Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Invalidnost_na čakanje??? 3.5.2010 12:24:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali imaš bolniško, ali te da pa na čakanje, dokler ti ne poišče ustreznega delovnega mesta. Med čakanjem lahko naredi novo sistemizacijo delovnih mest in lahko ostaneš brez službe. Najslabša možna varianta.
|
|
|
|
RE: Invalidnost_na čakanje??? 3.5.2010 13:19:48
|
|
|
|
tajtaja
|
Med čakanjem lahko naredi novo sistemizacijo delovnih mest in lahko ostaneš brez službe. Najslabša možna varianta.user posted image A tako enostavno to gre ? Potem je boljše, da ostanem na bolniški, je pa vprašanje če mi jo bo ZZZS podaljševal tak dolgo? Kaj pa nega za otroke v tem času???
|
|
RE: Invalidnost_na čakanje??? 3.5.2010 13:31:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Za otroka dobiš bolniško kadar jo pač potrebuješ.
|
|
|
|
RE: Invalidnost_na čakanje??? 3.5.2010 18:16:45
|
|
|
|
daša
|
Kolikor je meni poznano je tako. Če že imaš odločbo od ZPIZ-a za inv. III. katergorije z omejitvami, te je delodajalec v določenem roku (ne vem v kolikem času, mogoče celo piše na odločbi) dolžan premestit na ustrzno Dm glede na omejitve iz odločbe. Če takega Dm v podjetju ni, te mora dati na čakanje, med tem časom si upravičeno do 100% nadomestila plače za čas čakanja na ustrezno delo. Na odločbi tudi piše, kdaj je pravnomoćča, oz. od kdaj velja. Tako, da je treba biti kar pozoren okrog datumov. Je pa običajno tako, da takoj, ko dobiš od ZPIZ odločbo, ti ZZZs zaključi bolniško. Ker so te kao "rešili".
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?