz ga pa dones biksam, sem sfalila forum!!! Pardon!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vgradna omara
14.7.2005 11:36:23   
LONA13
Vem da ma podjeteje Izi mobile in Akron vgradne omare - mogoče tm kakšno idejo dobiš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vgradna omara
14.7.2005 11:44:43   
štručka
Ja, najbolje bo, če greš pogledat nekam, kjer jih izdelujejo. Tvoj:love:pa naj pogleda, kako se narejene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vgradna omara
14.7.2005 13:19:54   
via_2
varianta je, da pokličeš kakšnega obrtnika in ti pripravi načrt s predračunom. potem pa sam narediš.

midva s fantom, oziroma on, jo je sam naredil. najprej je napravil skico, potem je vse točno izmeril in odšel v hoby program, kjer ti vse izrežejo po meri. imajo pa tudi vodila, na katera montiraš drsna vrata.

glede notranjosti pa: nimava nobenih predalov, ker predali malo zapletejo celotno zadevo. najina omara je precej enostavna, ima dvoja drsna vrata, na eni strani police, na drugi pa štango za obešalnike. naj povem, da je super uspela, še posebno, ker je postavljena ob poševno steno (podstrešno stanovanje) in tako je izkoristek prostora maksimalen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vgradna omara
14.7.2005 13:45:35   
Anonimen
ooo wave super :bravo: Maš mogoče kako slikco te omare? Sej midva tut ne misliva komplicirat s predali, bova imela samo police in za obešanje. Namesto predalov bom uporabila kar tiste pletene košarice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vgradna omara
14.7.2005 14:13:43   
Nannn
Hoj caffee,

Midva sva 14 dni nazaj dobila vgradno omaro od Akron firme in sem z njo zelo zadovolna...sva delala predracun pri Izi Mobili pa so bili dosti drazji kot Akron...take omare pa se ne bi nikoli spravla sama delat ker je res ogromno dela in nikoli ne mores tako profesionalno narediti kot oni...moja je dolga 4m in visoka 2m20 in je res ne bi sla sama delat...

http://www.akron.si/

LP Nannn :kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vgradna omara
14.7.2005 14:44:06   
Anonimen
Sem si že ogledala njihovo stran in si celo izrisala eno omaro...ampak pride (zame) kar precej draga. Najin proračun si je ne more privoščit (245.000,00 sit). Menim, da bi sama z nekoliko improvizacije precej prihranila, vsaj kakih 100 tisočakov (pa si potem en nobl voziček kupim) :)-:)- Moram pa mojega :love: pohvalit, da je mojster za vse in se loti še tako zahtevne naloge. (tudi šival je že :)-:)-) Jz moram samo zrisat, on bo pa delal :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vgradna omara
14.7.2005 14:46:55   
Talči
To pa je ful dober nasvet Nannn, bo še meni prišlo prav. In programček za informativni izračun imajo tudi lepo narejen.
Thanks!
LP
Talči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vgradna omara
14.7.2005 15:02:51   
via_2
slikce na žalost nimam, je fant kar s svinčnikom zrisal. paziti je moral samo na debelino lesa, da je vse klapalo.

omara je dolga 2 m, kar pomeni, da so vsaka drsna vrata dolga 1 m. višina pa je 1,7 m. bi imela višjo, pa ni šlo zaradi pomankanja prostora.

v ikei majo super škatle, tako pletene kot take plastične. jaz si jih bom tudi omislila.

važno je samo, da čimbolj natančno izmerita. predvsem vmes med drsnimi vrati (ko se ena pomikajo mimo drugih) je fajn, da je nekaj centimetrov več kot manj, da se vrata ne zadevajo ena ob druga. ostalo pa je vse kot pri navadni omari. pač narediš ogrodje, nekaj polic in to je to.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vgradna omara
14.7.2005 19:14:55   
pikka
Midva imava ravno novo vgradno omaro. Naročila sva jo pri Izi mobili, ker so bili najcenejši (primerjala sva s firmo Akron in Venge), pa tudi aluminij je bil tu najboljši, drsna steklena vrata pa sva naročila pri Venge, čeprav so bila dražja, vendar lepša. Zelo sva zadovoljna (naročila sva z belim lesom v kombinaciji z aluminijastimi cevmi), čeprav sva morala monterje dvakrat poklicati nazaj, ker niso naredili tako, kot je treba. Ampak na koncu je izpadlo super!

LP, Pikka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vgradna omara
14.7.2005 19:54:50   
spella
Midva, sva najprej šla v Venge in so nama naredili predračun za 350.000 :((. Pol sva pa skoraj identične police (bele police in predali in aluminijaste "štange")in predale kupila v IKEI. Se da tako poljubno sestavit glede na različne dimenzije. Dala pa sva nekaj manj ko 100.000, skoraj za identično omaro kot pri Venge. Drsna vrata sva že imela (bela), in sva dala gor po celi površini ogledalo (cca.5m2 - 40.000SIT). Jaz ti svetujem, da se zapelješ v Ikeo (na spletni strani ni,ker lahko police in predlanike kupuješ posamezno), ker lahko po svojem okusu prav tako sestaviš vse, pa še full ceneje te pride kot pri mizarjih.

Izgleda pa podobno kot prva slikca na tme linku, samo da je v belo srebrni (aluminij) barvi (men veliko lepše);).

http://www.venge.si/system_uno.html#

Bi ti poslikala...sam je v najini omari trenutno KAOS:ups:.

Lp Špela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vgradna omara
14.7.2005 20:13:04   
rija
caffee, nama je vgradno omaro narisala arhitektka in bo v bistvu walk in closed. če želiš, ti lahko naložim skice v album. je pa precej simpl in mislim, da če si malo spreten, jo lahko narediš sam. midva nisva, zato nama jo bo naredil kar mizar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vgradna omara
14.7.2005 22:24:36   
Anonimen
Rija, prosim :bravo::bravo:, bi zelo rada videla, da dobim še kako idejo več

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Vgradna omara
14.7.2005 22:36:24   
rija
caffee, se trudim, pa mi slike ne grejo v album:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Vgradna omara
14.7.2005 22:49:03   
rija
uspelo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Vgradna omara
15.7.2005 8:04:24   
Anonimen
Rija, hvala!!:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?