Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Osnovno zdravstveno zavarovanje-kaj nared... 2.5.2010 20:32:48
|
|
|
|
ona
|
Ne razumem A sedaj si na porodniški ali kako? Če te zanima,če si osnovno zavarovana,pejdi zjutraj na ZZZS povprašat,tam imajo podatke
|
|
|
|
RE: Osnovno zdravstveno zavarovanje-kaj nared... 2.5.2010 22:14:24
|
|
|
|
ribica84
|
Ja ja jz sem na porodniski,ampak mi je konec aprila potekla pogodba-ubistvu u petek.zdej mam pa glih ju3 neke preglede,cist zgodi zjutri.pa me mal skrbi ce mam sploh urejen to osnovno zavarovanje.itak pa bom pol poklicala na CSD,sam k pa mam jz ze prej te opravke predn odprejo.zato sprasujem.
|
|
|
|
RE: Osnovno zdravstveno zavarovanje-kaj nared... 2.5.2010 22:23:39
|
|
|
|
tejči28
|
če si na porodniški ti tak plačujejo osnovno zavarovanje,to nima veze z zaposlitvijo,ker tudi porodniško ti dajejo oni in ne delodajalci.Dokler boš prejemala porodniško imaš tudi zavarovanje porihtano.Vem iz lastnih izkušenj.
|
|
RE: Osnovno zdravstveno zavarovanje-kaj nared... 2.5.2010 22:28:09
|
|
|
|
benika
|
če si na porodniški ti tak plačujejo osnovno zavarovanje,to nima veze z zaposlitvijo,ker tudi porodniško ti dajejo oni in ne delodajalci.Dokler boš prejemala porodniško imaš tudi zavarovanje porihtano.Vem iz lastnih izkušenj. Točno tako. Bodi pa pozorna, da boš urejala zavarovanje tisti dan, ko ti poteče porodniš+ka. Ker takrat pa res ne boš zavarovana.
|
|
|
|
RE: Osnovno zdravstveno zavarovanje-kaj nared... 2.5.2010 22:55:47
|
|
|
|
zmajaz
|
Ja - zavarovanje itak plačuje CSD in je zagotovo plačano, samo kljub temu ni povsem izključeno, da se zadeva ne bi mogla zakomplicirati, ker te delodajalec na ZZZS odjavi in mora za čas porodniške potem CSD dati prijavo. Gre v bistvu samo za birokracijo, ampak saj vsi vemo, da so ravno z birokracijo včasih križi in težave. Je pa tudi čisto možno, da te kljub izteku pogodbe delodajalec še sploh ni odjavil, saj ima za to časa mislim da še 8 dni po izteku pogodbe o zaposlitvi.
|
|
RE: Osnovno zdravstveno zavarovanje-kaj nared... 2.5.2010 23:22:50
|
|
|
|
ona
|
Če ti je v petek potekla pogodba te delodajalec SIGURNO še ni odjavil,ker te niti ni mogel prej,saj se odjave delavca naredi po poteku pogodbe v 8 dneh,tako,da te bodo verjetno šele od jutri naprej šli odjavit,tako,da greš lahko brez skrbi na pregled
|
|
|
|
RE: Osnovno zdravstveno zavarovanje-kaj nared... 3.5.2010 13:19:03
|
|
|
|
tinkamarinka
|
Osnovno zdravstveno zavarovanje ti velja še 30 dni po prenhanju zaposlitve, tako da s pregledom ne boš imela nobenih težav. moraš pa javiti na CSD, da si sedaj brez zaposlitve, da oni to zabeležijo. pri meni je bilo dovolj, da sem jim poslala mail. najboljše je, da jih pokličeš, pa ti bojo povedali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?