|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se otrok in dojenček motita med spanjem?
3.5.2010 10:38:45   
piko12
Malo trapasto vprašanje, ampak vseeno- zdaj imam triletnika in trimesečnico vsakega v svoji sobi. Zaspita bolj ali manj sama, s tem da tavečji včasih še poje in se pogovarja zvečer. Spita mirno, razen če tavečji sanja, pol zatuli, sam redko. Ne zbujata se z jokom. Čez dober mesec s selimo na morje, kjer pa bosta v prikolici spala skupaj. Koliko se tako otroci motijo med spanjem? polna optimizma računam, da bosta itak čist hin zvečer in bo vse OK, samo me pač vseeno malo zanima.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A se otrok in dojenček motita med spanjem?
3.5.2010 10:44:08   
kakadoo
Mislim da nič. Vsaj naši se ne. Ko spi spi, pa lahko ropotaš al pa tuliš zraven.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2010 11:47:26   
sazi
odvisno od otrok - pri nas bi bilo kaj takega nemogoče
starejši(zdaj 4 leta) lepo spi, mala (zdaj 14 mesecev) pa ima ponoči hude žurke. SKoraj vsako noč kravalira 2-3 ure. Najprej se pogovarja, nato krega in ker je nihče "ne upošteva" in se noče z njo zabavat, začne jokat. Tako ji včasih uspe, da zbudi tudi brata v sosednji sobi. Če bi bila skupaj, bi se to pa še bolj pogosto dogajalo.
Ampak kolikor poznam druge družine z več otroci, je taka situacija, kot je pri nas bolj izjema kot pravilo.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2010 12:12:57   
Najaa
Načeloma niti ne. Razen ko je tamala še jedla ponoči in ker flaša ni bila takoj pripravljena je jokala in zbudila vse, ne sam tavečjo. Drugače pa kar laufa spanje v isti sobi. Zjutraj pa včasih ena drugo zbudita in imata svoje žurke. user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2010 12:17:05   
Ajvy
Skoraj nikoli...sta se navadili ena na drugo in ni težav...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2010 13:15:52   
livia
Pri 6 mesecih sem ju probala dat skupaj, pa sem starejšo zbujala, ko sem hodila dojila, zato smo preložili skupno spanje. Ko je bila mala stara 2, velika 4 sta pa šle spat skupaj in se ne motita, vsaj ponoči ne. Čez dan dam pa starejšo raje v spalnico, ker bolj poje in klepeta kot spi.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2010 13:43:25   
AnciM
Starejši je na začetku svojim trmarjenjem pred spanjem motil mlajšega. Sedaj pa nič več. Čeprav včasih nabija tudi 1 uro skupaj. Mlajši pa večjega nikoli ni motil. Ko je večji zaspal, je spal. Tudi jaz ga s popravljanjem dude pri mlajšem in dojenjem ne zbudim.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2010 15:49:59   
Zofy
mi imamo 2 letnico in 3 mesečnega dojenčka in ker spimo vsi 4 v eni sobi, motita oba otroka naju, ona dva se pa med sabo ne motita. Sicer pravijo, da se navadita, tako da ne vem kako bi bilo, če bi spala sicer ločeno in le na dopustu skupaj. Lahko se ti zgodi, če imaš samo 1 otroka in je navajen svoje sobe, da ne bo mogel v hotelu s starši spat v eni sobi, ker ga bo motilo. Otroci so različni...
VSekakor pa vam želim, da se ne bosta motila user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.5.2010 13:38:28   
viv_
Mi smo dali tamalo pri 4 mesecih v sobo k ta večji (takrat stara dobre 3) pa se nista motili.

Zdej mata zvečer fore, ko hodita ena drugo ven špecat... ampak tu so drugi cilji zadej...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2010 13:01:07   
Mesečnica
Mi smo do pred kratkim vsi spali v isti sobi, pa sta otroka spala kot angelčka, midva z možem sva se pa kar naprej zbujala zaradi njunega kašljanja, govorjenja v spanju ipd. Od kar imava spet svojo sobo samo zase, končno spet normalno spiva. Tako da naša dva se med spanjem ne motita.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

kako ti bo ime?
klitia

Kdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?

sami (17%)

mož/partner (75%)

drugi otroci (4%)

drugi sorodniki (0%)

prijatelji (0%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!