Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Polna luna je mimo, pogrešala pa sem 2.5.2010 19:37:14
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
a lajči? med izbrisanimi. (beri blokiranimi)
|
|
|
|
RE: Polna luna je mimo, pogrešala pa sem 2.5.2010 20:23:09
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a lajči? med izbrisanimi. (beri blokiranimi) a tako? To se pa ful redko zgodi a?
|
|
RE: Polna luna je mimo, pogrešala pa sem 2.5.2010 20:50:51
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a lajči? med izbrisanimi. (beri blokiranimi) a tako? To se pa ful redko zgodi a? nekaterim kar pogosto
|
|
RE: Polna luna je mimo, pogrešala pa sem 2.5.2010 20:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor lajanje. Kaj se dogaja? Kje je? TomTaylor, a drezaš v žerjavico? premalo ognja na kresovanju? sicer pa: meni bi se prileglo kakšno volčje stanje.
|
|
|
|
RE: Polna luna je mimo, pogrešala pa sem 2.5.2010 21:28:04
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor lajanje. Kaj se dogaja? Kje je? TomTaylor, a drezaš v žerjavico? premalo ognja na kresovanju? sicer pa: meni bi se prileglo kakšno volčje stanje. Kakšno stanje pa je volčje?
|
|
|
|
RE: Polna luna je mimo, pogrešala pa sem 2.5.2010 21:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšno stanje pa je volčje? tuljenje v luno... bi se mi prileglo.
< Sporočilo je popravil k.tja -- 2.5.2010 21:48:36 >
|
|
|
|
RE: Polna luna je mimo, pogrešala pa sem 2.5.2010 21:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
In prilivat olja na ogenj človeku, ki ima očitno velike težave z občutkom ogroženosti je fajn, ker?
|
|
|
|
RE: Polna luna je mimo, pogrešala pa sem 2.5.2010 22:32:28
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. In prilivat olja na ogenj človeku, ki ima očitno velike težave z občutkom ogroženosti je fajn, ker? To ti je fajn al kaj? Uvrščam te med konfliktne osebe.
|
|
|
|
RE: Polna luna je mimo, pogrešala pa sem 2.5.2010 23:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. In prilivat olja na ogenj človeku, ki ima očitno velike težave z občutkom ogroženosti je fajn, ker? To ti je fajn al kaj? Uvrščam te med konfliktne osebe. Mene sprašuješ? Ne, meni ni fajn. Zato sprašujem TT, če je njej to fajn, ker je to že druga tema, ki jo je odprla zaradi iste osebe. In ne razumem najbolje, zakaj. Nekako tako, kot da bi alkoholiku pred nos postavil eno flašo šnopsa in ga izzival, no, a boš al ne boš.
|
|
|
|
RE: Polna luna je mimo, pogrešala pa sem 2.5.2010 23:20:08
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. In prilivat olja na ogenj človeku, ki ima očitno velike težave z občutkom ogroženosti je fajn, ker? To ti je fajn al kaj? Uvrščam te med konfliktne osebe. Mene sprašuješ? Ne, meni ni fajn. Zato sprašujem TT, če je njej to fajn, ker je to že druga tema, ki jo je odprla zaradi iste osebe. In ne razumem najbolje, zakaj. Nekako tako, kot da bi alkoholiku pred nos postavil eno flašo šnopsa in ga izzival, no, a boš al ne boš. ja, itak, a ne veš, da sem tu gor samo zato, da delam zdrahe, kurim, prilivam olja in mečem polena pod noge. A da je druga tema? A ni že četrta? Aja, miska mmc, tnx za odgovor, me je to zanimalo.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 2.5.2010 23:33:00 >
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?