|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE
14.7.2005 10:06:01   
Emanuelle
...kje ste vse??? V Rimu????? in sem samo še jaz ostala?????
Ali sem spregledala temo?
Moram preveriti!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJE
14.7.2005 10:08:30   
malika
Spregledala temo :)-:)-:)-

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJE
14.7.2005 10:42:58   
Pia73
Jaz sem tudi še tu! Seveda v enem kosu. In tudi jaz vas bom bolj ali manj vse pospremila,.... v 9nebesa

Vidim, da lane 5 ni več, da je verjetno sedaj že v 9nebesa pa upajmo, da LONA13 tudi.

Jaz bi tudi jutri rodila, je tak fajn datum pa še petek je se mi zdi to tako fajn, ker potem ne bo problemov z varstvom starejšega sina,....
Pa verjetno ne bo, čeprav imam že dva dni občutek kot, da bo prišla M. Pa saj nekatere imate že dlje časa tak občutek, a ne?

Sem, ravno danes razmišljala, da tudi, če grem 14 dni čez rok, da bo vseeno kmalu,...., ker če bo šlo tako daleč bom vztajala na roku po zadnji M 18.07. torej je najkasneje kar bom rodila 01.08. to pa tudi ni več tako daleč,... bom že preživela z vsemi strijami, kilogrami, obsegom in vročino vred. Vse za našega :duda:

Zdaj se pa spet začenja vročina,... :(

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 38t 6/7

Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJE
14.7.2005 10:50:56   
LONA13
Tud jest sm še tu v enem kosu. Zjutraj me je Lana razveselila z veselo novico in srčno upam da se ji kmalu pridružim. Zaenkrat je tam spodaj vse mirno!
Upam da bom vsaj v soboto na vrsto prišla!

Drugače pa zelo dobro spim, se dobro počutim, v glavnem nič mi ne manjka!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJE
14.7.2005 12:54:19   
malika
Mislim, verjetno se vam bo zdelo pocukrano, ampak ne morem da nebi!!! Moj sine je v Ekipi, pri Škodinem plakatu in piše spodaj Škodin maneken.:bravo:

Slikal pa ga je ne fotograf na Lentu kar tako. Joj spet imam par kil več :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJE
14.7.2005 12:55:41   
mehurčica
Aaa, superca. Ne vem, če ima sestra še naročeno Ekipo. V vsakem primeru si ga morem ogledat..manekenčka.:love:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJE
14.7.2005 13:07:33   
LONA13
dEJ Z DIGITALCEM FOTKO NARED PA JO DEJ MED ALBUME

Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJE
14.7.2005 13:11:46   
malika
Joj Lona a si še kar doma? :)-:)-:)-

Bom slikala, ko ati prinese cajtng domov. v bistvu še niti sama nisem videla slike, pa se že važim :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJE
14.7.2005 13:17:40   
LONA13
A JEST SE NE DAM KR TKO!!!:)-:)-:)-:)-:)-
NOČE PA NOČE VEN!
:love:PRAVI: ŽE ZDEJ JE MAMINA MAZA - KAJ ŠELE BO:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJE
14.7.2005 13:34:50   
emaa
malika bom takoj pogledala doma

Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJE
14.7.2005 13:37:25   
CIPRESA
Ja Lona ti še kar tukaj????? JAz sem bila sedajle cel dopoldan na ležalniku zunaj na sončku mi tok paše po tolkem cajtu k je bil sam dež. Pa še grem nazaj. Je pa danes naš mali :duda: začel okrog 10h dopoldan mal migat tko da me ne skrbi več za danes je že kar migal in še sedajle tudi miga ko tole pišem tko da nebom delala spet panike. Ja je bil pa res zaspan.

Malika tudi jaz čakam slikico da vas malo vidim. Še nekaj glede te sluzi(čepa) a jo je to veliko??? Kako veš da je to čep in ne beli tok ali izcedek?????

Se pišemo CIPRESA

Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJE
14.7.2005 14:30:44   
LONA13
eNI SO ŽE ZDEJ TRMASTI, KAJ ŠELE BO!

Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJE
14.7.2005 16:09:47   
Emanuelle
Jutri bo pa prva porodniška ane?? Dinarčki juuuhhuuu!!
Če bi šla še danes zvečer v porodnišnico - rodit seveda-bi bil fuulll lep 15. julij.
Naš mali je pa danes zelo miren. Me obhajajo iste skrbi kot včeraj Cipreso. Od 8-ih zjutraj do sedaj se je mogoče 5x premaknil. Jutri imam sicer CTG ali naj raje danes se pokažem? :zmeden: :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJE
14.7.2005 16:37:28   
Anhelo2

Pupe jutri je moj PDP in seveda se moram javiti v porodnišnici.
Zanima me kakšen pregled ti naredijo oz.kaj vse pregledajo ali te dajo samo na CTG!!??

LP

Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJE
14.7.2005 16:50:57   
CIPRESA
Emanuelle jaz ti priporočam da se greš pokazat, jaz bi znorela od skrbi če se nebi šla, ker je začel brcat šele danes okoli 10h prej pa nič od nič. Še dobro da sem včeraj poslušala srček pol ure v porodnišnici, drugače bi me zvilo. Saj nimaš kaj zgubit, le spala boš lahko.

Buu kaj ti naredijo na PDP v porodnišnici pa pojmani nimam nikoli še bla tam na PDP. Pomoje da imaš najprej CTG če je ta vredu te ne pregledujejo naprej, ker je meni včeraj v Kranju rekla da me ne bodo pregledali če bo CTG vredu, naj bi se tam vidlo če so popadki, in če sem odprta, pa sem vprašala kako vidijo če sem odprta pa je rekla da če nimam popadkov da nemorem bit odprta, če je pa to res pa pojma nimam, tko so mi tam povedali.

LP CIPRESKA :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJE
14.7.2005 17:08:15   
LONA13
Buu mene so prklopl na ctg, pa zdravnica me je ginekološko (vaginalno) pregledala, da je vidla če sem odprta. To je vse kar nardijo v Lj. porodnišnci.

Jest mam pa pojutrišnjem Pdp - že drugi!!!!
Zdej bi bla pa res že lahko počas navrsti, zdej me je že tretja cimra zapustila. Res nimam sreče!:)-:)-:)-:)-
Tista katera bi šla rada čimprej rodit naj se javi za mojo cimro-bo takoj jutri rodila!!:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJE
14.7.2005 17:10:23   
Anhelo2

Jaz upam, da vseeno ni samo CTG, ker mislim da morajo vedeti koliko je plodovnice, če posteljica še dela, če je plodovnica vredu, da te pustijo čakati po roku.
Ker če temu vsemu ni tako morajo sprožiti porod.
Vse to se pa na CTG ne vidi.

In prav tako je larifari, da se na CTG vidi če si odprt. Lahko si mesec pred porodom odprt pa to ne pomeni, da imaš popadke. C. reči tej v Kranju, da naj drugič bo rajše tiho kot pa govori take bedarije. CTG je samo pogled v dogajanje trenutnega stanje ko si tam priklopljen. Eno uro po CTG ju je lahko vse drugače.
CTG je meni samo vredu, da se prepričam, da :duda: lepo bije srček.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJE
14.7.2005 17:35:52   
LONA13
Mene moja g. ni hotla pogledat če sem že odprta. Njen odgovor: Ko boste odprta boste imela tudi popadke!
Jest tud upam da ti bodo naredl uz! Če ga bodo teb, ga bodo tud men v soboto. Je pa tud odvisn kakšnga zdravnika imaš. Jest sm mela v soboto staro zdravnico 70 let, pa mislm da pojma nima o ultrazvoku!

Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJE
14.7.2005 19:03:02   
Pia73
Jaz sem prevega :duda: rodila 8 dni čez rok, pa nisem bila pregledana z UZ mislim, da od 38 tedna. Pa še takrat sem imela UZ zaradi enormnega trebuha,---- Na dan roka in po roku so mi delali samoDelali so mi samo CTG pa mislim, da so me 1x ali 2x vaginalno pregledali. Morala pa sem v porodnišnico na dan roka in potem vsaka dva dni. Verjetno je res odvisno in od porodnišnice in od G,

Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJE
14.7.2005 20:48:27   
malika
evo moj maneken je že gor :)

Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJE
14.7.2005 21:58:45   
Anhelo2

Joj malika kak je sladki!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?